Qui som

El Ningú no és perfecte és un ràdio pòdcast de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i als còmics. Ressenyes, monogràfics i especials de pel·lícules, sèries i còmics. Espais per a fans de Star Wars i Star Trek, entrevistes, superherois, terror, ciència-ficció i anàlisis de productes de gènere amb els millors col·laboradors.

Ara mateix ens podeu escoltar en l’espai pòdcast del web i en les emissores de ràdio que trobareu llistades si feu clic en el botó de la part inferior.

El Ningú no és perfecte va néixer el setembre de 2001 a Ràdio Salt, com a programa de ràdio. A la tardor del 2007 vam començar a enregistrar els programes que llavors penjàvem a internet en els primers canals de pòdcast d’aleshores que avui ja no existeixen i que hem recuperat en Archive.org. El gener de 2011 vàrem fundar el nostre canal de pòdcast a iVoox.

Actualment, el Ningú no és perfecte es retransmet per una vintena de freqüències de ràdio locals catalanes i disposa de canal de pòdcast en què oferim contingut exclusiu que només es pot escoltar per internet.

A partir de 2020 vam consolidar canvis en el format amb un augment dels espais monogràfics, anàlisis més profunds i una durada estàndard de dues hores.

El setembre de 2020 vam encetar una aventura de mecenatge a través de Patreon. Descobrireu tota la informació en aquest web.

El nostre equip està format per l’Ignasi Arbat, director, presentador i redactor, la Marta Sanz, productora i redactora, l’Aram Bonmatí, redactor especialitzat en sèries i còmics, en Jacint Casademont, redactor especialitzat en cinema i tràilers, en Francesc Morales, el nostre home als Estats Units especialitzat en terror i fantàstic, en Bernat Costa, redactor especialitzat en dibuix i literatura fantàstica, l’Agus Izquierdo, redactor especialitzat en cinema i Star Wars, en Sergi Toboso, redactor especialitzat en Star Trek, en Jep Soler, crític de cinema, en Marcel González, redactor especialitzat en còmics,  l’Escarrufa del canal Escarrufa Animation, especialista en animació, i els directors del festival de cinema de terror, Acocollona’t, David Callahan Ruiz i Paco Cavero, especialitzats en productes retro.