The Trip

Tommy Wirkola, director de les dues entregues de Dead Snow (Zombis nazis), torna a Noruega i dirigeix aquesta comèdia negríssima protagonitzada per Noomi Rapace i Aksel Hennie. M’ha agradat veure a Rapace, que habitualment només fa papers dramàtics, deixant-se anar i mostrant les seves habilitats còmiques.

La premissa que ens proposa és la d’un matrimoni que no se suporta fins al límit de matar-se, a l’estil de La guerra dels Rose. Cadascú decideix planificar el seu respectiu assassinat que cometran, en el que se suposa que ha de ser un cap de setmana romàntic, en la segona residència, en un fiord. Quan comencen a barallar-se per matar-se, entra en joc un nou element que distorsionarà completament els plans de la parella.

The Trip és una pel·lícula molt divertida i entretinguda que ens planteja diferents girs, en un guió que li dona una empenta a cada nou embolic en què es veuen posats els protagonistes. Una muntanya russa de situacions extremes, ridícules i còmiques. No vull comentar res més perquè té tants girs que el millor és que ho descobriu vosaltres i que us expliquin el mínim.

La pel·lícula té arrencada impressionant, quan la trama canvia, frena una mica, agafa forces i el tercer acte es mostra igual de trepidant que el primer. Per ser una comèdia dura una mica massa, quasi dues hores. La part central podria tenir més ritme amb alguns minuts de menys, però ens ho hem passat tan bé que li perdonem.

The Trip és una bona recomanació per veure una comèdia negra i salvatge durant aquest Halloween. Entretinguda, sanguinolenta, violenta i amb un repartiment sensacional. Apunteu-vos a aquest viatge a Netflix.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

Totally Killer

Totally Killer va ser l’aposta de Prime, a través de Blumhouse Television, per la temporada de Halloween d’aquest any. Un encert si aposteu per ella.

Insidious: The Red Door

Cinquena entrega de la saga Insidious. Tot i que no han dit que sigui la darrera, tanca una vegada més la història de la família

El exorcista: Creyente

Sisena entrega de la saga El exorcista, que continua el clàssic de William Friedkin del 1973. El cas és cap de les seqüeles i preqüeles

Cobweb

Samuel Bodin fa el salt de França a Hollywood a Cobweb, una pel·lícula de terror de baix pressupost, que li pesen els tòpics del gènere,

No One Will Save You

El terror té molts subgèneres. Quan en barreges varis sempre és arriscat i puges l’aposta. No One Will Save You ho porta perfectament bé, mesclant