Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 12×27 – 11 a 17 març

L’Ignasi ens parla de les estrenes i ho fa amb Bryan Singer i Jack el caza gigantes. En Jacint comenta quines estrelles, en no massa bones condicions físiques, tornaran a Star Wars, i la Marta el que Joshua Jackson no vol que vegi la seva xicota.. També us expliquem que hem vist Dando la nota i que ens ha agradat molt. A les sèries Ron Moore torna amb una nova sèrie, Helix i l’Alfons tanca el programa amb l’aterratge de Marvel Now! a Panini.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×26 – 4 a 10 març

L’Ignasi ens parla de les estrenes i ho fa amb el retorn de l’enyorat Sam Raimi a Oz, un mundo de fantasía. En Jacint ens posa el dia del que ha dit Kevin Feige sobre la la Fase 2 de Marvel, i la Marta de les crítiques de Seth Macfarlane per cantar We Saw Your Boobs. També us expliquem que hem vist El atlas de las nubes, el que s’ha de fer! En Bernat ens descobreix més coses del guionista, dibuixant i xaman, Alan Moore, i tanquem amb les sèries on Joss Whedon es desvetlla els seus desitjos per SHIELD.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×25 – 25 febrer a 3 març

Avui tocarà parlar dels Oscars, però abans comencem amb les estrenes, entre les que destaca Hansel & Gretel: Cazadores de brujas, setmana fluixa, ja es veu. En Jacint ens explica coses del reboot de Godzilla, i la Marta ens repassa els millors i pitjors vestits i pentinats de la catifa vermella dels Oscars. La part final l’Ignasi comenta la cerimònia presentada per Seth McFarlane, i en Pau Torres ens recorda una altra pel·lícula dels 80, El club de los poetas muertos.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×24 – 18 a 24 febrer programa 500

Ja el tenim aquí! El programa 500. Comença l’Ignasi amb les estrenes, entre les que destaca Si fuera fácil, en Jacint ens explica aquelles pelis mai es va rodar, la Marta la última de Lindsay Lohan, i després ve l’entrevista amb en Marc Zanni i en Joan Sanz, les veus d’en Goku i en Vegeta, respectivament, de Bola de drac. En Marc i en Joan ens parlen del llibre que han escrit junts, La sèrie de la teva vida. La part final en Bernat i l’Alfons enfronten el còmic americà contra l’europeu, en Pau regala còmic de Panini entre el públic, i no pot faltar la tertúlia sobre els Oscar.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×23 – 11 a 17 febrer

Aquesta setmana parlem de l’estrena de La jungla: Un buen día para morir. A les notícies, els despropòsits de Warner amb la pel·lícula de la Liga de la Justícia. Fem la crítica de Las ventajas de ser un marginado. A les xafarderies de Hollywood, Alec Baldwin pare als 54. Als 40 minuts, George R. R. Martin renova per Game of Thrones. I finalment, als còmics es publica la primera col·lecció de Marvel Now!

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×22 – 4 a 10 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Mamá i Gangster Squad. A les notícies, ja tenim el protagonista de Los guardianes de la galaxia. Fem la crítica d’El lado bueno de las cosas. A les xafarderies de Hollywood, Justin Bieber diu que el seu pare és… En Bernat Costa ens ho explica tot del Festival del còmic d’Angulema. I finalment, als 40 minuts, per fi sabrem qui és la mare de Cómo conocí a vuestra madre.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×21 – 28 gener a 3 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Hitchcock i El último desafío. A les notícies, J.J. Abrams dirigirà Star Wars. Episodi VII. Havia cap altre notícia?. Fem la crítica de Lincoln i Flight. A les xafarderies de Hollywood, el tripartit: Miley Cyrus, Selena Gómez i Lindsay Lohan. I finalment, inaugurem l’espai, Connexió amb la Terra Mitjana amb l’Aram Bonmatí que ens explicarà curiositats de cinema, còmics i sèries, vistes de d’Austràlia.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×20 – 21 a 27 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’El lado bueno de las cosas i Flight. Fem la crítica de Django desencadenado. Comencem un espacial Fringe on parlem del capítol final i entrevistem a Javier Gijón, webmaster de Zona Fringe. I finalment, a les xafarderies de Hollywood, Arnold Schwarzenegger confessa que encara està enamorat.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×19 – 14 a 20 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Django desencadenado i Lincoln. Fem la crítica de Jack Reacher i Amor. A les xafarderies de Hollywood, Edward Furlong detingut tres vegades en un mes. Fem un repàs a les nominacions dels Oscar i als premiats als Globus d’Or. Als còmics, Planeta publicarà un col·leccionable de còmics d’Star Wars. I finalment al Back to the eighties, recordem La mosca.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×18 – 7 a 13 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Jack Reacher i Amor. A les notícies, Michael Bay prepara una nova trilogia de Transformers. Fem la crítica de La noche más oscura. A les xafarderies de Hollywood, Ashley Judd vol fer carrera política. Als 40 minuts, descobrim les sèries més descarregades del 2012. I finalment als còmics, desvetllem com les editorials nord-americanes treballen amb els dibuixants d’aquí.

Descàrrega directa