Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 12×37 – 20 a 26 maig

Aquesta setmana l’Ignasi ens presenta dues pel·lícules no excloents, A todo gas 6 i Un amigo para Frank. En Jacint no s’ha pres bé que Nolan pugui dirigir el proper Bond. Fem la crítica d’El gran Gatsby, amb Luhrmann adaptant Fitzgerald o Fitzgerald adaptant  Luhrmann? La Marta ens explica com Robert Pattinson recull les coses de la casa de Kristen Stewart. I connectem amb la Terra Mitjana amb l’Aram, que ja ha vist Star Trek Into Darkness i ens ho comenta en exclusiva i sense spoilers.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×36 – 13 a 19 maig

Aquesta setmana l’Ignasi ens porta El gran Gatsby del director de Moulin Rouge amb Leonardo Di Caprio. En Jacint diu que hi ha problemes a la vista amb Jurassic Park 4. Hem vist Stocker que en general ens ha agradat. La Marta ja és feliç al descobrir qui és la mare de Cómo conocí a vuestra madre. Fem un cop d’ull ràpid als Upfronts, les noves sèries de la NBC, FOX, ABC i The CW. I acabem amb l’Alfons i les darreres novetats en còmic de Marvel i DC.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×35 – 6 a 12 de maig

Aquesta setmana l’Ignasi destaca l’estrena d’Stocker, dirigida per Park Chan-wook (Old Boy). En Jacint repassa les darreres declaracions de Kevin Feige, l’home fort de Marvel Studios. Entrevistem en Francesc Morales amb el que analitzem el fenomen de Guerra Mundial Z. La Marta ens presenta a Ali Lohan, la germana petita de Lindsay. I acabem fem una repassada a les xifres d’Iron Man 3.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×34 – 29 abril a 5 maig

Aquesta setmana estem preocupats per la baixa qualitat de els estrenes, com Scary Movie 5. L’Ignasi desencadena la seva eufòria amb la crítica d’Iron Man 3. En Jacint amenaça amb una sisena part de La jungla de cristal. La Marta ens explica com Robert Downey Jr. sorprèn a uns nens en un cinema. En Bernat ens descobreix tot un personatge, Robert Crumb. I acabem amb la primera col·laboració entre J.J. Abrams i Stephen King.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×33 – 22 a 28 abril

L’Ignasi obre el cava perquè per fi s’estrena Iron Man 3. En Jacint també perquè Emma Stone rodarà per aquí a prop amb Woody Allen. La Marta descobreix la identitat d’una arrestada inesperada. Aprofitem per deixar molt bé Tierra prometida, i malament On the Road. En Pau continua sense agradar-li res dels 80, avui toca Blade Runner. I acabem amb el possible retorn de la sèrie Herois.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×32 – 15 a 21 abril

L’Ignasi comença amb les estrenes, on a part de comèdies de zombis, parlem d’On the Road, la peli que Seth MacFarlane va cantar als Oscar que Kristen Stewart ensenya les tetes. En Jacint ens desvetlla en nou fitxatge de Los Mercenarios 3, i no ens oblidem de comentar Oblivion, la darrera de Tom Cruise. La Marta, ens porta una llista de 10 pelis que estarien millor amb escenes de sexe. I acabem parlant d’American Horror Story, i amb en Bernat fem balanç del Saló del Còmic de Barcelona.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×31 – 8 a 14 abril

L’Ignasi aquesta setmana està molt entusiasmat després d’haver vist Posesión infernal, però l’estrena que toca és Oblivion amb l’ídol de la Marta, en Tom Cruise. En Jacint torna per parlar-nos de Los guardianes de la galaxia. La Marta ens detalla l’aniversari de Kristen Stewart, i a les sèries l’Ignasi s’entusiasma amb Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. I acaba l’Alfons amb totes les novetats del Saló del Còmic de Barcelona.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×30 – 1 a 7 abril

L’Ignasi aquesta setmana està molt content perquè ens arriba el reboot de Posesión infernal. Ens feia molta il·lusió veure Los últimos días, però la veritat és que ha estat una decepció. Hem entrevistat a un crack dels còmics, l’Antoni Guiral, que ens ha fet un bon repàs a totes les exposicions que veurem en el Saló del Còmic de Barcelona. A l’últim tram del programa,Lindsay Lohan torna a aclaparar la secció de la Marta, i a les sèries, parlem de l’inici de temporada de Game of Thrones i el final de la de The Walking Dead.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×29 – 25 a 31 març

Comença l’Ignasi parlant de la nova pel·lícula dels germans Pastor, Los últimos días. Comentem la pel·lícula infantil de Setmana Santa, Els Croods. L’Aram Bonmatí ens explica la seva experiència a la Oz Comic-Con amb William Shatner, Richard Dean Anderson i Jason Momoa. En Pau viatja als 80 i recorda La chaqueta metálica, mentre que la Marta ens regala un especial Lindsay Lohan. I acabem amb l’estrena d’Olympus Has Fallen als Estats Units.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×28 – 18 a 24 de març

Comença l’Ignasi amb poques estrenes interessants, salvem The Croods que arriba a punt per els vacances dels nens. La Marta ens explica que Ian McKellen casarà a Patrick Stewart. I també hem fet una entrevista al genial Alejandro Martínez Viturtia, l’editor de Panini Comics que ens ha parlat de Marvel Now! i moltes altres coses. També fem la crítica de la darrera de Bryan Singer, Jack el caza gigantes, i acabem amb les sèries, amb l’increïble retorn en format pel·lícula de Veronica Mars.

Descàrrega directa