Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 13×01 – 9 a 15 setembre

Comença l’Ignasi amb adrenalina amb l’estrena d’Asalto al poder amb Channing Tatum. En Jacint ja ha trobat el càsting de l’adaptació de 50 ombres de Grey. Fem un repàs a les pelis més destacades de l’estiu: Mud, El expediente Warren, Pacific Rim… A les sèries fem un debat sobre American Horror Story. La Marta ens sorprèn amb la separació de Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones. I tanca l’Alfons amb el comic-book i els còmics d’Star Wars.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×45 – 15 a 21 juliol

Ja ha arribat el moment, marxem de vacances i us oferim l’últim programa de la temporada. Primer de tot l’Ignasi us posa el dia de les millors estrenes de l’estiu: Lobezno Inmortal, Expediente Warren, Guerra Mundial Z, Elysium, Kick-Ass 2 i moltes altres. En Jacint ens informa de les franquícies de Hollywood. La Marta ens parla de la tràgica mort de Cory Monteith. I acabem amb l’Aram i l’Alfons amb les darreres notícies de còmics de Marvel, DC i Valiant.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×44 – 8 a 14 juliol

Aquesta setmana l’Ignasi ens parla de l’estrena de The Purge: La noche de las bestias. Comentem, i a més ens ha agradat i molt, Star Trek En la oscuridad. Entrevistem Juan Ignacio Cabrera, treballador de Bad Robot i que ha treballat a Star Trek En la oscuridad. L’Aram comenta la tercera temporada de Game of Thrones. I acabem amb la Marta i la tensa trobada entre Joshua Jackson i la mare de Diane Kruger.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×43 – 1 a 7 juliol

Aquesta setmana l’Ignasi està molt content perquè s’estrena Star Trek En la oscuridad. Fem un especial Star Trek i repassem totes les pel·lícules de la saga. Amb el Pau viatgem fins a Robocop. La Marta ens descobreix qui és Benedict Cumberbatch. I acabem amb l’Aram s’ha llegit una segona ronda de còmics de Marvel Now!

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×42 – 24 a 30 juny

Aquesta setmana l’Ignasi tremola perquè s’estrena After Earth amb el repel·lent petit Smith. En Jacint desvetlla els plans per Terminator 5. Comentem què ens ha semblat El hombre de acero amb molta polèmica sobre la taula. La Marta repassa els comiats que alguns actors han fet a James Gandolfini. L’Aram repassa els darrers còmics de Los muertos vivientes i amb en Bernat ens parlen sobre les llibreries especialitzades de còmic.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×41 – 17 a 23 de juny

Aquesta setmana l’Ignasi dóna per inaugurada la temporada de blockbusters amb El hombre de acero. En Jacint repassa les anteriors pel·lícules de Superman, mentre que l’Alfons ens recomana els millors còmics de darrer fill de Krypton. La Marta ens explica qui és Henry Cavill. Parlem amb en David Ruiz, que ens parla del final d’Scalletti:Girona Connection. Tanca l’Aram, recordant-nos que aquest cap de setmana es celebra el Festival del Còmic de Torroella de Montgrí.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×40 – 10 a 16 de juny

Aquesta setmana l’Ignasi destaca el retorn de Danny Boyle a Trance . En Jacint passa llista als dolents de The amazing Spider-Man 2. La Marta ens explica com viu la rehabilitació Lindsay Lohan. L’Aram s’ha empassat sencera la tercera temporada de The Walking Dead, i la valorem. Entrevistem en Pedro Angosto que ens parla del seu nou projecte, Men Of Bronze Studios. Tanquem comentant la sorpresa de la setmana Sightseers, i la decepció, El mesajero.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×39 – 3 a 9 juny

Aquesta setmana torna l’Ignasi que a part de Sightseers (Turistas), no veu res de nou a destacar. En Jacint ja ha trobat director per Bond 24. Comentem la decebedora Resacón 3 i el plaer culpable A todo gas 6. La Marta ens informa que Jennifer Love Hewitt està embarassada. Donem un cop d’ull als Upfronts de CBS I The CW. I torna l’Aram a l’estudi havent llegit els primers números de les sèries Marvel Now!<

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×38 – 27 maig a 2 juny

Aquesta setmana en Jacint ha fet de presentador per un dia i ha comentat les estrenes de la setmana, amb Resacón 3 com la més destacada. A les notícies calentes Los Vengadores i els X-Men es disputen un personatge. L’Ignasi ja ha vist Star Trek Into Darkness i ha aconseguit comentar-la sense desvetllar-ne res. La Marta ha parlat de l’estrany cas de l’Amanda Bynes i en Pau ha repassat Conan el Bàrbar.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×37 – 20 a 26 maig

Aquesta setmana l’Ignasi ens presenta dues pel·lícules no excloents, A todo gas 6 i Un amigo para Frank. En Jacint no s’ha pres bé que Nolan pugui dirigir el proper Bond. Fem la crítica d’El gran Gatsby, amb Luhrmann adaptant Fitzgerald o Fitzgerald adaptant  Luhrmann? La Marta ens explica com Robert Pattinson recull les coses de la casa de Kristen Stewart. I connectem amb la Terra Mitjana amb l’Aram, que ja ha vist Star Trek Into Darkness i ens ho comenta en exclusiva i sense spoilers.

Descàrrega directa