Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 21×35 – Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Monogràfic Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Comencem amb una primera part sense espòilers en què comenten les impressions generals de la pel·lícula, ens endinsem en el procés de creació, la preproducció, l’entrada de Sam Raimi, la influència de les sèries de televisió i de quina manera l’ha afectada la pandèmia.
A partir del minut 43, entrem directament en la part amb espòilers. Comentem les trames dels personatges, les interpretacions, sobretot d’Elizabeth Olsen i Benedict Cumberbatch, expliquem qui són els Illuminati, els cameos, els moments més Sam Raimi, analitzem les millors escenes i les postcrèdits.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz. Fes un encanteri amb el dit i escolta’ns.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×34 – Arcane, The Northman i Comic Barcelona

Aquesta setmana arrenquem amb un especial Arcane: League of Legends. Comentem la fantasia steampunk basada en el videojoc multijugador League of Legends (LoL). Cometem les trames, personatges i animació amb una convidada especial, Escarrufa del canal de You Tube, Escarrufa Animation.
A partir del minut 43 comentem alguns dels moments, escenes i arcs de personatges d’Arcane amb espòilers.
A partir d’1 hora 4 minuts, entrevistem a la Meritxell Puig, la directora de Ficomic, amb qui parlem del 40 Comic Barcelona. Comentem les novetats del Saló i el nou model amb còmic, audiovisual, xerrades i el retorn a l’edició presencial.
Tanquem amb un altre especial, The Northman. A partir d’1 hora 23 minuts, comentem la pel·lícula de Robert Eggers sense espòilers i deixem els darrers minuts, a partir d’1 hora 47 minuts, per comentar algunes de les escenes amb espòilers.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, l’Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×33 – Servant Temporada 3, Metal Lords i Mass

Obrim amb una ressenya sense espòilers de Metal Lords, una recomanació cinematogràfica amb heavy-metal que podeu veure a Netflix.
A continuació especial Servant Temporada 3. Aquest any continuem analitzant la sèrie de M. Night Shyamalan. Comencem en el minut 23 en una primera part sense espòilers sobre les impressions de la temporada i la producció. A partir del minut 40 la comentem amb espòilers seguint la trama i moment de cada personatge.
Tancarem amb una ressenya d’una gran pel·lícula, Mass. A partir d’1 hora 45 minuts, sense espòilers i tanquem a 1 hora 58 minuts amb espòilers, per parlar dels temes importants de la pel·lícula, per tal que pugueu aturar-vos aquí si no voleu saber quin és el tema central i com es desenvolupa la trama.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Bernat Costa, en Francesc Morales, en Jep Soler i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

videoclubers 08 – Cannon Films

El vuitè videoclubers el dediquem a Cannon Films. Per una ocasió especial aparquem el format habitual per parlar de la mítica productora de cinema de sèrie B que durant els vuitanta va fer pel·lícules caracteritzades per la violència, les arts marcials i el baix pressupost. Comandada pels cosins Menahem Golan i Yoran Globus, no podíem trobar millor espai per parlar-ne que el videoclubers. Comentarem la història de la companyia i repassarem alguns dels títols més rellevants.

A falta de Chuck Norris, us acompanyen l’Ignasi Arbat i en David Callahan Ruiz.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 21×32 – Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore, Red i The King’s Man

Dos especials de pel·lícula i una ressenya animada. Comencem endinsant-nos en el Wizarding World perquè analitzem Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore, la tercera entrega de la saga amb una estrella convidada, la Mononokkeee del canal de YouTube, Harry Potter en català. Primer de tot amb una part sense espòilers en què comentem com sorgeix aquesta nova saga, les impressions generals, la substitució de Johnny Depp, la implicació de l’escriptora J.K. Rowling i el director David Yates, les xifres i els detalls de producció.
A partir del minut 33 la desgranem amb tots els espòilers. Comentem les escenes més destacades, el nou enfocament de Grindelwald, el tractament de Dumbledore i els efectes visuals.
A 1 hora 10 minuts, fem una ressenya breu de Red, la nova pel·lícula de Pixar, centrada en l’adolescència i un panda vermell.
Tanquem a 1 hora 30 minuts amb un especial de The King’s Man, preqüela de la saga que també ha dirigit Matthew Vaughn, basada en el còmic de Mark Millar. Comencem amb una part sense espòilers en què comentem les impressions generals, l’estrena, el cast i la producció.
A 1 hora 49 minuts, The King’s Man amb espòilers en què repassem les escenes més impactants, el gir, la trama de Rasputín i el trepidant terç final. Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×31 – Alejandro M. Viturtia, The Adam Project, Star Wars: Visions, Immortal Hulk i Morbius

Avui programa variat de cinema, sèries i còmics. Comencem en el minut 3 en què entrevistem l’Alejandro Martínez Viturtia, l’editor de Panini Còmics, amb qui parlem del mercat del còmic actual, de les darreres pel·lícules i sèries Marvel i de la feina de Kevin Feige a Marvel Studios.
A partir del minut 41, ressenyem The Adam Project, la pel·lícula de Netflix protagonitzada per Ryan Reynolds i dirigida per Shawn Levy.
A 1 hora 1 minut, ressenyem breument la sèrie de curts animada, Star Wars: Visions i comentem els capítols que més ens han agradat.
A 1 hora 16 minuts, arriben els còmics. Comentem la col·lecció Immortal Hulk d’Al Ewing i opinem sobre el final.
1 hora 30 minuts, l’únic espai del programa amb espòilers. Fem la crítica de Morbius, protagonitzada per Jared Leto. Són merescuts els pals que ha rebut?
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Paco Cavero i l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×30 – Dexter: Temporades 1 a 8, Dexter: New Blood i Rorschach

Aquesta nit és la nit. Aprofitem l’estrena de Dexter: New Blood per comentar tota la sèrie Dexter, protagonitzada per Michael C. Hall. Comencem explicant-vos l’origen en les novel·les, els diferents showrunners que va tenir, l’opening, la música, el càsting i el rodatge. A continuació desgranem amb espòilers temporada per temporada. Comencem per l’assassí del camí del gel, el carnisser de la badia, toquem el cim amb Trinity i comencem a baixar amb DDK, Hannah McKay i Evelyn Vogel. Analitzem el més destacable de les temporades 1 a 8.
A partir d’1 hora 39 minuts, ressenyem amb espòilers Dexter: New Blood. Parlem d’aquest nou final i si ens ha agradat més o menys que l’anterior. Comentem el nou assassí en sèrie que ens presenta i el retrat que fa de Harrison, el fill de Dexter.
Tanquem amb un extra a 2 hores 10 minuts, fem una ressenya breu de Rorschach, el còmic de Tom King i Jorge Fornés.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×29 – Star Trek Discovery Temporada 4 i El conflicto de Q

Aquesta setmana tornem a l’univers de Star Trek. Arrenquem amb una ressenya del còmic El conflicto de Q que uneix les tripulacions més emblemàtiques de la saga amb Q, recuperat a la nova temporada de Star Trek: Picard.
A continuació, a partir del minut 20, viatgem fins al segle XXXII per ressenyar la quarta temporada de Star Trek: Discovery. Comencem sense espòilers en què comentem les impressions generals, la idea del guió, el disseny, el rodatge i l’estrena.
A partir d’1 hora 13 minuts, ho fem amb espòilers i desgranem la trama principal de la DMA i l’espècie 10-C. Acabem amb comentaris de les trames secundàries i els episodis autoconclusius.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Sergi Toboso. Let’s fly!

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×28 – Escape Room, King Richard, Being the Ricardos, Nightmare Alley i The Eyes of Tammy Faye

Comencem amb un especial sobre Escape Room, la pel·lícula protagonitzada per en Joel Joan, la Paula Vives, l’Ivan Massagué i la Mònica Perez. Parlem de la pel·lícula i la producció amb el director de la cinta, l’Hèctor Claramunt
A continuació, seguim amb un nou grapat de ressenyes de pel·lícules amb nominacions importants com King Richard amb Will Smith sobre el pare de les germanes Williams, Being the Ricardos d’Aaron Sorkin amb Nicole Kidman i Javier Bardem, Nightmare Alley de Guillermo del Toro i The Eyes of Tammy Faye protagonitzada per Jessica Chastain i Andrew Garfield.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×27 – Chucky i West Side Story

Teniu ganes de jugar? Aquesta setmana hem convidat en Chucky. Esperem sortir-ne vius. Analitzarem la sèrie de televisió Chucky, emesa pel canal Syfy. Començarem per una primera part sense espòilers en què comentarem les nostres impressions, la producció i els temes de la sèrie com el true crime i ser LGTBI a l’institut.
A partir del minut 45, analitzarem la sèrie amb espòilers. Comentarem la trama, les millors escenes i morts, el passat de Chucky i com connecta aquesta primera temporada amb les pel·lícules.
A partir d’1 hora 32 minuts, ressenyem West Side Story de Steven Spielberg, disponible a Disney + i una de les favorites dels Òscars.
Tanquem a 2 hores 6 minuts amb una ressenya breu del còmic de Norma, Department of Truth de James Tynion IV.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Francesc Morales, la Marta Sanz, en Pau Garriga i l’Aram Bonmatí.

Descàrrega directa