Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 22×29 – The Last of Us Temporada 1

Monogràfic sobre la sèrie The Last of Us. Comencem amb una primera part sense espòilers en què fem les impressions, parlem del cast principal, de com es posen en contacte els dos creadors, Neil Druckman i Craig Mazin, de l’escriptura del guió, del rodatge, del disseny de producció i dels efectes especials. Aquesta part la vàrem enregistrar en els Cinemes Imperial en el marc del Festival de Cinema de Terror de Sabadell pels alumnes del Creatiu i Tècnic Sabadell.
A partir del minut 42 analitzem la sèrie amb espòilers. Comentem les trames i els diferents episodis amb els personatges convidats, la relació de Joel i Ellie i les dificultats que es trobaran pel camí. Tractem els moments més impactants i el tercer capítol, un dels més comentats de la sèrie.
Us acompanyen en aquest viatge apocalíptic l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i l’Aram Bonmatí.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×28 – Scream VI i The Midnight Club

Comencem amb una ressenya sense espòilers de Scream VI que vàrem enregistrar en els Cinemes Imperial en el marc del Festival de Cinema de Terror de Sabadell. En fem la crítica, parlem el càsting, del protagonisme de Jenna Ortega, de l’absència de Neve Campbell, sobre la diversió, el gore i el que més ens ha agradat d’aquesta sisena part.
A partir del minut 43, continuem amb temàtica de terror. Analitzem la sèrie de Mike Flanagan i Leah Fong, The Midnight Club de Netflix. Basada en les novel·les de Christopher Pike, fem a crítica de la sèrie, comentem la producció, les històries de por, la trama central, les diferències amb el llibre i expliquem de paraules de Mike Flanagan, el que hauríem vist en la segona temporada.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí, en Francesc Morales i la píndola d’en Jacint Casademont.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×27 – Creed III, American Horror Story: New York i The Sea Beast

Puguem al ring per fer un especial de Creed III, la nova pel·lícula de la saga Rocky. Comentem la producció, els problemes dels drets de la saga que han fet enfadar a Stallone, el càsting i en fem la crítica sense espòilers. Al minut 34, comentem les escenes més destacades amb espòilers.
Al minut 58, ressenyem The Sea Beast, estrenada el passat estiu a Netflix i nominada a la categoria de millor pel·lícula d’animació.
A 1 hora i 13 minuts, especial sobre American Horror Story: New York, l’onzena temporada de la sèrie creada per Ryan Murphy i Brad Falchuk. En fem les impressions generals, el càsting i a partir d’1 hora i 34 minuts, analitzem els temes i trames principals de la sèrie amb espòilers.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Pau Garriga, l’Escarrufa i en Francesc Morales.

Descàrrega directa

Stream Edition: Fem els Òscars 2023

Versió en format podcast de la retransmissió dels Òscars en el canal de Twitch durant la matinada del diumenge 12 al dilluns 13 de març de 2023.

Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga i en Francesc Morales.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 22×26 – Prèvia Òscars 95 i Bullet Train

Queda ben poquet pels Òscars i per aquest motiu avui fem una tertúlia en què comentem amb crítiques breus de les pel·lícules amb diferents nominacions en categories com pel·lícula, interpretació i tècniques, que no havíem comentat en el programa. Parlarem de Babylon, Close, The Quiet Girl, EO, Argentina, 1985, Tár, Triangle of Sadness, Women Talking, The Whale, Aftersun, Living i To Leslie.
Tancarem a 1 hora i 38 minuts, amb una ressenya sense espòilers de Bullet Train, la divertida pel·lícula de David Leitch i protagonitzada per Brad Pitt, estrenada aquest estiu.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jep Soler i en Pau Garriga.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×25 – Especial: Knock at the Cabin, All Quiet on the Western Front i The Banshees of Inisherin

Obrim a dues de les pel·lícules nominades a l’Òscar a la millor pel·lícula que més ens han agradat. Comencem amb All Quiet on the Western Front (Res de nou a l’oest), un drama antibel·licista colpidor que arriba de la mà de Netflix.
En el minut 32 seguim amb The Banshees of Inisherin (Ànimes en pena d’Inisherin), en què anem a la Irlanda rural de fa cent anys per reflexionar sobre l’amistat amb Colin Farrell i Brendan Gleeson.
A 1 hora i 4 minuts, oferim un especial per a la segona part del programa de la darrera pel·lícula de M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin (Truquen a la porta). La comentem sense espòilers amb les impressions generals, la crítica la producció i el càsting.
A 1 hora i 31 minuts, ens endinsem en l’apocalipsi amb Knock at the Cabin AMB espòilers tant de la pel·lícula com del llibre (i també espòilers de Battlestar Galactica). Busquen la simbologia bíblica en la darrera obra del cineasta de Philadelphia.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i en Francesc Morales.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×24 – Ant-Man and the Wasp: Quantumania, M3gan i Star Trek: Picard

Obrim amb moltes ganes amb unes primeres impressions del primer capítol de la tercera temporada de Star Trek: Picard, The Next Generation.
En el minut 34, ressenyem M3gan, la pel·lícula amb nina assassina produïda per James Wan.
A partir del minut 50, torna Marvel i ho fem amb el començament de la Fase 5, ja que analitzem Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Començarem amb una part sense espòilers en què farem la crítica de la pel·lícula, comentarem la producció i el rodatge.
A partir d’1 hora i 17 minuts, la cometem amb espòilers. Farem un repàs als personatges, l’acció, escenes i moments.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jacint Casademont, en Marcel González i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

Stream Edition: Superbowl de tràilers 2023

Versió en format podcast de la transmissió en el canal de Twitch en què comentem els tràilers de la Superbowl 2023: Flash, Indiana Jones i el Dial del Destí, Guardians de la Galàxia Vol. 3, Creed III, Fast X, The SuperMario Bros. Movie, Creed III i de sorpresa John Wick 4.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Jacint Casademont.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 22×23 – Especial Spielberg i The Fabelmans

Especial Steven Spielberg dividit en dues parts en què prenen com a referència el documental Spielberg d’HBO. Comencem amb un extens repàs a la seva filmografia per temàtiques: de l’etapa inicial, l’èxit de Jaws (Tauró), la fase alienígena, la juràssica, la terrorífica, la basada en fets reals, la bèl·lica, la tecnològica, la de contes fantàstics i la musical.
A partir d’1 hora i 8 minuts, analitzem de The Fabelmans. Ho fem amb alguns espòilers, però que tampoc us espatllaran l’experiència. Vosaltres trieu. Busquem els paral·lelismes de la pel·lícula amb la biografia de Spielberg. Expliquem la producció, rodatge i comentem algunes de les escenes i moments de la pel·lícula.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Paco Cavero i l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×22 – Chucky Temporada 2 i El gat amb botes: L’últim desig

Obrim amb una ressenya sense espòilers El gat amb botes: L’últim desig, un dels títols nominats a l’Òscar en la categoria de millor pel·lícula d’animació.
A partir del minut 31, el contingut principal d’avui. Especial Chucky segona temporada. Comencem amb la crítica i opinió general, les incorporacions i canvis en el repartiment, la producció i el rodatge.
A partir d’1 hora i 16 minuts, analitzem les trames: les del col·legi catòlic amb els múltiples Chucky, les referències religioses i les de Jenniffer Tilly, Nica i Glen i Glenda. La fi de festa el fem amb el magnífic final de temporada nadalenc.
Avui jugaran l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Francesc Morales i l’Escarrufa.

Descàrrega directa