Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 21×06 – Sitges 2021

Aquesta setmana us hem preparat un monogràfic integral dedicat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – SITGES 2021. Parlarem de la guanyadora, Lamb i també farem ressenyes ràpides sense espòilers de títols com The Innocents, Silent Night, Censor, Mad God, Last Night in Soho, Belle, Halloween Kills, La abuela, Antlers, The Medium, The Boy Behind the Door, The Feast, The Trip, La abuela, Antlers i moltes més.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat i la Marta Sanz amb la crònica de l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×05 – Loki

Monogràfic de Loki! Us pensàveu que ens havíem oblidat d’aquesta sèrie? Mentre estem a Sitges veient pel·lícules, un grup de les nostres variants ha fet aquest programa per parlar de la sèrie de Marvel Studios protagonitzada per Tom Hiddleston.
Comencem amb un primer bloc sense espòilers en què comentem les impressions generals, la creació i direcció, l’equip de guionistes, les influències dels còmics, el disseny de producció, el rodatge, el càsting i la música.
En el segon bloc, a partir d’1 hora i 8 minuts, analitzem la sèrie amb espòilers. Comentem els capítols en diferents blocs i parem especial atenció a Journey into Mystery i For All Time. Always. Acabem amb els fils oberts que deixa el final de la temporada.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×04 – Entrevista Àngel Sala #Sitges2021 i No Time to Die

Aquesta setmana ens preparem per gaudir durant deu dies del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – Sitges 2021. Per aquest motiu hem convidat al seu director, Àngel Sala, perquè ens parli de l’edició d’aquest any i fem un repàs ràpid a alguns dels títols de les principals seccions com Belle, Mad God, The Sadness, Halloween Kills o Last Night in Soho.
A partir del minut 42 comença l’especial Bond sobre No Time to Die (Sin tiempo para morir). Obrim amb impressions generals i us expliquem coses de la producció de la pel·lícula. A partir d’1 hora i 20 minuts, comencem a analitzar-la amb espòilers. Repassem les escenes principals, l’acció, els personatges, el dolent i especulem sobre el futur de la saga.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Stream Edition: Novetats de còmics d’octubre de 2021

Versió en format podcast de la transmissió en el canal de Twitch en què repassem els catàlegs d’octubre de les editorials de còmic Norma Editorial, Planeta Cómic, ECC Cómics i Panini Cómics. Bàsicament comentem les novetats en americà. Disponible per a mecenes.
Fa el repàs de novetats, l’Ignasi Arbat.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 21×03 – Dune: part 1

Especial integral sobre Dune: part 1, que ha dirigit Denis Villeneuve, basada en la novel·la de Frank Herbert. El monogràfic compta amb espòilers sobre la pel·lícula i la primera part de la novel·la i sense espòilers de la segona part que no ha estat adaptada.
Comentem les impressions generals de la pel·lícula, repassem les famílies i personatges, les trames i els moments més destacats de la pel·lícula. Són inevitables les referències sobre el que explica el llibre de Herbert i la pel·lícula de David Lynch, en contraposició a la nova adaptació. Acompanyeu-nos en aquest viatge a Arrakis.
Aquest programa ha estat enregistrat presencialment i compta amb la participació de l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×02 – Especial Star Wars: The Bad Batch, Free Guy i Malignant

Obrim amb un especial de la primera temporada de la sèrie animada Star Wars: The Bad Batch amb espòilers i sense. Fem la crítica de la sèrie, comentem la producció i els personatges i acabem desgranant les trames principals i comentem alguns aspectes dels episodis “autoconclusius”.
La segona part la dediquem a les ressenyes de cinema sense espòilers. Comencem amb Free Guy, la comèdia de Ryan Reynolds i acabem amb Malignant (Maligno), la nova pel·lícula de terror de James Wan.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Pau Garriga, l’Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×01 – Especial Shang-Chi i The Suicide Squad

Nova temporada! Arrenquem amb un especial amb les pel·lícules basades en còmics de superherois estrenades aquest estiu. Comencem amb Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Donem les impressions generals de la pel·lícula, parlem de la producció, de la recaptació, comencem amb espòilers menors quan tractem els personatges i acabem amb grans espòilers quan desgranem les escenes més destacables.
Tanquem amb la ressenya de The Suicide Squad, l’aterratge de James Gunn en el DCEU.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Special Edition: Dune, història literària

En aquesta edició especial recollim en un sol àudio els dos especials en què repassàvem la publicació de la saga Dune de Frank Herbert i els que van venir després de la seva mort, en els programes 15×12 i 15×13, l’any 2015. També comentem la pel·lícula de David Lynch i el projecte de Jodorowsky. Disponible per a mecenes.
Us acompanya l’Ignasi Arbat i en Francesc Morales.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Stream Edition: Novetats de còmics de setembre de 2021

Versió en format podcast de la transmissió en el canal de Twitch en què repassem els catàlegs de setembre de les editorials de còmic Drakul, Norma Editorial, Planeta Cómic, ECC Cómics i Panini Cómics. Sobretot comentem les novetats en americà. Disponible per a mecenes.
Fa el repàs de novetats, l’Ignasi Arbat.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Entrevista: Adam Nimoy

En l’espai de mecenes volem recuperar entrevistes que hem fet al llarg dels anys i que creiem que val la pena rescatar.
Comencem amb la que vam fer a Adam Nimoy, fill del mític Leonard Nimoy, l’any 2016, a Sitges, en la presentació del documental For the Love of Spock.
Finalment, tot i que no forma part de l’entrevista, hem deixat la ressenya posterior perquè pot ajudar a complementar el que comenta Nimoy.
Llarga i pròspera vida!

Escolta’l o descarrega’l