De vacances

Arriba l’estiu i el Ningú no és perfecte fa unes setmanes de vacances. Han estat 44 programes ininterromputs plens de monogràfics, especials i ressenyes curtes. Aquests continguts els podreu fruir tot l’estiu, podeu repetir els que vulgueu o recuperar el que us vàreu perdre. Recordeu que estem a iVoox i que si us subscriviu al nostre canal des d’allí, ens doneu una empenta. Aprofitem per dir-vos que també tenim un espai a YouTube i us demanem també que us subscriviu. Allà hi tenim penjat el programa d’Indiana Jones que vam fer en format ràdio-pòdcast i vídeo.

Tal com hem fet en els darrers anys, no farem cap pòdcast nou durant l’estiu. Necessitem descansar per recuperar forces i fer coses diferents, per tornar el setembre plens d’il·lusió. Això no vol dir que les grans estrenes que arribin durant l’estiu les deixem de banda. Al contrari, aquelles que ens agradin i valguin la pena les tractarem durant el transcurs de la temporada. De fet, part d’aquest material mirarem de gravar-lo aquests mesos per tenir una mica d’arxiu i donar-li sortida en setmanes d’hivern quan anem mancats de temps.

Com que tenim canal de Twitch, si hi ha ganes, potser fem algun directe com el que solem fer cada any sobre la Comic-Con, però aquest any amb la vaga de guionistes i actors, ja veurem quin tipus de Comic-Con tenim. Així que depèn del contingut, ho valorarem. Si hi ha alguna cosa, ho anunciarem per xarxes.

Pel que fa a la tornada del Ningú no és perfecte, la data prevista és el dimecres 13 de setembre. No us podem avançar amb què començarem, perquè no ho sabem. Tenim algunes idees pel cap, però res concret.

Durant l’estiu continuarem actius en les xarxes socials i internet. No deixarem d’explicar-vos coses a FacebookTwitter Instagrammentre que en la web publicarem crítiques de cinema fins a principis d’agost i a partir de setembre us explicarem les novetats del Ningú no és perfecte de la temporada que ve.

El que continuarà més o menys igual és el contingut per a mecenes. Podeu visitar el nostre espai a Patreon o l’espai Fes-te mecenes d’aquesta web i podreu escoltar aquest contingut exclusiu. Abans d’acabar el juliol tenim previst estrenar un  videoclubers sobre Reservoir Dogs, durant l’agost ens agradaria treure un Special Edition i probablement hi haurà alguna sorpresa més abans de començar la nova temporada. Aquest estiu començarem a publicar els videoclubers que tenim penjats a Patreon a iVoox, per qui prefereixi subscriure’s des d’aquesta plataforma.

Seguiu-nos a les xarxes socials i en els canals de podcast i streaming per estar al cas de les novetats. Continuem acompanyant-vos perquè no volem perdre el contacte amb vosaltres. Bon estiu!

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

Meg 2: The Trench

Tot i que la presència en la direcció de Ben Wheatley, responsable de Turistas o marcianades com A Field in England, High-Rise o In the

El peor vecino del mundo

Remake de la pel·lícula sueca del 2015, Un hombre llamado Ove protagonitzada per Tom Hanks en el paper d’Otto, un vidu rondinaire que pateix una