Qui som
El Ningú no és perfecte és un podcast de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i als còmics. Ressenyes, monogràfics i especials de pel·lícules, sèries i còmics. Espais per a fans de Star Wars i Star Trek, entrevistes, superherois, terror, ciència-ficció i anàlisis de productes de gènere amb els millors col·laboradors.
Ara mateix ens podeu escoltar en l’espai podcast del web i en les emissores de ràdio que trobareu llistades si feu clic en el botó de la part inferior.
El Ningú no és perfecte va néixer el setembre de 2001 a Ràdio Salt, com a programa de ràdio. A la tardor del 2007 vam començar a enregistrar els programes que llavors penjàvem a internet en els primers canals de podcast d’aleshores que avui ja no existeixen i que recuperem a poc a poc. El gener de 2011 vàrem fundar el nostre canal de podcast a iVoox.
Actualment, el Ningú no és perfecte es retransmet per una vintena de freqüències locals catalanes i disposa de canal de podcast en què oferim contingut exclusiu que només es pot escoltar per internet.
El setembre de 2020 hem encetat una aventura de mecenatge a través de Patreon. Descobrireu tota la informació en aquest web.
El nostre equip està format per l’Ignasi Arbat, director, presentador i redactor, la Marta Sanz, productora i redactora, en Jacint Casademont, redactor especialitzat en l’actualitat, l’Aram Bonmatí, redactor especialitzat en còmics, en Bernat Costa, redactor especialitzat en animació i cultura pop dels vuitanta, en Francesc Morales, que ofereix un espai mensual relacionat amb el terror i el fantàstic, en Pau Garriga, redactor especialitzat en cinema, en Marcel González, redactor especialitzat en literatura fantàstica i còmics, l’Agus Izquierdo, redactor de la secció aperiòdica de Star Wars, i en Sergi Toboso, redactor de la secció aperiòdica de Star Trek. Tots ells participen en les tertúlies i espais de crítica de cinema i sèries.
També comptem en les nostres tertúlies amb els cineastes i directors del festival de cinema de terror, Acocollona’t, David Callahan Ruiz i Paco Cavero, i amb crític Jep Soler.
Arran de la pandèmia hem fet canvis en el format, fet que ha comportat un augment dels espais monogràfics i anàlisis més profunds. També en la manera de gravar, a casa i per videoconferència, cosa que ha fet que també puguem comptar més sovint amb el nostre equip.