Promo temporada 2016-2017

La setmana del 12 al 18 de setembre comença una nova temporada del Ningú no és perfecte, el vostre programa de cinema, còmics i sèries de televisió.
El Ningú no és perfecte continuarà les seves emissions per totes les ràdios que consten a l’espai Ràdio a la carta, on podeu consultar els horaris de cada emissora.
El programa continuarà estant disponible per a descarregar-lo en mp3 o escoltar-lo online, els dijous en aquesta mateixa web, al Facebook, al Twitter, a Ivoox i ITunes.
Aquesta temporada continuarem amb els col·laboradors i espais habituals. L’Ignasi ens portarà les estrenes de la setmana, aquest any començarem amb Bridget Jones’ Baby. La Marta continuarà amb les Xafarderies de Hollywood, Què se’n va fer dels càsting de… i l’espai de recomanacions de literarura, còmic o música. En Jacint ens delectarà cada setmana amb les Notícies calentes i La crítica del tràiler. L’Aram ens oferirà cada mes l’espai de còmic dedicat especialment a Marvel, mentre que l’Alfons farà el mateix amb DC. Amb en Bernat continuarem repassant les bandes sonores i temes de pel·lícules i l’Àngela Sánchez participarà en algunes de les tertúlies. L’espai de sèries també serà present, tenim present que la tertúlia sobre Strangers Things no es podrà demorar.

Descàrrega directa

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search