Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 12×07 – 22 a 28 octubre

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’Argo i Hotel Transylvania. A les notícies escoltem el tràiler d’Iron Man 3. Fem la crítica de Looper i En campaña todo vale. Entrevistem en Paco Cavero, un dels directors de l’Acocollona’t, la II setmana de cine fantàstic i de terror de Girona. També fem un repàs a còmics de terror per llegir aquest Halloween.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×06 – 15 a 21 octubre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Looper. A les notícies les dates d’estrenes de totes les pel·lícules de Marvel Studios. Fem la crítica de la resta de pel·lícules de SITGES 2012 – Festival Internacional de Cinema de Catalunya com Frankenweenie, Sinister, Wolf Children o Seven Psychopaths. A les xafarderies de Hollywood, Scarlett Johansson altre cop soltera. I, finalment, inaugurem una nova secció d’actualitat de comic-book nord-americà, comencem amb Avengers vs. X-Men.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×05 – 8 a 14 octubre

Aquest programa està fet des del SITGES 2012 – Festival Internacional de Cinema de Catalunya. Podeu escoltar les opinions de pel·lícules com The Captains, Antiviral, The Cabin in the Woods, Sinister, The Lords of Salem, Chained i Looper. També us expliquem totes les anècdotes i activitats paral·leles del Sitges 2012 com les acampades de les fans de Crepúsculo o les visites de Dario Argento, Eli Roth i Elijah Wood. I també hem deixat lloc per algunes de les estrenes de la setmana com Frankenweenie, Cosmopolis i Lo imposible.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×04 – 1 a 7 octubre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Resident Evil 5: La venganza i Magic Mike. A les notícies, més actors coneguts a X-Men: Days of Future Past.. Entrevistem en Mike Hostench, subdirector del Festival Internacional de Cinema de Catalunya -SITGES 2012. A les xafarderies de Hollywood, el creador de Padre de família, Seth MacFarlane, presentarà els Oscar. I, finalment, fem la crítica de Salvajes.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×03 – 24 a 30 setembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Salvajes d’Oliver Stone. A les notícies, Michael Bay parla de Transformers 4. Fem la crítica de Mata’ls suaument. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan contra Amanda Bynes. Als 40 minuts, Homeland vencedora dels Emmy. I, finalment, als còmics, Hergé i el còmic de línia clara.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×02 – 17 a 23 setembre

Aquesta setmana parlem de les estrenes de A Roma amb amor i Mata’ls suaument  A les notícies, Patrick Stewart tornarà a X-Men? Fem la crítica de Desafío total (2012). Al Back to the eihgties, una particular visió de Superman II. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan novament detinguda. I, finalment, als 40 minuts, comentem la segona temporada de The Killing.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×01 – 10 a 16 setembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Desafío total (2012). A les notícies, el títol de la nova pel·lícula d’Star Trek. Fem la crítica de les pel·lícules mes destacades d’aquest estiu: El caballero oscuro: La leyenda renace, Brave i Prometheus. A les xafarderies de Hollywood, Blake Lively i Ryan Reynolds s’han casat. Als 40 minuts fem la crítica del pilot de Revolution de Eric Kripke i produïda per J.J. Abrams. I, finalment als còmics, debuta en Bernat Costa que ens recomana Gàrgolas.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×44 – 16 a 22 juliol

Aquesta setmana hem repassat les millors estrenes de l’estiu: El caballero oscuro: La leyenda renace, Brave, Prometheus, Ted  i moltes altres. Al Back to the eighties veiem Las vacaciones europeas de una chiflada familia americana. Comentem les millors noves sèries per començar aquest d’estiu. A les xafarderies de Hollywood, repassem les notícies que portaran cua aquests mesos. I finalment, us recomanem les lectures de còmics imprescindibles per a les vacances.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×43 – 9 a 15 juliol

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’El dictador. A les notícies, repassem el càsting de Lobezno 2 (en japonès!). Fem la crítica de The Amazing Spider-man i analitzen la seva repercussió a la taquilla nord-americana. A les xafarderies de Hollywood, esbrinem qui són Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans i Marc Webb. Als 40 minuts, totes les sèries protagonitzades pel grimpa parets. I, finalment, als còmics les millors d’històries d’Spider-Man.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×42 – 2 a 8 juliol

Aquesta setmana parlem de l’estrena de The amazing Spider-Man. A les notícies, nous guionistes per Cazafantasmas 3. Fem la crítica d’Ice Age 4: la formació dels continents i Dylan Dog: Los muertos de la noche. Als Back to the eighties, Posesión infernal de Sam Raimi. A les xafarderies de Hollywood, voteu el millor bikini aquí. I, finalment, als 40 minuts True Blood i The Newsroom renoven.

Descàrrega directa