El dimecres 13 de setembre torna el Ningú no és perfecte

El dimecres 13 de setembre, a les 19 hores, estrenarem el primer programa de la temporada 23 del Ningú no és perfecte. Com sempre ens en farem ressò en les nostres xarxes socials.

Ens estrenem amb un monogràfic d’una de les millors de pel·lícules de l’any que hem vist aquest estiu, Oppenheimer de Christopher Nolan. De tots els continguts que teníem pensat per començar, hem triat aquest perquè a part que la pel·lícula ens ha agradat molt, dona per molts temes de conversa de caràcter filosòfic i polític que van més enllà de la pel·lícula i que analitzarem.

Durant la temporada combinarem especials, monogràfics i programes d’espais variats. Per avançar futurs continguts, tractarem èxits de l’estiu com Barbie, Gran Turismo, Blue Beettle, Ninja Turtles: Caos mutant i La monja 2. A l’horitzó tenim The Expend4bles, Killers of the Flower Moon, The Marvels i Napoleó. Com sempre, en funció de si ens han agradat o no, els hi dedicarem més o menys temps. Més enllà, no ens arriquem a dir res perquè és molt fàcil que tot canviï, com ja ha passat amb Dune: Part Dos. De sèries, hem quedat molt contents amb Good Omens 2 i ganes de dedicar-li un monogràfic no en falten. El mateix ens passa amb Heartstopper, ara que també hem vist la segona, així com la sisena de Black Mirror, la segona de Star Trek: Strange New Worlds i Ahsoka. No tan contents estem amb Secret Invasion, però tot així, volem comentar-la, ni que sigui una miqueta.

Pels fans del terror, no faltarà el nostre monogràfic sobre el Festival de Sitges durant l’octubre, un cop hagi finalitzat el Festival. Aprofitarem l’èxit monumental de la cinquena entrega d’Insidious per oferir-vos un especial sobre la saga. També parlarem de Talk to Me, la pel·lícula de terror de l’estiu. Estarem atents a l’estrena de The Exorcist: Believer, de Five Nights at Freddy’s i a les noves temporades d’American Horror Story i Chucky.

Pel que fa a la resta, intentarem fer més ressenyes de còmics, ni que sigui buscant un altre format. També tenim la idea de fer l’espai de notícies i tràilers, però segurament el treballarem en paral·lel en el canal de Twitch i a YouTube en vídeo, com l’any passat.

Continuarem amb els programes exclusius per a mecenes a Patreon amb la periodicitat trimestral de videoclubers i penjarem tots els videoclubers a iVoox, pels qui ens vulguin donar-nos suport des d’allà. Durant l’estiu hem tret algun material per a mecenes, com un videoclubers de Reservoir Dogs. A finals d’octubre o principis de novembre tornarà amb un programa dedicat a Star Trek III: The Search for Spock, amb motiu del 40 aniversari d’aquesta pel·lícula el 2024. Els mecenes també tindran l’opció d’escoltar alguns directes seleccionats que hàgim fet per Twitch en format àudio.

Les principals novetats és que apostarem pel format vídeo-pòdcast, com el de l’any passat amb Indiana Jones i el Dial del destí. Volem fer més sovint i més programes en aquest format. Els que fem en vídeo els penjarem paral·lelament en els canals de pòdcast i a YouTube, i els que només siguin d’àudio, els anirem penjant a YouTube com un audiograma, tal com ja hem començat a fer amb alguns monogràfics passats. Per altra banda, aquest any notareu una millora en la qualitat de so del programa, ja que hem renovat equips. Ho començareu a notar aviat, perquè durant l’estiu hem gravat algun material amb els equips antics.

Finalment, en l’apartat Emissores de ràdio de la web, també podeu consultar les emissores i horaris en què escoltar-nos per la ràdio. Tota la informació de la nova temporada la trobareu més detallada en la nostra estrena i la resta de coses les trobareu en aquesta web.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search

Últimes ressenyes

The First Omen

Sorprenent debut en el cinema d’Arkasha Stevenson, en la que és una seqüela d’un clàssic del cinema de terror, La profecia, de 1976, que va

Ferrari

Michael Mann és un director que sempre ha dirigit títols amb un ritme frenètic i que té molta mà per les escenes d’acció. Títols com

Civil War

Alex Garland abandona la ciència-ficció per oferir-nos una distopia molt a prop de la nostra realitat. Per aquest motiu ens trobem davant la pel·lícula més

How to Have Sex

Molly Manning Walker és una directora de fotografia que debuta en la direcció amb How to Have Sex, un drama britànic adolescent, que es va