Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 10×41 – 20 a 26 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Resacón 2  ¡Ahora en Tailandia!. Fem la crítica de Kung Fu Panda 2. A les xafarderies de Hollywood, la veritat sobre l’acomiadament de Megan Fox de Transformers 3. Als 40 minuts, Mad Men arrasa en els Critic Choice TV Awards. En els còmics, els X-Men es divideixen el dos grups, i finalment, a les notícies, Evangeline Lilly de Lost fitxa per El hobbit.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×40 – 13 a 19 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Kung Fu Panda 2. Fem les crítiques d’Insidious i Almas condenadas i escoltem què opina el públic d’X-Men: Primera generación. A les xafarderies de Hollywood, rànquing dels menors de 30 anys més rics. Entrevistem en Galceran Orriols que ens parla de la convenció de ciència ficció WeekendTrek. Als 40 minuts, parlem de l’spin-off de The closer, i finalment, a les notícies, les darreres notícies de Django, la nova pel·lícula de Tarantino.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×39 – 6 a 12 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’Insidious i Almas condenadas. Fem tertúlia i crítica d’X-Men: Pimera generación. A les xafarderies de Hollywood, el fill de Nicolas Cage és hospitalitzat després d’un altercat. Als 40 minuts, Lawrence Fishburne abandona CSI. En els còmics, comentem la reestructuració total de DC Comics, i finalment, a les notícies, J.J. Abrams parla del seu segon Star Trek durant la promoció de Super 8.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×38 – 30 maig a 5 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’X-Men: Primera generación. Fem la crítica d’El castor i escoltem el que ens pensa el públic. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen arrestat per fer una trucada anònima a la cadena WPIX. Entrevistem Manuel Palos, responsable de comunicació del departament de vídeo d’Avalon que ens parla del DVD i Blu-ray de The walking dead. Als 40 minuts, parlem de la segona temporada de Danys i perjudicis, i finalment, a les notícies, desvetllem el títol de les dues pel·lícules d’El hobbit.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×37 – 23 a 29 maig

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’El castor. Fem la crítica de Piratas del Caribe: En mareas misteriosas i Sin identidad. A les xafarderies de Hollywood, en Ross de Friends ha estat pare d’una nena. Als 40 minuts, donem la llista dels nous actors de la sisena temporada de Dexter. En els còmics, comentem la nova etapa de Daredevil a Marvel, i finalment, a les notícies, protagonitzarà Megan Fox en remake de Carrie?

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×36 – 16 a 22 de maig

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Piratas del Caribe: En mareas misteriosas. Fem la crítica de Midnight in Paris. Us posem al dia dels Upfronts: les sèries, renovades, cancel·lades i noves dels Estats Units. A les xafarderies de Hollywood, repassem les diverses versions de perquè no es va veure un plànol general de Tom Welling vestit de Superman, en el final d’Smallville. Parlem amb Charlie Adlard, el dibuixant de The walking dead. I finalment, comentem el capítol final d’Smallville.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×35- 9 a 15 maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Sin identidad i Midnight in Paris de Woody Allen. Fem la crítica d’El último exorcismo i The company men. A les xafarderies de Hollywood, Tori Spelling dorm amb un porc. Als 40 minuts, aquest divendres s’emet el darrer capítol d’Smallville. En els còmics, comentem les darreres novetats de les sèries de DC, i finalment, a les notícies, és cert que s’ha filtrat el guió de The Avengers?

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×34 – 2 a 8 de maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’El sicario de Dios i El último exorcismo. Fem la crítica de Thor i escoltem la veu del públic per saber la seva opinió. A les notícies, donem més detalls de Terminator 5. A les xafarderies de Hollywood, l’actor que interpreta a Carlos Mujeres desesperadas, detingut per conduir begut. Als 40 minuts, Fringe es prepara pel final de la tercera temporada I finalment, a una setmana del final d’Smallville, parlem de Superman en en còmic, el cinema i la televisió.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×33 – 25 abril a 1 maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Thor i The company men. Fem la crítica d’Scream 4 i Country strong. A les notícies, Rob Kazinsky abandona el rodatge d’El hobbit. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan anirà a presó i haurà de fer serveis a la comunitat. Als 40 minuts comentem el primer episodi de Juego de Tronos. I finalment, als còmics, repassem tots el còmics de Thor que podeu trobar a dia d’avui al mercat.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×32 – 18 a 24 d’abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’Scream 4 i El amor y otras cosas imposibles. Entrevistem a David Vivó, professor de la Universitat de Girona, que ens parla de la mitologia nòrdica en motiu de l’estrena de Thor la setmana que ve. Fem la crítica de Código fuente. A les xafarderies de Hollywood, els nens i els animals són els millors companys de treball de Robert Pattinson. Estrenem una nova secció de pel·lícules de culte, comencem amb el primer Scream. I finalment, als 40 minuts, American Gods de Neil Gaiman serà una sèrie de l’HBO.

Descàrrega directa