Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 11×41 – 25 juny a 1 juliol

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’ Ice Age 4: la formació dels continents i Dylan Dog: Los muertos de la noche. A les notícies, Charlie Sheen interpretarà el presidents dels Estats Units. Fem la crítica de Moonrise Kingdom i Red State. A les xafarderies de Hollywood, les polèmiques declaracions de Chuck Norris. Als 40 minuts, comentem el primer capítol de Dallas. I, finalment, als còmics, la polèmica definició de manga segons la RAE.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×40 – 11 a 17 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Moonrise Kingdom  i Sácame del paraíso. A les notícies, Hugh Laurie fitxa pel remake de Robocop. Fem la crítica de Project X i El gran año. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan podria haver mentit a la policia. Als 40 minuts, èxit d’audiència de la cinquena temporada de True blood. I, finalment, als còmics, DC prepara una segona onada del seu reboot.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×39 – 4 a 10 de juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Project X  i El gran año. A les notícies, els primers detalls d’X-Men: First Class 2. Entrevistem Julian Glover, un dels protagonistes de Juego de tronos, i que ha treballat amb Spielberg a Indiana Jones i amb Lucas a El imperio contraataca. A les xafarderies de Hollywood, Miley Cyrus compromesa. Fem la crítica de Blancaneu i la llegenda del caçador. I, finalment, als 40 minuts, mor la senyora McCluskey de Mujeres desesperadas.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×38 – 28 maig a 3 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Blancaneu i la llegenda del caçador. Fem la crítica de Men in black 3. Als Back to the eighties, recordem El resplandor. A les xafarderies de Hollywood, Dominic Monaghan acusa a Matthew Fox de cometre maltractes. Als 40 minuts, relleu a Community. I, finalment, als còmics, Marvel presenta la seva primera boda homosexual.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×37 – 21 a 27 maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Men in black 3 i Cuando te encuentre. A les notícies, tarantino presenta 7 minuts de Django Unchained a Cannes. Entrevistem en Bernat Costa, el doble oficial de Johnny Depp i dibuixant de còmics (no us perdeu els seus dibuixos a bernitoons.com). A les xafarderies de Hollywood, les fotografies més picants de Taylor Momsen. I, finalment, als 40 minuts, comentem les audiències del final de House.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×36 – 14 a 20 maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de El canguro i La sombra de la traición. A les notícies, Tom Cruise serà el guardaespatlles de Robert Downey, Jr. Fem la crítica de Sombras tenebrosas de Tim Burton. A les xafarderies de Hollywood, felicitem a Megan Fox que fa anys. Als 40 minuts, setmana dels Upfronts als Estats Units. I, finalment, al còmic, neix Panini Digits, la plataforma de còmics digitals de Panini.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×35 – 7 a 13 de maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Sombras tenebrosas i Infiltrados en clase. A les notícies, en marxa Kick-Ass 2. Fem la crítica de Los Vengadores amb la participació de l’editor de Panini Còmics, Alejandro Martínez Viturtia. A les xafarderies de Hollywood, Elizabeth Halseth, una senadora de Nevada que llueix bikini. Als 40 minuts, la cadena NBC avança la noves sèries. I, finalment, al còmic, repassem el millor del Saló del Còmic de Barcelona.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×34 – 30 abril a 6 maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de American Pie: El reencuentro i Los diarios del ron. A les notícies, Scarlett Johansson aposta per una pel·lícula de la Vídua Negra en solitari. Fem la crítica de Los Vengadores amb els oients i el twitter. Al Back to the eighties, Poltergeist. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan no es comporta amb plató de Glee. I, finalment, als 40 minuts, Fringe renova per una cinquena temporada i última.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×33 – 23 a 29 abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Los Vengadores i Martha Marcy May Marlene. Fem la crítica d’Els jocs de la fam. A les xafarderies de Hollywood, tenim el top ten de les pel·lícules d’aquest estiu. Als còmics, repassem les aventures de Los Vengadores a les vinyetes i fem una prèvia al Saló del Còmic de Barcelona. I, finalment, als 40 minuts, Fringe quasi té assegurada una cinquena temporada.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×32 – 16 a 22 abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Els jocs de la fam i La pesca del salmón en yemen . A les notícies, Bill Murray no descarta Cazafantasmas 3. Entrevistem el doblador Raül Llorens, la veu de Chris Evans i Ashton Kutcher i que ja ha vist Los Vengadores. A les xafarderies de Hollywood, Jason Segel i Michelle Williams surten junts. I, finalment, als còmics, fem la crítica de Cairo Time.

Descàrrega directa