The Trip

Tommy Wirkola, director de les dues entregues de Dead Snow (Zombis nazis), torna a Noruega i dirigeix aquesta comèdia negríssima protagonitzada per Noomi Rapace i Aksel Hennie. M’ha agradat veure a Rapace, que habitualment només fa papers dramàtics, deixant-se anar i mostrant les seves habilitats còmiques.

La premissa que ens proposa és la d’un matrimoni que no se suporta fins al límit de matar-se, a l’estil de La guerra dels Rose. Cadascú decideix planificar el seu respectiu assassinat que cometran, en el que se suposa que ha de ser un cap de setmana romàntic, en la segona residència, en un fiord. Quan comencen a barallar-se per matar-se, entra en joc un nou element que distorsionarà completament els plans de la parella.

The Trip és una pel·lícula molt divertida i entretinguda que ens planteja diferents girs, en un guió que li dona una empenta a cada nou embolic en què es veuen posats els protagonistes. Una muntanya russa de situacions extremes, ridícules i còmiques. No vull comentar res més perquè té tants girs que el millor és que ho descobriu vosaltres i que us expliquin el mínim.

La pel·lícula té arrencada impressionant, quan la trama canvia, frena una mica, agafa forces i el tercer acte es mostra igual de trepidant que el primer. Per ser una comèdia dura una mica massa, quasi dues hores. La part central podria tenir més ritme amb alguns minuts de menys, però ens ho hem passat tan bé que li perdonem.

The Trip és una bona recomanació per veure una comèdia negra i salvatge durant aquest Halloween. Entretinguda, sanguinolenta, violenta i amb un repartiment sensacional. Apunteu-vos a aquest viatge a Netflix.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Últimes ressenyes

The Night House

David Bruckner, és un director sempre vinculat al terror. Després de fer episodis per V/H/S i Southbound, va demostrar que en solitari podia fer coses

Eternals

L’arrencada de la fase 4 de Marvel Studios està essent curiosa. Està plena de sèries i pel·lícules de personatges que si l’any 2008 ens haguessin

Antlers: Criatura oscura

Nick Antosca (Channel Zero, Chucky) ha escrit el guió d’aquesta pel·lícula, basada en un relat curt escrit per ell mateix, The Quiet Boy. Alguns dels

Tres

Juanjo Giménez, responsable de Timecode, curt que va estar nominat a l’Òscar, debuta en el llarg amb Tres, que protagonitzen Marta Nieto i Miki Esparbé.