Qui som

El Ningú no és perfecte és un podcast de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i als còmics. Ressenyes, monogràfics i especials de pel·lícules, sèries i còmics. Espais per a fans de Star Wars i Star Trek, entrevistes, superherois, terror, ciència-ficció i anàlisis de productes de gènere amb els millors col·laboradors.

Ara mateix ens podeu escoltar en l’espai podcast del web i en les emissores de ràdio que trobareu llistades si feu clic en el botó de la part inferior.

El Ningú no és perfecte va néixer el setembre de 2001 a Ràdio Salt, com a programa de ràdio. A la tardor del 2007 vam començar a enregistrar els programes que llavors penjàvem a internet en els primers canals de podcast d’aleshores que avui ja no existeixen i que recuperem a poc a poc. El gener de 2011 vàrem fundar el nostre canal a iVoox.

Actualment el Ningú no és perfecte es retransmet per una vintena de freqüències locals catalanes i disposa de canal de podcast en què oferim contingut exclusiu que només es pot escoltar per internet.

El setembre de 2020 hem encetat una aventura de mecenatge a través de Patreon. Trobareu tota la informació en aquest web.

El nostre equip està format per l’Ignasi Arbat, director, presentador i redactor de l’espai d’estrenes, la Marta Sanz, productora i redactora de recomanacions i produccions, en Jacint Casademont, redactor de les Notícies calentes i La crítica del tràiler, l’Aram Bonmatí, redactor de l’espai de còmics, en Francesc Morales, que ofereix un espai mensual relacionat amb el terror i el fantàstic, en Pau Garriga, que ens acompanya en els programes monogràfics, l’Agus Izquierdo, responsable de la secció aperiòdica de Star Wars, i en Sergi Toboso, responsable de la secció aperiòdica de Star Trek.

En la nova temporada 2020-2021 recuperarem en Bernat Costa, que s’encarregarà d’un nou espai aperiòdic, una mena d’Honest Tràilers en què ens parlarà d’una pel·lícula o sèrie des del seu punt de vista irònic. Però seran moltes més les novetats que ens esperen. La situació de pandèmia ens ha obligat a fer molts canvis en aquest últim tram de temporada que tindran continuïtat la que ve. Pròximament donarem més informació.