El 14 de setembre torna el Ningú no és perfecte

El dimecres 14 de setembre, a les 19 hores, estrenarem el primer programa de la temporada 22 del Ningú no és perfecte. Com sempre ens en farem ressò en les nostres xarxes socials.

Ens estrenem amb un plat fort, Stranger Things 4. Un programa que hem deixat respirar per recollir un munt d’informació i explicar-vos com es va fer la quarta temporada i tot seguit fer una anàlisi posterior de les trames. Igual que la sèrie, aquest programa serà més llarg de l’habitual.

Durant la temporada combinarem especials, monogràfics i programes d’espais variats. Per avançar futurs continguts tenim previst fer especials de Nope, Prey, Dragon Ball Super: Super Hero, Heartstopper i de les pel·lícules d’animació que s’ha estrenat aquest estiu. Sobre les ressenyes de cinema de l’estiu farem Elvis, Bullet Train i Tretze vides. En cinema tenim pensat parlar després que s’estrenin en formats encara per definir de Crimes of the Future, Smile, Black Panther: Wakanda Forever i The Menu. Pel que fa a les sèries, comentarem les terceres temporades de The Boys i For All Mankind, Cobra Kai V, House of the Dragon, El Senyor dels Anells: Els anells de poder, The Sandman i tot el que arribi de Star Trek i Star Wars. Hi ha altres productes encara en marxa, com She-Hulk per posar un exemple, que en funció de si ens han agradat més o menys, tindran monogràfic, un especial o una ressenya.

Pels fans del terror, no faltarà el nostre monogràfic sobre el Festival de Sitges durant l’octubre, un cop hagi finalitzat el Festival, així com tractar les noves temporades d’American Horror Story i Chucky, The Midnight Club, Evil Dead Rise i la darrera trilogia de Halloween.

Pel que fa a la resta, continuarem amb les ressenyes de còmics, amb les que ens comprometem a ser més regulars i també amb l’espai de notícies i tràilers que continuarem fent dins el programa quan puguem i en format més extens a través del canal de Twitch, del qual en tindreu una primera edició el dia abans de començar la temporada.

Continuarem amb els programes exclusius per a mecenes a Patreon. Durant l’estiu hem tret algun material per a mecenes, com un videoclubers de True Romance (Amor a boca de canó) i un Special Edition sobre la sèrie Daredevil. Aquesta temporada seguirem amb els recopilatoris, entrevistes i amb el nostre spin-off exclusiu per a mecenes, videoclubers, en què repassem les millors cintes de la cultura de videoclub. A l’octubre tornarà amb un programa dedicat a Star Trek II: The Warth of Khan, amb motiu del 40 aniversari d’aquesta pel·lícula. Els mecenes també tindran l’opció d’escoltar alguns directes seleccionats que hàgim fet per Twitch en format àudio. Durant el darrer trimestre tenim previst penjar a iVoox els programes de videoclubers per aquells que prefereixin fer-se mecenes a través d’aquesta plataforma.

El dimecres 14 a les 7 de la tarda ja tindreu penjat el primer programa. En l’apartat Emissores de ràdio de la web, també podeu consultar les emissores i horaris en què escoltar-nos per la ràdio. Tota la informació de la nova temporada la trobareu més detallada en la nostra estrena i la resta de coses les trobareu en aquesta web.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search

Últimes ressenyes

Past Lives

La coreana Celine Song debuta en la direcció en una pel·lícula d’una història petita, narrada amb molta emoció i contenció. Una meravella que confronta aquella

Anatomia d’una caiguda

La realitzadora francesa Justine Triet va debutar en el llargmetratge el 2013 amb La bataille de Solférino, però ha estat amb Anatomie d’une chute, després

Maestro

L’actor Bradley Cooper ha fet seu aquest antic projecte de Martin Scorsese i Steven Spielberg. Scorsese el va abandonar en benefici de The Irishman (2019).

The Holdovers

Alexander Payne, el director d’Entre copes (2004), Els descendents (2011) i Downsizing (2017), ha portat a terme The Holdovers, un retrat sobre els Estats Units

May December

Todd Haynes el vam conèixer a Velvet Goldmine, la pel·lícula del glam rock. En els darrers anys li hem vist la magnífica Aguas oscuras i