Podcasts

EPISODIS

NNEP 23×43 – Gerard Puigmal: Fantastic Friends, Superdetectiu a Hollywood: Axel F i A Quiet Place: Day 1

Últim programa de la temporada. Obrim amb una entrevista amb en Gerard Puigmal, operador de càmera de la sèrie de viatges, Fantastic Friends que podeu veure a MAX, presentada pels germans Phelps, els bessons Weasley de Harry Potter, en què hi participen il·lustres intèrprets de la saga com a convidats. En Gerard ens explica com és rodar i gravar una sèrie d’aquestes característiques i es explica un grapat d’anècdotes divertides amb els Phelps i les estrelles convidades, fora de càmera. Expecto Patronum!
Continuem a 1 hora i 10 minuts carregats d’esperit “vuitantero”, amb Superdetectiu a Hollywood d’Eddie Murphy, en aquesta ocasió analitzem la quarta entrega, Beverly Hills Cop: Axel F, acabada d’aterrar a Netflix. La retropel·lícula de l’estiu que necessitàvem. Amb espòilers a partir d’1 hora i 49 minuts.
Tancarem a 2 hores i 24 minuts, amb un especial A Quiet Place: Day One. Analitzem la tercera pel·lícula de la saga, que és una preqüela, primer, sense espòilers, i a partir de 3 hores i 11 minuts, amb espòilers. Escolteu-lo baixet si no voleu ser devorats pels alienígenes.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jep Soler i en David Callahan Ruiz. Gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge. Tornem al setembre. Que passeu un estiu fantàstic!

Descàrrega directa

NNEP 23×42 – Inside Out 2, Hit Man i Marvel Comics

Obrim amb un gran èxit de Pixar, Inside Out 2. En fem la crítica, parlem de la producció i el relleu en la direcció, analitzem els nous personatges, les declaracions de Pete Docter i repassem els millors moments amb espòilers, a partir del minut 53.
A 1 hora i 14 minuts, ressenyem sense espòilers Hit Man de Richard Linklater. Parlem de l’ascens com estrella de Glen Powell, expliquem el cas real en què es basa la pel·lícula, comentem el que més ens ha agradat i les impressions generals d’aquesta comèdia d’acció independent.
Tanquem a 1 hora i 57 minuts amb els còmics amb la segona i última part dedicada a Marvel, en què ressenyem Guardians of the Galaxy, Ultimate Invasion, Captain Marvel i les noves etapes de Captain America, Fantastic Four, Doctor Strange, Superior Spider-Man i The Incredible Hulk.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Escarrufa, en Francesc Morales i l’Aram Bonmatí.

Descàrrega directa

NNEP 23×41 – Star Wars: The Bad Batch temporades 2 i 3, Tales of the Empire i The Fall Guy

Taquem l’anàlisi de la sèrie Star Wars: The Bad Batch que vam començar en el programa 21×02 amb un especial en què comentem la segona i tercera i última temporada. Comentarem què passa amb els clons durant l’època de l’Imperi i tota l’acció centrada en Tantiss.
Acabem el bloc d’animació de Star Wars amb l’anàlisi de la sèrie de curts Tales of the Empire, dedicats a Morgan Elsbeth i Barriss Offe.
A 1 hora i 39 minuts, tanquem el programa d’aquesta setmana amb una ressenya sense espòilers de The Fall Guy, la comèdia romàntica d’acció amb Ryan Gosling i Emily Blunt.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Agus Izquierdo, en Paco Cavero i com a convidat en Roger Darth Segador del canal Star Wars en català.

Descàrrega directa

NNEP 23×40 – Furiosa, Godzilla Minus One i Marvel Comics

Aquesta setmana sessió contínua de cinema. Obrim amb Furiosa: A Mad Max Saga. En fem la crítica, recordem el fenomen de Fury Road i ens endinsem en el cast, personatges, la producció amb comentaris sense espòilers.
A partir del minut 49, Furiosa amb espòilers majors. Comentem les escenes principals i millors moments.
A 1 hora i 10 minuts, saltem a Godzilla Minus One, que després del seu pas d’amagat pel cinema, aterra a Netflix. Parlem de la trajectòria de Godzilla a la Toho, la producció, efectes especials, el repartiment i la crítica sense espòilers.
A 1 hora i 44 minuts, uns darrers minuts per comentar alguns dels elements de Godzilla Minus One amb espòilers.
Tanquem a 1 hora i 56 minuts amb l’espai de còmics, avui la primera part dedicada a Marvel, fem ressenyes de les etapes actuals de Thor, X-Men: Red, Vengadores: Crepúsculo, Iron Man i Daredevil.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jacint Casademont, l’Aram Bonmatí i una píndola d’en Paco Cavero.

Descàrrega directa

NNEP 23×39 – Star Trek Discovery temporada 5

Monogràfic temporada final de Star Trek: Discovery. Després de set anys, cinc temporades i 65 capítols, s’acaba la sèrie que va tornar Star Trek a la televisió. Començarem per la crítica de la temporada, la producció, rodatge i els problemes que han retardat l’estrena.
Continuarem amb les trames de la temporada i el nou cast que s’ha afegit. Partirem del capítol “The Chase” de la nova generació, coneixerem el nou número, Reyner, als antagonistes, Moll i L’ak i cercarem les peces del puzle que ens conduiran al final. Acabarem amb una anàlisi a fins del final de la sèrie, parlarem de Kovich, de la coda del capítol i l’enllaç amb Short Trek: Calypso.
Acomiada’t de la capitana Michael amb nosaltres, let’s fly!
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

NNEP 23×38 – Programa 1000

Celebrem 1000 programes del Ningú no és perfecte. Per aquesta efemèride irrepetible fem una retrotertúlia en què repassem les pel·lícules i sèries que han estat importants per a nosaltres i que formen part de l’imaginari del “Ningú no és perfecte”. Tot això combinat amb un repàs d’alguns moments històrics del programa que hem volgut recordar amb un grapat d’anècdotes, de les moltes que podríem explicar, vinculades al programa i a les experiències personals fent-lo.
També compten amb una xerrada amb l’Arnau Tordera d’Obeses que ens presenta el videoclip “Amor artificial”. Parlem del futur pròxim amb el VI disc a la vista i els records que tenim amb Obeses.
En la part final fem un revival de dos espais. Per una banda, les “Xafarderies de Hollywood” amb un especial sobre Pamela Anderson, i per l’altra, les “Notícies calentes” amb les anades i vingudes del remake de Highlander (Els immortals) de 1986. No us perdeu aquest programa tan especial.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Bernat Costa, en Francesc Morales i en David Callahan Ruiz.
Programa enregistrat als estudis de Ràdio Capital amb el control tècnic d’en Martí Saguer.

Descàrrega directa

NNEP 23×37 – Fallout temporada 1

Monogràfic de la sèrie de Prime, Fallout. Obrim en un primer bloc amb la crítica impressions generals de la sèrie. Coneixem el videojoc: quants n’hi ha, quin tipus de videojoc és i com encaixa la sèrie en el cànon del videojoc. Finalment, expliquem la producció de la sèrie, les persones involucrades, el rodatge i l’apartat musical.
A partir del minut 42, comencem la part amb espòilers en què comentem la història de Fallout, què són els Vault i quina és la història dels de la sèrie, què és la germandat de l’acer, què són els Ghoul, en especial Howard, i els escenaris de la sèrie. Continuem amb les trames de Lucy, Cooper Howard i Maximus, així com els millors moments al llarg dels vuit episodis.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i com a convidada la creadora de contingut de videojocs, Simmer Valenciana.

Descàrrega directa

NNEP 23×36 – Invincible temporada 2

Monogràfic de la segona temporada d’Invincible, la sèrie de Robert Kirkman basada en el seu còmic, dibuixat per Corey Walker i Ryan Ottley. Comencem amb la crítica i ens endinsem en la producció de la segona temporada sobre la dificultat de producció, el temps entre temporades, la divisió d’aquesta, l’objectiu de la temporada, el multivers i la fatiga de superherois.
A partir del minut 45 i amb un munt d’espòilers, analitzem les trames i personatges de la segona temporada amb un munt de curiositats i les comparacions amb el còmic. Comencem per l’especial d’Atom Eve, la rivalitat de Mark i Amstrong Levy, el paper d’Omni-man i la mare, la batalla de Mart, els viltrumites, la relació de Mark i Amber i un munt de coses més. Acabem sobre el que sabem de la tercera temporada.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Sergi Toboso en aquest especial d’ .

Descàrrega directa

NNEP 23×35 – Shogun

Monogràfic de Shogun, la minisèrie que trobareu a Disney +. Començarem amb una part breu sense espòilers, en què en fem la crítica, parlarem de l’autor de la novel·la, James Clavell, de la versió dels vuitanta i situarem en el context històric que planteja la sèrie i els equivalents reals.
A continuació vindrà la part amb espòilers en què parlarem dels personatges i el repartiment, i comentarem els moments més destacables de la sèrie. Ens endinsarem en la producció, la religió i la manera de gestionar els idiomes en la sèrie.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i en Pol·lícules, d’estrella convidada. Hajimemasu.

Descàrrega directa

NNEP 23×34 – Challengers, The Karate Kid: 40 aniversari i The First Omen

Aquesta setmana cinema d’actualitat sense espòilers i la celebració d’un aniversari. Obrim amb Challengers de Luca Guadagnino. Expliquem la producció, en fem la crítica i comentem la música, la fotografia i la química entre Josh O’Connor, Mike Faist i Zendaya. Set i partit per una de les millors pel·lícules de l’any.
En el minut 51, recuperem els millors moments de la celebració dels 40 anys de The Karate Kid que va tenir lloc a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola, en el marc de les VII Jornades de Ciència-ficció, Fantasia i Terror. Comentem alguns moments de la pel·lícula i en Jordi Turon interpreta el tema “You’re the Best” de la seqüència de les eliminatòries.
Tanquem a 1 hora i 27 minuts, amb la ressenya de The First Omen, la preqüela de La profecia.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Agus Izquierdo, en David Callahan Ruiz, en Bernat Costa i en Jep Soler.

Descàrrega directa