Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 11×06 – 17 a 23 d’octubre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La cosa, Otra Tierra i Margin call. A les notícies, desvetllem perquè David Fincher no va contractar a Scarlett Johansson per la seva darrera pel·lícula. Repassem les darreres pel·lícules vistes a SITGES 2011: Red state, Drive, Killer Joe o Troll hunter. A les xafarderies de Hollywood, el darrer film de River Phoenix veurà la llum. I finalment, als còmics, fem una repassada en el còmic digital de Marvel i DC.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×05 – 10 a 16 octubre

Aquest programa està fet des del SITGES 2011 – Festival Internacional de Cinema de Catalunya. Podeu escoltar les opinions de pel·lícules com Twixt (3D), Mientras duermes, Melancholia, Eva, Extraterrestre, Red state, Attack the block i The woman entre moltes altres. També us expliquem totes les anècdotes i activitats paral·leles del Sitges 2011 com les acampades de les fans de Crepúsculo o la visita de Bryan Singer.I també hem deixat lloc per algunes de les estrenes de la setmana com Contagion o One day (Siempre el mismo día).

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×04 – 3 a 9 octubre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Crazy, stupid, love i Intruders. A les notícies, repassem la llista de reestrenes de Disney per al 2012. Entrevistem en Mike Hostench, subdirector del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya – Sitges 2011.A les xafarderies de Hollywood, Blake Lively i Leonardo DiCaprio ho deixen córrer. I finalment, als còmics, l’editorial DC aposta pel còmic digital.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×03 – 26 setembre a 2 octubre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Johnny English returns i Los 3 mosqueteros. Inaugurem la secció Back to the eighties amb Els goonies. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen cobra una suculenta indemnització pel seu acomiadament. Entrevistem en Pedro Angosto, responsable del blog Man of Bonze. I, finalment, als 40 minuts, parlem del possible retorn d’Star Trek a la televisió.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×02 – 19 a 25 setembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Con derecho a roce amb Justin Timberlake i Mila Kunis. A les notícies, Kevin Costner abandona la pel·lícula de Tarantino. Fem la crítica d’El árbol de la vida. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan expulsada d’una festa. Als 40 minuts, fem de Fringe, Trending topic a Twitter. I, finalment, en els còmics, repassem les noves sèries de DC.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×01 – 12 a 18 setembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’El árbol de la vida de Terrence Malick i Cómo acabar con tu jefe. A les notícies, J.J. Abrams anuncia que dirigirà la propera pel·lícula d’Star Trek. Repassem les millors estrenes de l’estiu com Super 8, Capitán América: El primer vengador i El origen del planeta de los simios, i també les de la setmana com Noche de miedo. A les xafarderies de Hollywood, us descobrim una web on veure a totes les vostres actrius preferides en bikini. Als 40 minuts, els creadors de Gossip girl s’encarregaran de la preqüela de Sexo en Nueva York. I, finalment, presentem una nova secció, Back to the eighties.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×45 – 18-24 juliol

Últim programa de la temporada. Repassem les millors estrenes de l’estiu: Capitán América: El primer Vengador, Super 8, Conan, el bárbaro, El origen del planeta de los simios  i moltes altres. Fem un especial Harry Potter: 10 anys, 8 pel·lícules. Comentem les millors sèries per fer maratons d’estiu. Fem la llista dels personatges de Hollywood que no cal perdre de vista aquest estiu i i, finalment, us recomanem una sèrie de lectures de còmics imprescindibles per a les vacances.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×44 – 11 a 17 juliol

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Harry Potter i les relíquies de la mort: Part II. A les notícies, Javier Bardem i Ralph Fiennes sortiran a la propera pel·lícula de James Bond. Entrevistem a Andrew Robinson, protagonista de Harry el sucio, Hellraiser i famós pel paper de Garak a Star Trek: Deep Space Nine. Als 40 minuts, continuem el repàs de les noves sèries de la temporada 2011-2012, i finalment, a les Xafarderies de Hollywood, David Hasselhoff feliç per interpretar una ex-estrella porno a Sons of Anarchy.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×43 – 4 a 10 juliol

Aquesta setmana, intercanvi de papers entre els membres de l’equip. Comencem parlant de l’estrena de Cars 2 i Bad teacher. A les notícies, hi haurà Piratas del Caribe 5 amb Johnny Depp. Fem la crítica de Transformers: El lado oscuro de la luna i Win Win ganamos todos. A les xafarderies de Hollywood, Zac Efron s’embolica amb Ashley Tisdale, una altra companya de High School. En els còmics, IDW publicarà una sèrie d’Star Trek centrada en la realitat alternativa de J.J. Abrams, i finalment, als 40 minuts, repassem les millors sèries de la temporada 2011-2012.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×42 – 27 juny a 3 juliol

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Transformers: El lado oscuro de la luna i Win Win ganamos todos. Fem la crítica de Resacón 2  ¡Ahora en Tailandia! Als 40 minuts, Fringe i True blood els guanyadors del Saturn Awards. A les xafarderies de Hollywood, David Duchovny i Téa Leoni es separen. En els còmics parlem de novel·les gràfiques, i finalment, a les notícies, Tom Hanks parla sobre la possibilitat d’un Toy Story 4.

Descàrrega directa