Mortal Kombat

Nova adaptació cinematogràfica del famós videojoc que ja va tenir una versió el 1995, una sèrie B protagonitzada per Christopher Lambert. Aquesta entrega satisfarà els fans que ens conformin amb alts nivells de violència i gore, la resta el millor que pot passar és que quedi indiferent pel trist desenvolupament de personatges, trama i guió.

Mortal Kombat ens explica com uns quants individus que tenen la mateixa marca en forma de drac, entrenaran en el temple del protector d’Earthrealm per despertar la seva arcana i així desenvolupar habilitats sobrehumanes per lluitar contra els enemics d’Outworld, que volen conquerir la Terra.

Mortal Kombat no és res més que poc més d’hora i mitja de lluites i coreografies que només destaquen per contenir altes quantitats de gore digital. Continua essent una sèrie B com la de Lambert perquè els efectes especials són de segona, però si entres en aquest rotllo, això no li va malament. El millor que podem dir d’aquesta adaptació és que no és avorrida, però és molt justeta. Els personatges són molt plans i en cap moment la pel·lícula emociona ni com espectador t’impliques en la història. Tampoc ajuda el baix nivell interpretatiu del repartiment principal, gairebé sempre completament exagerat i amb cap matís.

Aquesta nova adaptació de Mortal Kombat no deixa de ser un videojoc de lluites, però sense història, amb actors reals. Com a pel·lícula és un desastre i tornem a parlar d’una nova mediocre adaptació d’un videojoc en el cinema. Només la recomanaria a adolescents amb ganes de gresca. Si teniu curiositat, asseieu-vos a la butaca i no espereu veure res més que lluites i molt de gore. Si us ho agafeu així, potser us entretindrà.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

El peor vecino del mundo

Remake de la pel·lícula sueca del 2015, Un hombre llamado Ove protagonitzada per Tom Hanks en el paper d’Otto, un vidu rondinaire que pateix una

Nimona

Que s’hagi arribat a fer i a estrenar aquesta pel·lícula, no es pot qualificar d’altra manera que de miracle. Nimona està basada en un webcòmic