Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 10×25 – 28 febrer a 6 març

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Destino oculto i Rango. Fem la crítica de Los chicos están bien. A les xafarderies de Hollywood, repassem exhaustivament totes les festes posteriors a l’entrega dels Oscar. Fem una bona repassada a com va anar la cerimònia dels Oscar. Als 40 minuts, Danys i perjudicis 2 i Fringe 2, el diumenge a TV3. Als còmics, parlem de museus de còmics, i finalment, a les notícies, donem detalls del remake de Robocop.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×24 – 21 a 27 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Los chicos están bien i Secuestrados. Fem la crítica de Cisne negro. A les xafarderies de Hollywood, Amber Heard farà una versió de Playboy en televisió. Als 40 minuts, els creadors de Nip/tuck preparen una nova sèrie que aixecarà polseguera. Als còmics, comentem la trista notícia de la mort del guionista Dwayne McDuffie, i, finalment, a les notícies, Kevin Costner podria fitxar per Superman?

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×23 – 14 a 20 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Cisne negro i El oso Yogui. Fem la crítica de Valor de ley i Winter’s bone. A les xafarderies de Hollywood, desvetllem que a Sofia Vergara (Modern family) no li agrada fer exercici físic. Als 40 minuts, la notícia més esperada, Michael Rosenbaum, tornarà com a Lex Luthor en el capítol final d’Smallville. I, finalment, a les notícies, comentem les primeres imatges de First Avenger: Captain America.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×22- 7 a 13 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Valor de ley i Winter’s bone. A les notícies desvetllem el nom del director d’Orgullo y prejuicio y zombis. Fem la crítica de The fighter, 127 horas i Enredados. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan podria tornar a la presó. Als 40 minuts, comentem el retorn de Dallas. I, finalment, en els còmics, desvetllen el nom dels primers autors que visitaran el Saló del Còmic de Barcelona.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×21 – 31 gener a 6 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de The fighter, 127 horas i Enredados. Fem la crítica de Red. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen ingressa, per fi, en una clínica de rehabilitació. Entrevistem a Fernando Cabrera, el doblador de Sheldon de la sèrie The Big Bang Theory. I també parla amb nosaltres Sheldon Cooper! Als 40 minuts, analitzem les audiències de Fringe. I, finalment, a les notícies, repassem els darrers fitxatges de The Dark Knight Rises.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×20 – 24 a 30 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Red i ¿Como sabes si…?. Fem la crítica de Mas allá de la vida i El demonio bajo la piel. Entrevistem al dibuixant, recent jubilat, Òscar Nebreda. A les xafarderies de Hollywood, Macaulay Culkin nega un romanç amb una actriu porno. Als còmics, donem la notícia de la mort d’un dels protagonistes d’Els 4 fantàstics. I, finalment, comentem les nominacions als Oscar.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×19 – 17-23 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Mas allá de la vida i Morning glory. Fem la crítica d’Amor y otras drogas i Twelve. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen es pren amb humor el rumor que el donava per mort a internet. Als 40 minuts, un munt d’actors es presten voluntaris per sortir a Glee. Als còmics fem una repassada als llibres teòrics publicats aquest any. I finalment, a les notícies, comentem la foto filtrada dels protagonistes d’X-Men: First Class.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×18 – 10 a 16 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’Amor y otras drogas i Twelve. Fem la crítica de Camino a la libertad i Tron Legacy. A les notícies us posem al dia dels darrers fitxatges de The hobbit.

Descàrrega directa

Arxiu de programes anteriors

Anteriorment a l’any 2011, fèiem servir primerenques plataformes d’emmagatzematge que han desaparegut.

Durant el gener de 2011 vàrem crear el canal de podcast a iVoox, però tots aquells àudios que vam penjar entre el setembre de 2007 fins a gener de 2011, s’han perdut. Entre el 2001 i el 2007, no disposàvem de mitjans informàtics per gravar-los.

Hem habilitat un espai en el lloc web Internet Archive que agrupa tots els programes de les temporades set, vuit, nou i part de la deu, que van desaparèixer de la xarxa, fins a enganxar amb l’època ja disponible a iVoox. Hi podeu accedir si cliqueu l’enllaç de sota.

Internet Archive