Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 20×44 – Black Widow (Viuda Negra), entrevista Natacha Bustos, Eternals, F9, Oxygen i Peter Rabbit 2

Últim programa de la temporada. Comencem amb un especial Black Widow (Viuda Negra) amb espòilers. Comença fase 4 de Marvel Studios en format preqüela i epíleg. Analitzem la pel·lícula protagonitzada per Scarlett Johansson i comentem les impressions generals, el desenvolupament de la pel·lícula, el rodatge, la trama, els personatges i les escenes d’acció.
Entremig una ressenya de còmic, Eternals de Kieron Gillen i Esad Ribic. Seguim amb el còmic i Marvel. A partir d’una hora 45 minuts, entrevistem a l’artista Natacha Bustos, creadora, juntament amb Brandon Montclare i Amy Reedeer, i dibuixant de la sèrie Moon Girl y Dinosaurio Diabólico. Parlem de com és treballar per Marvel, de la seva participació en el documental Marvel 616, de les sèries de Marvel Studios, de la seva feina actual, de manga i molt més.
A partir de dues hores 29 minuts, tanquem la temporada amb la ressenya de tres pel·lícules: Fast & Furious 9, Oxygen i Peter Rabbit 2: L’escapada.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×43 – Especial Sweet Tooth i Tom i Jerry

Especial Sweet Tooth, la sèrie de Netflix basada en el còmic de Vertigo. Robert Downey Jr. produeix aquesta sèrie que passa de les vinyetes a la imatge real convertida en un conte. Una epidèmia, híbrids entre humans i animals i un món apocalíptic narrat com un conte de fades. Els principals protagonistes, un nen cérvol i el seu protector humà. Comencem sense espòilers amb les impressions generals i la producció, i a partir del minut 40 la comentem amb espòilers, comentem els millors moments i les trames que formen, primer, Gus, Big Man i Bear, segon, Aimee i Wendy, i finalment Singh i Abbot.
Per tancar l’especial sobre la sèrie, fem una breu ressenya del còmic de Jeff Lemire. En el tram final, fem la crítica de la pel·lícula d’animació i imatge real de Tom i Jerry.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

videoclubers 05 – Star Trek IV: Misión salvar la Tierra

En el cinquè videoclubers entrem en la saga Star Trek i en lloc de fer-ho per ordre cronològic, comencem per Star Trek IV: Misión salvar la Tierra. Pel·lícula del 1986 dirigida per Leonard Nimoy, va ser la pel·lícula més popular i taquillera de les protagonitzades per la tripulació clàssica. Missatge ecologista, un viatge en el temps per recuperar unes balenes i salvar el planeta i un grapat de metàfores florides. Expliquem l’origen del projecte, el guió original, els efectes especials i tot el rodatge.

Puja a la nau klingon amb l’Ignasi Arbat i en Sergi Toboso, i disposeu-vos a viatjar enrere en el temps, fins al 1986.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 20×42 – Mare of Easttown i Luca

Sèrie i pel·lícula. Comencem amb Mare of Easttown, la sèrie d’HBO protagonitzada per Kate Winslet. Primer amb una part sense espòilers amb les impressions generals, l’equip creatiu i el rodatge. A partir del minut 27, ens endinsem plenament en la trama amb espòilers en què analitzem el drama familiar i els habitants d’Easttown, així com les trames de les desaparicions i assassinat.
A continuació, a 1 hora 20 minuts, xerrem sobre Luca, la nova i estiuenca pel·lícula de Pixar. Comentem l’animació, les influències i una crítica sense espòilers. En els darrers minuts, a partir d’1 hora 49 minuts, deixem anar espòilers i comentem les escenes i moments que més ens ha agradat.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, en Jep Soler i la Marta Sanz. Silenzio Bruno!

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×41 – The Mighty Ducks: Game Changers i A Quiet Place Part II

Programa dividit en dues parts. En la primera comentem la sèrie de Disney +, The Mighty Ducks: Game Changers (Somos los mejores: una nueva era). Continuació directa de la trilogia cinematogràfica dels anys 90, Emilio Estévez recupera el paper de Gordon Bombay, que entrenarà a una nova generació d’adolescents a hoquei sobre gel. Comentarem les impressions generals, com va sorgir la idea de recuperar els Ducks, el rodatge, el càsting, curiositats, els arcs dels personatges i les millors escenes i moments de la temporada.
En la segona part, ressenyem A Quiet Place Part II (Un lugar tranquilo 2), la seqüela del film de terror que torna a dirigir John Krasinski. La pel·lícula ens obliga a mantenir silenci, però nosaltres en farem la crítica sense espòilers a partir d’1 hora 25 minuts i a partir d’1 hora 47 minuts ho farem amb espòilers i ens exposarem que ens sentin els alienígenes per salvar la humanitat.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×40 – Friends, The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Tornem amb les sitcoms. Aprofitant l’excusa de Friends: The Reunion, arriba el moment de recordar aquesta mítica comèdia, que encara avui és de les més vistes. Entrem al Central Perk i prenen un cafè amb Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross. Comentem l’impacte de la sèrie en la cultura, la seva creació i les sèries que van continuar el llegat.
En la segona part tractem la tercera entrega de la saga The Conjuring, Expediente Warren: Obligado por el demonio. Primer en fem una ressenya sense espòilers. Haurem passat por? A partir d’1 hora 33 minuts, ho fem amb espòilers, comentem les escenes i les referències, sense mossegar-nos la llengua.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×39 – Especial Cruella, tràilers: Eternals, Let Him Go i còmics: Spider-man (Last Remains)

Comencem amb un especial sobre Cruella, el live-action de Disney protagonitzat per la dolenta de 101 dàlmates i interpretada per Emma Stone. Ho fem sense espòilers fins al minut 27 amb les impressions generals, música, actrius i producció. A continuació l’analitzem amb espòilers amb un repàs a les millors escenes.
A partir del minut 55 tornen les notícies amb les crítiques dels tràilers d’Eternals, Old, Jungle Cruise i Last Night in Soho. A partir d’1 hora 17 minuts, ressenyem Let Him Go (Uno de nosotros) amb Kevin Costner i Diane Lane. Tanquem a partir d’1 hora 36 minuts amb ressenyes de còmic amb els darrers números de Daredevil de Chip Zdarsky, la saga Last Remains de l’etapa de Nick Spencer a The Amazing Spider-Man i el còmic independent, Hay algo matando niños de James Tynion IV.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×38 – Invincible Temporada 1

Especial Invincible, primera temporada. Comentem la sèrie animada d’Amazon basada en el còmic de Robert Kirkman, Corey Walker i Ryan Ottley. Expliquem la premissa, en donem l’opinió general, curiositats, la producció i el repartiment de veus, sense espòilers.
A partir del minut 45, entrem en espòilers. Comentem les escenes, personatges, moments i trames més destacades i impactants.
Per completar l’especial, a partir d’1 hora 40 minuts, entrevistem en Joseba Basalo, editor d’Aleta. Parlarem amb ell de com va descobrir el còmic i com va aconseguir publicar-lo.
Aquesta setmana amb els viltrumites Ignasi Arbat, Pau Garriga i Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×37 – Army of the Dead, La família Mitchell contra les màquines, Freaky i The Bad Batch

En la primera part del programa parlem de Zack Snyder i els zombis. Comencem amb l’aportació d’Amanecer de los muertos en el gènere zombi i seguim amb un debat sobre Army of the Dead, la nova pel·lícula sobre morts vivents de Snyder, estrenada a Netflix.
En la segona part, dues ressenyes de cinema, la pel·lícula d’animació La família Mitchell contra les màquines i la comèdia de terror, Este cuerpo me sienta de muerte (Freaky). Acabem amb les primeres impressions dels primers capítols de Star Wars: The Bad Batch.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Pau Garriga, l’Agus Izquierdo, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×36 – Especial Terry Pratchett, Nobody, Yes, God, Yes

Programa dividit en dues parts. En la primera fem un especial de Terry Pratchett. Aprofitem que Mai Més Llibres ha editat en català tres de les seves obres, Igualtat de ritus, Guàrdies! Guàrdies!, i Morth, per parlar d’obra de l’autor britànic i les noves publicacions amb els editors Judit Terradelles i Sergio Pérez, el traductor Ernest Riera i dos irreductibles incondicionals de l’obra l’escriptor anglès, com són l’Aram Bonmatí i en Bernat Costa.
Tancarem amb dues ressenyes de cinema. Primer, Nobody (Nadie) de Bob Odenkirk i després de Yes, God, Yes (Sí, Dios mío, sí) protagonitzada per Natalie Dyer de Stranger Things.
També us acompanyaran l’Ignasi Arbat, en David Callahan Ruiz, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa