Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 10×36 – 16 a 22 de maig

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Piratas del Caribe: En mareas misteriosas. Fem la crítica de Midnight in Paris. Us posem al dia dels Upfronts: les sèries, renovades, cancel·lades i noves dels Estats Units. A les xafarderies de Hollywood, repassem les diverses versions de perquè no es va veure un plànol general de Tom Welling vestit de Superman, en el final d’Smallville. Parlem amb Charlie Adlard, el dibuixant de The walking dead. I finalment, comentem el capítol final d’Smallville.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×35- 9 a 15 maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Sin identidad i Midnight in Paris de Woody Allen. Fem la crítica d’El último exorcismo i The company men. A les xafarderies de Hollywood, Tori Spelling dorm amb un porc. Als 40 minuts, aquest divendres s’emet el darrer capítol d’Smallville. En els còmics, comentem les darreres novetats de les sèries de DC, i finalment, a les notícies, és cert que s’ha filtrat el guió de The Avengers?

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×34 – 2 a 8 de maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’El sicario de Dios i El último exorcismo. Fem la crítica de Thor i escoltem la veu del públic per saber la seva opinió. A les notícies, donem més detalls de Terminator 5. A les xafarderies de Hollywood, l’actor que interpreta a Carlos Mujeres desesperadas, detingut per conduir begut. Als 40 minuts, Fringe es prepara pel final de la tercera temporada I finalment, a una setmana del final d’Smallville, parlem de Superman en en còmic, el cinema i la televisió.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×33 – 25 abril a 1 maig

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Thor i The company men. Fem la crítica d’Scream 4 i Country strong. A les notícies, Rob Kazinsky abandona el rodatge d’El hobbit. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan anirà a presó i haurà de fer serveis a la comunitat. Als 40 minuts comentem el primer episodi de Juego de Tronos. I finalment, als còmics, repassem tots el còmics de Thor que podeu trobar a dia d’avui al mercat.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×32 – 18 a 24 d’abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’Scream 4 i El amor y otras cosas imposibles. Entrevistem a David Vivó, professor de la Universitat de Girona, que ens parla de la mitologia nòrdica en motiu de l’estrena de Thor la setmana que ve. Fem la crítica de Código fuente. A les xafarderies de Hollywood, els nens i els animals són els millors companys de treball de Robert Pattinson. Estrenem una nova secció de pel·lícules de culte, comencem amb el primer Scream. I finalment, als 40 minuts, American Gods de Neil Gaiman serà una sèrie de l’HBO.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×31 – 11 a 17 d’abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Código fuente i Hop. Fem la crítica de Sin límites i Happythankyoumoreplease. A les xafarderies de Hollywood, Dennis Quaid parla de la seva addicció a la cocaïna. Als 40 minuts, House torna a Cuatro. En els còmics, repassem les conferències i exposicions més destacades del Saló del Còmic de Barcelona, i finalment, a les notícies, ja tenim el nom de l’actor que interpretarà a Zod en el nou Superman.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×30 – 4 a 10 d’abril

Aquesta setmana parlem de les estrena de Furia ciega, La legión del águila i Sin límites. Fem la crítica d’Invasión a La Tierra. A les xafarderies de Hollywood, Justin Timberlake i Olivia Wilde surten junts? Als 40 minuts, desvetllem la data d’estrena de la quarta temporada de True blood. En els còmics, repassem les novetats editorials més destacades del Saló del còmic de Barcelona, i finalment, a les notícies, Patrick Dempsey es podria confirmar com a Doctor Extraño.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×29 – 28 de març a 3 d’abril

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’Invasión a La Tierra. Fem la crítica de  Sin compromiso, Piraña 3D i Sucker Punch. A les xafarderies de Hollywood, Denise Richards i Charlie Sheen treuen els draps bruts al Twitter. Als 40 minuts, comentem la renovació de Fringe per una quarta temporada. En els còmics, donem detalls del dia del còmic gratis a l’estat espanyol, i finalment, a les notícies, Warner parla ja de fer un reboot de Batman.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×28 – 21 a 27 març

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Sin compromiso, Piraña 3D i Sucker Punch. Fem la crítica de Nunca me abandones. A les xafarderies de Hollywood, repassem la figura d’Elizabeth Taylor. Als 40 minuts, Stephen King declara que escriurà un episodi de The walking dead. En els còmics, repassem els nominats al Saló del Còmic de Barcelona, i finalment, a les notícies, us posem el dia del remake de Desafío total.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×27 – 14 a 20 març

Aquesta setmana parlem de les estrenes de la vida según Barney i Gnomeo y Julieta. Fem la crítica de En el centro de la tormenta. Entrevistem en Raül Tidor, cap de programes del canal 3xl. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen farà una gira en directe pels Estats Units. i finalment, a les notícies, la Fox anuncia el reboot de Daredevil.

Descàrrega directa