Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 11×14 – 12 a 18 desembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Misión imposible 4: Protocolo fantasma i Perros de paja. A les notícies, possibles directors per Thor 2. Fem la crítica d’Attack the block, In time i moltes altres. A les xafarderies de Hollywood, segons Miley Cyrus es podria haver posat implants. Als 40 minuts, The killing ja prepara la segona temporada. I, finalment, als còmics, Alan Moore carrega contra Frank Miller.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×13 – 5 a 11 desembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’Attack the block i Arthur Christmas: Operació regal. A les notícies, les darreres informacions sobre la nova peli d’Star Trek de J.J. Abrams. Als Back to the eighties, parlem d’Els caçafantasmes. Escolem la roda de prensar de Bryan Singer al SITGES 2011. A les xafarderies de Hollywood, David Fincher i les seves trapelleries infantils. I, finalment, als 40 minuts, tenim dates d’estrena d’Alcatraz i Touch.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×12 – 28 novembre a 4 desembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’Acero puro, Happy Feet 2 i Jane Eyre. A les notícies, una estrella del tennis s’interpretarà a sí mateix a Los mercerarios 2. Fem la crítica d’El gat amb botes i Un método peligroso. A les xafarderies de Hollywood, tot sobre la separació entre Demi Moore i Ashton Kutcher. I finalment, als còmics, Frank Miller fa unes polèmiques declaracions sobre els indignats de Wall Street.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×11 – 21 a 27 novembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’El gat amb botes i Un método peligroso de David Cronenberg. A les notícies, Christopher Nolan explica algun secret del proper Batman. Fem la crítica de Un Dios salvaje. Als Back to the eighties, parlem de Pesadilla en Elm Street. A les xafarderies de Hollywood, Angelina Jolie feliç de no morir jove. I finalment, als 40 minuts, voleu saber com acabarà Mad men?

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×10 – 14 a 20 novembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Un Dios salvaje i La saga Crepúsculo: Amanecer 1. A les notícies, Doctor Who podria saltar a la pantalla gran. Fem la crítica de 30 minutos o menos i Criadas y señoras. A les xafarderies de Hollywood, Brad Pitt anuncia que vol retirar-se com actor. Als 40 minuts, el creador de True blood prepara una nova sèrie, Wichita. I finalment, als còmics, Marvel arrasa en en mercat digital amb Avenging Spider-man.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×09 – 7 a 13 novembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La gran aventura del dofí Winter i 30 minutos o menos. A les notícies, Benicio del Toro podria fitxar per Star Trek XII. Entrevistem en Marc Zanni, la veu catalana del Son Goku. A les xafarderies de Hollywood, el top 30 de les mascotes de les celebrities que trobareu aquí. Als 40 minuts, Kelsey Grammer torna amb Boss.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×08 – 31 octubre a 6 novembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Melancolía i Tiburón 3D. La presa. A les notícies, la sèrie Kung Fu es convertirà en una pel·lícula. Fem la crítica de Tintin i el secret de l’unicorn. A les xafarderies de Hollywood, Scarlett Johansson parla de les seves fotos robades. Als 40 minuts, comentem la sèrie The killing. I finalment, als còmics, parlem d’El catálogo, la nova editora de DC a l’estat.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×07 – 24 a 30 d’octubre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Tintin i el secret de l’unicorn i Criadas y señoras. Fem la crítica d’Otra Tierra i Margin call. Parlem de l’Acocollona’t, la I Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona. A l’espai Back to the eighties, Top Gun. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan entra a la mansió Playboy. I finalment, als còmics, parlem de Tintin i d’Hergé.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×06 – 17 a 23 d’octubre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La cosa, Otra Tierra i Margin call. A les notícies, desvetllem perquè David Fincher no va contractar a Scarlett Johansson per la seva darrera pel·lícula. Repassem les darreres pel·lícules vistes a SITGES 2011: Red state, Drive, Killer Joe o Troll hunter. A les xafarderies de Hollywood, el darrer film de River Phoenix veurà la llum. I finalment, als còmics, fem una repassada en el còmic digital de Marvel i DC.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×05 – 10 a 16 octubre

Aquest programa està fet des del SITGES 2011 – Festival Internacional de Cinema de Catalunya. Podeu escoltar les opinions de pel·lícules com Twixt (3D), Mientras duermes, Melancholia, Eva, Extraterrestre, Red state, Attack the block i The woman entre moltes altres. També us expliquem totes les anècdotes i activitats paral·leles del Sitges 2011 com les acampades de les fans de Crepúsculo o la visita de Bryan Singer.I també hem deixat lloc per algunes de les estrenes de la setmana com Contagion o One day (Siempre el mismo día).

Descàrrega directa