Fes-te mecenes

Som un programa de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i els còmics. Ressenyes de pel·lícules, sèries, monogràfics especials, entrevistes, espais sobre Star Wars i Star Trek, còmics i anàlisis de productes de gènere amb els millors col·laboradors.

Aquest any comencem la temporada 21 i no tenim ànim de lucre.

Ara podeu ser els nostres mecenes. El Ningú no és perfecte és un programa gratuït i sempre ho serà. Però hem de dir que fer-lo ens genera unes despeses, com el domini i allotjament del web o el pla de subscripció del canal de podcasts, sense comptar les hores de preparació, gravació i difusió.

Per altra banda, aquest any hem pogut continuar fent el programa perquè hem comprat equip tècnic per fer-lo des de casa. De fet, la majoria dels programes de la nova temporada haurem de continuar fent-los des de casa. 

Tenim la voluntat de seguir endavant i millorar ordinadors, equips de so, micròfons, etcètera que ens generaran més despeses. Per aquest motiu obrim la possibilitat perquè us en feu mecenes i fer una aportació voluntària.

Sigueu o no mecenes, el Ningú no és perfecte continuarà estant on sempre de manera gratuïta, però si us subscriviu podreu gaudir de material exclusiu.

La nostra idea és que trimestralment, sense comprometre’ns en dates concretes perquè la nostra prioritat serà tirar endavant amb el programa setmanal, oferirem un programa per a mecenes, en què en format spin-off repassarem pel·lícules antigues que portarà per nom videoclubers.

També tenim previst oferir el programa setmanal en alta qualitat, continguts recopilatoris i pròximament edicions especials dels nostres programes agrupats per temàtiques. 

Animeu-vos i feu-vos mecenes!