Podcasts

EPISODIS

NNEP 23×12 – Entrevista Carmen Carnero, Sax X i especial The Killer

Comencem amb un entrevista a l’artista i dibuixant de còmics, Carmen Carnero. Repassem la seva trajectòria professional, el debut a Marvel i en el còmic nord-americà, així com les darreres etapes dibuixant Capitana Marvel i Capità Amèrica.
En el minut 47 fem una ressenya breu, sense espòliers, de Saw X.
A 1 hora i 10 minuts, especial The Killer, la nova pel·lícula de David Fincher estrenada a Netflix, primer sense espòilers. En fem la crítica, expliquem la producció, curiositat de la pel·lícula, el rodatge, el càsting i la música. En el tram final, a 1 hora i 42 minuts, l’analitzem amb espòilers, comentem les millors escenes de les parades que fa arreu del món.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jep Soler i en Francesc Morales.

Descàrrega directa

NNEP 23×11 – The Marvels i Blue Beetle

Programa doble de superherois de Marvel i DC. Comencem per The Marvels, estrenada en el cinema. Primer, sense espòilers, en farem la crítica, explicarem l’accidentada producció, analitzarem la taquilla, parlarem de càsting, ens preguntarem si hi ha fatiga o no de superherois, comentarem l’encaix de la pel·lícula a l’MCU, com ha treballat el guió i l’humor.
A partir del minut 46 la comentem amb espòilers amb les escenes que ens han agradat i les que no. Acabarem explicant les escenes postcrèdits i comentant els articles de Variety i Forbes sobre Marvel Studios.
A 1 hora i 22 minuts, seguirem amb Blue Beetle, vista en cinemes a l’estiu i acabada d’arribar a HBO MAX. Comencem sense espòliers amb la crítica, la producció, el fitxatge de Xolo Maridueña, el guió i la taquilla.
A partir d’1 hora i 44 minuts, repassem les principals escenes amb espòilers i debatem sobre el seu futur al DCU.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i en Marcel González.

Descàrrega directa

NNEP 23×10 – One Piece Temporada 1, I Am Groot Temporada 2

Especial One Piece, la sèrie de Netflix. En el primer bloc us expliquem quines són les branques de One Piece i fem la crítica de la sèrie de Netflix. Expliquem la creació de la sèrie, qui són els showrunners i com ha estat la participació d’Eiichiro Oda. Comentem com ha estat el rodatge, l’apartat musical i el repartiment que encapçala Iñaki Godoy. En el segon bloc, comentem les trames dels vuit capítols de dos en dos. Acompanya’ns en aquest viatge a l’East Blue amb en Luffy, la Nami, en Zoro, en Sanji i l’Usopp.
A 1 hora i 45 minuts, tanquem amb una ressenya de la segona temporada de la sèrie de curts, I Am Groot, de Marvel Studios.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont i l’Aram Bonmatí.

Descàrrega directa

NNEP 23×09 – Heartstopper temporada 2, Secret Invasion

Programa doble de sèries. Comencem per la segona temporada de Heartstopper, la meravellosa sèrie basada en el còmic d’Alice Oseman que en aquesta temporada ens porta a París. En fem la crítica, comentem les noves incorporacions, parlem del rodatge, analitzem les trames a través dels personatges i comentem què esperar de la temporada 3.
A 1 hora i 14 minuts, analitzem la sèrie de Marvel Studios, Secret Invasion i busquem el perquè la sèrie ha sortit com ha sortit. Donem les impressions generals, desvetllen la misteriosa producció, el cast, els canvis que s’han produït, les trames i els moments que ens han agradat i indignat.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Escarrufa, l’Aram Bonmatí i en Marcel González.

Descàrrega directa

videoclubers 14 – Star Trek III: The Search of Spock

En el catorzè videoclubers seguim el repàs de les pel·lícules de Star Trek. Avui toca The Search of Spock (A la recerca de Spock), de la qual l’any vinent en celebrarem el 40 aniversari de l’estrena cinematogràfica.

Una pel·lícula que parla d’amistat, religió i ètica científica. Parlem de com entra Leonard Nimoy en la direcció i la confecció del guió de Harve Bennet. Totes les coses mítiques que va aportar en l’apartat de disseny de producció i vestuari, un grapat d’anècdotes de rodatge, les escenes més destacades i molt de James Horner.

En aquest viatge fins a Vulcà, us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Sergi Toboso.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

NNEP 23×08 – Star Wars: Ahsoka

Monogràfic sobre Ahsoka, la darrera sèrie de Star Wars, que reprèn algunes de les trames de la sèrie animada Star Wars: Rebels.
En la primera part en fem la crítica i repassem tota la producció. Comentem com Dave Filoni la crea, decideix què explicar i com fer-la accessible pel públic que no coneix Rebels. Comentem la part de disseny, rodatge, ús del Stagecraft, música i el repartiment que l’integra.
En la segona part comentem el millor de cada capítol, parlem de la presència de Thrawn, la recuperació de Hayden Christensen i el capítol en el món entre mons. Seguirem la complicada relació entre Sabine i Ahsoka i la diferent relació entre alumnes entre Baylan Skiol i Shin Hati i declararem MVP a Huyang. No deixarem enrere les bruixes, els noti tots els combats amb sabres que ens regala la sèrie.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Agus Izquierdo i en Roger Darth Segador de canal de YouTube Star Wars en català.

Descàrrega directa

NNEP 23×07 – Saga Insidious i Totally Killer

Especial de Halloween. Celebrem la festivitat amb un especial sobre la saga Insidious. Analitzem les cinc pel·lícules, inclosa la darrera estrenada aquest estiu. Comentem l’origen de la saga amb James Wan, el segon capítol que enllaçava on acabava la primera, el principi de les preqüeles a la tercera, l’origen d’Elise a The Last Key i el final de la saga amb el retorn dels protagonistes originals a The Red Door. Xifres recepció, crítica, curiositats i opinió de la saga.
A 1 hora i 37 minuts, fem una ressenya de Totally Killer (Sagnants setze), la pel·lícula de terror de Blumhouse Television de Prime.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

NNEP 23×06 – Sitges 2023

Monogràfic Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – SITGES 2023 en què fem les ressenyes i parlarem de les presentacions d’un grapat de pel·lícules. Comencem amb un primer bloc en què parlem, entre d’altres, d’Hermana muerte de Paco Plaza, Late Night with the Devil, El chico y la garza de Miyazaki, Robot Dreams de Pablo Berger, La sociedad de la nieve de J.A. Bayona, Poor Things de Yorgos Lanthimos, Vermin, la guanyadora, Cuando acecha la maldad i Dream Scenario.
En el segon bloc ressenyarem Wake Up de RKSS, Last Straw, There’s Something in the Barn, Les Chambres Rouges, el documental de William Shatner, You Can Call Me Bill, The Toxic Avenger, The Last Stop in Yuma County, Hundreds of Beavers i moltes més.
En el repàs de Sitges 2023 us acompanyaran amb l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

NNEP 23×05 – Star Trek: Strange New Worlds Temporada 2

Monogràfic Star Trek: Strange New Worlds segona temporada, amb espòilers. Fem la crítica de la temporada dos, expliquem com es va rodar, les noves incorporacions en el càsting, a destacar Carol Kane i Paul Wesley, i el vestuari i disseny de producció.
A partir del minut 30, comencem amb l’anàlisi de les trames dels personatges a través del seu capítol: la detenció de la Número 1, La’an i Kirk, Pike i Batel, Spock, T’Pring i Chapel, M’Benga´, el capítol crossover amb Lower Decks, Those Old Scientists, el musical, Subspace Rhapsody, i el final amb els gorn a Hegemony.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Sergi Toboso. Llarga i pròspera vida.

Descàrrega directa

NNEP 23×04 – Good Omens 2, entrevista Àngel Sala #Sitges 2023 i No One Will Save You

Comencem el programa en una petita llibreria del Soho de Londres. Toca especial Good Omens 2. Ens endinsem dins de la sèrie de Neil Gaiman, basada en la novel·la coescrita amb Terry Pratchett. Fem la crítica de la temporada, expliquem en què s’ha basat Gaiman per continuar la història, així com donar detalls de producció. Finalment, analitzem la trama principal amb Crowley, Aziraphale i Gabriel i continuem amb els flashbacks de Job, Edimburg i els zombis.
A 1 hora i 22 minuts, entrevistem a l’Àngel Sala, director del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya – Sitges 2023, que ens explica el més destacat de l’edició d’aquest any.
Tanquem a 1 hora i 46 minuts, amb fem la ressenya sense espòilers del “home invasion” alienígena, No One Will Save You (Ningú et salvarà). A partir d’1 hora i 54 minuts l’abordem amb espòilers a dojo.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i en Francesc Morales.

Descàrrega directa