Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 11×24 – 20 a 26 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La invención de Hugo i Ghost Rider: Espíritu de venganza. A les notícies, Perry Mason tindrà versió cinematogràfica. Fem la crítica de La dona de negre. A les xafarderies de Hollywood, les dones més espectaculars a la festa pre-Oscars, les fotos aquí. Als 40 minuts, la polèmica del Sherlock de la CBS. I, finalment, als còmics, Tony Moore denuncia a Robert Kirkman pels drets de The walking dead.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×23 – 13 a 19 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La dona de negre, Shame i Young adult. A les notícies, hi haurà continuació de Jackie Brown sense Tarantino. Fem la crítica de War Horse (Caballo de batalla). A les xafarderies de Hollywood, la notícia de la setmana, la mort de Whitney Houston. I, finalment, als 40 minuts, el retorn de The walking dead i el comiat de House.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×22 – 6 a 12 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de War Horse (Caballo de batalla) i Star Wars. Episodio 1. La amenaza fantasma 3D. A les notícies, es prepara una nova adaptació sobre l’univers Entrevista con el vampiro. Fem la crítica de Los Muppets i Mooneyball. A les xafarderies de Hollywood, Robert Downey Jr. ha estat pare. Comentem els tràilers de The amazing Spider-man i The Avengers (Los Vengadores). I, finalment, als còmics, tota la informació sobre Before Watchmen.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×21 – 30 gener a 5 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Los Muppets i Mooneyball. A les notícies, Matthew Vaugh torna a X-Men: Primera generación..  Entrevistem en Xavi Capel, productor d’Ubisoft i de Tintin per 3DS. A les xafarderies de Hollywood, Neil Patrick Harris feliç amb el Twitter. Als 40 minuts, les darreres notícies de Fringe i The office. I, finalment, fem al crítica de J. Edgar.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×20 – 23 a 29 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de J. Edgar i Albert Nobbs. A les notícies, Liam Neeson en el plató de The dark knight rises. Fem al crítica de Los descendientes. Comentem les nominacions als Oscar 2012. A les xafarderies de Hollywood, Demi Moore està en tractament Als 40 minuts, ja hem vist Alcatraz i Terra Nova. I, finalment, a la redacció del còmic, el nou logo de DC Comics crea polèmica.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×19 – 16 a 22 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Los descendientes i Oro negro. A les notícies, George Lucas anuncia que plega. Fem al crítica de Millennium: Els homes que no estimaven les dones i Sherlock Holmes: Juego de sombras. Als Back to the eighties, avui toca El club de los cinco. A les xafarderies de Hollywood, repassem el discurs de Ricky Gervais. I, finalment, als 40 minuts, dates d’estrena de Juego de tronos, The walking dead i The killing.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×18 – 9 a 15 gener

Comencem amb notícies tristes, la setmana passada ens va deixar el nostre amic Juanjo Sarto, que mensualment ens explicava coses sobre còmics. Avui li fem un discret homenatge i recuperem una de les seves intervencions. Et trobarem a faltar JuanJo. Aquest programa va dedicat a tu. Parlem de l’estrena de Millennium: Els homes que no estimaven les dones. Fem al crítica de La dama de hierro. A les notícies, en marxa la tercera part de Riddick. A les xafarderies de Hollywood, Brad Pitt es fa mal anant d’excursió. Als 40 minuts parlem de Once upon a time. I, finalment, als còmics, presentem la nova editorial El Catálogo del Cómic.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×17 – 2 a 8 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Sherlock Holmes: Juego de sombras i La dama de hierro. Fem al crítica de Drive, Un lugar para soñar i The artist. Als Back to the eighties, avui toca Terminator. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan assetjada per cap d’any. I, finalment, repassem les estrenes més destacades del 2012.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×16 – 26 desembre a 1 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Drive i Un lugar para soñar. Fem al crítica d’El talp i The artist. Comentem les millors pel·lícules, sèries i còmics del 2011. A les xafarderies de Hollywood, el Nadal de la família Schwarzenegger. Als 40 minuts, repassem les sèries més descarregades del 2011. I, finalment, als còmics, DC planifica nous còmics de Watchmen.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×15 – 19 a 25 desembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de El rey león 3D, El talp i Immortals. A les notícies, fem l’1×1 de tots els tràilers que hem vist aquesta setmana. Entrevistem a l’actor Alexander Siddig (el doctor Bashir a Star Trek: DS9, 24, Syrianna i El reino de los cielos). A les xafarderies de Hollywood, comentem les fotos de Lindsay Lohan nua a Playboy. I, finalment, fem la crítica de Misión imposible 4: Protocolo fantasma.

Descàrrega directa