The Trip

Tommy Wirkola, director de les dues entregues de Dead Snow (Zombis nazis), torna a Noruega i dirigeix aquesta comèdia negríssima protagonitzada per Noomi Rapace i Aksel Hennie. M’ha agradat veure a Rapace, que habitualment només fa papers dramàtics, deixant-se anar i mostrant les seves habilitats còmiques.

La premissa que ens proposa és la d’un matrimoni que no se suporta fins al límit de matar-se, a l’estil de La guerra dels Rose. Cadascú decideix planificar el seu respectiu assassinat que cometran, en el que se suposa que ha de ser un cap de setmana romàntic, en la segona residència, en un fiord. Quan comencen a barallar-se per matar-se, entra en joc un nou element que distorsionarà completament els plans de la parella.

The Trip és una pel·lícula molt divertida i entretinguda que ens planteja diferents girs, en un guió que li dona una empenta a cada nou embolic en què es veuen posats els protagonistes. Una muntanya russa de situacions extremes, ridícules i còmiques. No vull comentar res més perquè té tants girs que el millor és que ho descobriu vosaltres i que us expliquin el mínim.

La pel·lícula té arrencada impressionant, quan la trama canvia, frena una mica, agafa forces i el tercer acte es mostra igual de trepidant que el primer. Per ser una comèdia dura una mica massa, quasi dues hores. La part central podria tenir més ritme amb alguns minuts de menys, però ens ho hem passat tan bé que li perdonem.

The Trip és una bona recomanació per veure una comèdia negra i salvatge durant aquest Halloween. Entretinguda, sanguinolenta, violenta i amb un repartiment sensacional. Apunteu-vos a aquest viatge a Netflix.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search

Últimes ressenyes

Night Swim (La piscina)

Bryce McQuire debuta en la direcció amb l’adaptació cinematogràfica del seu curt de cinc minuts de 2014 del mateix títol. Compta amb la producció de

Godzilla x Kong: New Empire

Cinquena entrega del Monsterverse de Legendary que continua la pel·lícula anterior, Godzilla vs. Kong. Repeteix el director d’aquella, Adam Wingard, que no aconsegueix repetir-ne els

Chicken Run: L’albada dels nuggets

Segona part de Chicken Run, la magnífica pel·lícula d’Aardman de l’any 2000 que parodiava el clàssic del cinema bèl·lic, La gran evasió, en un galliner.

Ghostbusters: Frozen Empire

Cinquena entrega de la saga Caçafantasmes, la quarta dintre de la continuïtat de la pel·lícula de 1984. Dirigeix Gil Kenan, basat en un guió de

Perfect Days

Wim Wenders torna al Japó amb Perfect Days en què ens explica la vida quotidiana d’Hirayama, un home que es dedica a netejar els lavabos