Halloween Kills

La saga Halloween està formada per diferents continuïtats. El punt en comú és que totes elles parteixen de l’original de John Carpenter del 1978. L’última d’aquestes continuïtats és l’encetada per Blumhouse el 2018 que partia únicament de l’original, per la qual cosa enteníem que durant quaranta anys no havíem tingut notícies de Michael Myers. Halloween Kills és la seqüela directa de la pel·lícula estrenada fa tres anys, planificada com una seqüela en format de trilogia i que culminarà l’any que ve amb Halloween Ends.

L’espectador que ha vist i coneix totes les pel·lícules de Halloween, hi trobarà un munt de picades d’ullet i referències a totes les entregues, fins i tot de la tercera que va al seu aire.

La pel·lícula arrenca just en el moment en què acabava l’anterior. Amb Laurie Strode i la seva la família en una ambulància i a Michael Myers atrapat enmig de les flames. Però Myers, com era previsible, aconseguirà sortir de les flames a ganivetades i a perseguir un cop més als veïns de Haddonfield que començaran a prendre la iniciativa, per primera vegada, a lluitar contra el mal.

Halloween Kills, dirigida per David Gordon Green, no inventa la roda ni ho pretén. Ofereix grans dosis de diversió i entreteniment en aquest slasher de l’estil marca de la casa Blumhouse. Una posada al dia del clàssic del 1978, especialment dirigit a una audiència moderna. Els que com jo es van sentir satisfets amb l’anterior, segurament també els agradarà aquesta, ja que ofereix els mateixos ingredients i és una continuació molt orgànica d’aquella.

El problema principal d’aquesta és que se sent massa com una pel·lícula intermèdia que ni comença ni acaba. També he trobat a faltar més de Jamie Lee Curtis, la qual cosa entenc que volen que aparegui més en la següent, ja que tancarà la trilogia de Blumhouse.

Del que més m’ha agradat és com estén l’original. Pren alguns dels protagonistes, amplia les escenes i els dona paper. Perquè si alguna cosa té aquest Halloween, és ser la pel·lícula en què els supervivents de Michael Myers prenen protagonisme. Una de les coses més interessants de Halloween Kills, que representa alguna cosa nova per a la franquícia, és precisament el paper d’aquestes víctimes en el carrer terç, i afegeix un nou punt de vista.

Halloween Kills és perfecte per gaudir d’una nit de terror i slasher, amb un Michael Meyers repartint sense parar amb la música de John i Cody Carpenter de fons.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

Totally Killer

Totally Killer va ser l’aposta de Prime, a través de Blumhouse Television, per la temporada de Halloween d’aquest any. Un encert si aposteu per ella.

Insidious: The Red Door

Cinquena entrega de la saga Insidious. Tot i que no han dit que sigui la darrera, tanca una vegada més la història de la família

El exorcista: Creyente

Sisena entrega de la saga El exorcista, que continua el clàssic de William Friedkin del 1973. El cas és cap de les seqüeles i preqüeles

Cobweb

Samuel Bodin fa el salt de França a Hollywood a Cobweb, una pel·lícula de terror de baix pressupost, que li pesen els tòpics del gènere,

No One Will Save You

El terror té molts subgèneres. Quan en barreges varis sempre és arriscat i puges l’aposta. No One Will Save You ho porta perfectament bé, mesclant