Podcasts

EPISODIS

NNEP 23×30 – Monsterverse: Godzilla x Kong: The New Empire i Monarch

Especial Monsterverse. Analitzem les dues darreres produccions d’aquest univers. Comencem amb la cinematogràfica, Godzilla x Kong: The New Empire. En fem la crítica, comentem com es va fer la producció arran l’èxit de Godzilla vs. Kong en pandèmia, el rodatge i els efectes especials. A partir del minut 34, amb algun espòilers, acabem amb un repàs als moments més destacats de la pel·lícula i el futur del Monsterverse.
Al minut 47 continuem amb la sèrie Monarch que hem vist a Apple TV+. En fem la crítica, repassem la cronologia de la sèrie, ens endinsem en la producció amb noms com Chris Black, Matt Shakman i Matt Fraction, repassem el drama humà, la construcció de la història de Monarch, els Shaw interpretats per Wyat i Kurt Russell i les escenes de monstres. Acabem a partir d’1 hora i 46 minuts, amb espòilers, amb els moments més destacats.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont i en Víctor Pasanau de Nostalgia Pop d’estrella convidada.

Descàrrega directa

NNEP 23×29 – Ghostbusters: Frozen Empire i Els caçafantasmes

Especial sobre la nova pel·lícula dels caçafantasmes, Ghostbusters: Frozen Empire. Obrim amb les impressions generals de la pel·lícula amb espòilers dels dos primers terços, amb els pros i contres. Expliquem tota la producció de com es crea la seqüela d’Afterlife, el rodatge i la música. Parlem del repartiment nou i antic, del nou director, Gil Kenan, i de l’aposta pels efectes especials i de la nostàlgia.
A partir d’1 hora i 15 minuts ja anem amb els espòilers més importants, ampliem algunes escenes i ens concentrem sobretot en les dues escenes inicials i en tot el darrer terç de la pel·lícula amb espòilers.
A 1 hora i 39 minuts, us oferim els primers vint minuts del videoclubers número 6 dedicat a la primera pel·lícula, Els caçafantasmes de 1984.
Els quatre caçafantasmes amb les motxilles i la pistola de protons que us acompanyen són l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en David Callahan Ruiz i en Paco Cavero.

Descàrrega directa

NNEP 23×28 – Escape Room 2 amb Hèctor Claramunt i What If…? Temporada 2

Obrim amb la xerrada “Masterclass Escape Room” que vàrem mantenir amb Hèctor Claramunt, director i guionista. En la trobada vàrem parlar sense espòilers de l’obra de teatre “Escape Room 2”, actualment en el Teatre Condal, de l’adaptació cinematogràfica, disponible a Netflix, de la futura adaptació cinematogràfica de la seqüela i un munt de reflexions interessants sobre l’estat de la ficció a Catalunya en cinema, televisió i TV3. La xerrada que va tenir lloc el 26 de gener de 2024, en la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola, en el marc del VII Cicle de Ciència-ficció, Fantasia i Terror.
A partir d’1 hora i 25 minuts, especial de la segona temporada de What If…?, amb espòilers. En fem la crítica, comentem com s’ha fet la producció, les veus i comentem els 9 episodis. Comencem pels de Kahhori i la Capitana Carter i acabem amb els autoconclusius.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i l’Aram Bonmatí.

Descàrrega directa

NNEP 23×27 – For All Mankind Temporada 4

En la xerrada del VII Cicle de ciència-ficció que vam emetre fa unes setmanes amb el divulgador científic Joan Anton Català, especulàvem com seria el futur a Mart. Aquest futur és avui a la sèrie For All Mankind d’Apple TV+. Avui toca analitzar la quarta temporada.
Obrim amb la crítica, expliquem la producció, resseguim els esdeveniments que no ens ha mostrat i que han passat entre temporades i les diferències històriques de la sèrie i el nostre món entre 1995 i 2003.
A partir del minut 25 analitzem les trames dels esteroides la relació d’Ed i Danielle, Margo, la lluita entre països pels recursos, la privatització de l’espai, l’estraperlo i una vaga a Mart. Acabem amb el que diuen els showrunners sobre el final de temporada.
L’especial de les temporades 1 i 2 el trobareu en el programa 21×39 i el de la temporada 3 en el 22×18.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Francesc Morales.

Descàrrega directa

NNEP 23×26 – Dune: Part Dos

Monogràfic Dune: Part Dos. Dirigida per Dennis Villeneuve, adapta la segona part de la novel·la de Frank Herbert. Començarem amb la crítica i l’opinió general sense espòilers i a partir d’aquí començarem l’anàlisi amb espòilers. Parlarem del cast i els nous personatges i ens endinsem en la preproducció, l’escriptura de guió, el rodatge i la taquilla.
En la segona part del programa entrarem en les trames en detall, comentem els moments més destacats, les diferències i semblances respecte al llibre i les inspiracions que van portar Herbert a escriure el llibre.
Podeu recuperar el monogràfic de Dune: Part U, en el programa 21×03.
Us acompanyen des d’Arrakis, l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Francesc Morales.

Descàrrega directa

Stream Edition: Fem els Òscars 2024

No és un programa normal, però si teniu curiositat, us deixem l’àudio de la retransmissió dels Òscars emès  la matinada del diumenge 10 al dilluns 11 de març de 2024, en versió àudio.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, la Marta Sanz i en Francesc Morales amb en Jaume Fibla d’estrella convidada i en Paco Cavero des de Hollywood.
Emesa en directe a twitch.tv/ningunoesperfecte. La versió en vídeo la trobareu a YouTube.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

NNEP 23×25 – La societat de la neu, Io Capitano, Perfect Days, The Zone of Interest, Poor Things, Maestro i May December

Aquesta setmana arriba la 96 edició dels Òscars, per aquest motiu fem un grapat de ressenyes de pel·lícules que encara no havíem comentat i que estan nominades en les categories de millor pel·lícula, millor pel·lícula internacional i millor guió original. Fem la crítica dels següents títols: La societat de la neu de J.A. Bayona al minut 3, Io Capitano de Matteo Garrone al minut 21, Perfect Days de Wim Wenders al minut 38, The Zone of Interest de Jonathan Glazer al minut 55, Poor Things de Yorgos Lanthimos a 1 hora i 12 minuts, Maestro de Bradley Cooper a 1 hora i 23 minuts i May December (Secrets d’un escàndol) a 1 hora i 32 minuts de Todd Haynes.
A 1 hora i 48 minuts, repassem l’actualitat de DC Comics i ressenyem col·leccions com Superman, Wonder Woman, Gotham City i Nightwing.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jep Soler i l’Aram Bonmatí.

Descàrrega directa

NNEP 23×24 – Scott Pilgrim Takes Off, Sala de professors i Star Trek: Debt of Honor

Obrim amb un especial sense espòilers de la sèrie de Netflix, Scott Pilgrim Takes Off, basada en el còmic de Brian Lee O’Malley. Després de comentar els còmics i la pel·lícula, ens endinsem en la sèrie, en fem la crítica, expliquem la producció i el repartiment de veus. A partir del minut 51, els moments més destacats amb espòilers.
A 1 hora i 11 minuts, fem la ressenya sense espòilers de Sala de professors, la pel·lícula alemanya nominada a millor pel·lícula internacional, ambientada en una escola.
Finalment, a 1 hora i 37 minuts, fem la ressenya del còmic Star Trek: Debt of Honor de Chris Claremont i Adam Hughes, en la seva reedició per part de Drakul, al cap de trenta anys.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Escarrufa, la Belit Lago i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

NNEP 23×23 – Anatomia d’una caiguda, Past Lives, American Fiction i entrevista David Callahan Ruiz

Ressenyem tres pel·lícules nominades a l’Òscar en la categoria de millor pel·lícula. Les tres les comentem sense espòilers. Obrim amb el drama judicial francès Anatomia d’una caiguda de Justine Triet, al minut 41 continuem amb el drama romàntic Past Lives de Celine Song i acabem a 1 hora i 4 minuts amb la sàtira editorial American Fiction de Cord Jefferson.
A 1 hora i 28 minuts, tanquem amb una entrevista al nostre col·laborador i director, David Callahan Ruiz, que ens parla de la pel·lícula El sabater d’Ordis i els curts La familia infernal i Payasos.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Jep Soler.

Descàrrega directa

NNEP 23×22 – Napoleon, The Holdovers

Aquesta setmana sessió contínua. Comencem amb Napoleon de Ridley Scott. La polèmica pel·lícula protagonitzada per Joaquim Phoenix. En fem la crítica, parlem del rodatge, de les escenes de batalla i de les imprecisions històriques. Ho comentem amb el mateix humor de Phoenix.
Al minut 52, analitzem The Holdovers (Els que es queden) sense espòilers. En fem la crítica, la química entre Giamatti, Sessa i Da’Vine, com va ser el cast de Sessa, l’estètica dels anys setanta i l’ambientació nadalenca. A partir d’1 hora i 34 minuts, la comentem amb espòilers i comentem les millors escenes, moments i curiositats.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Paco Cavero i en Jep Soler.

Descàrrega directa