The Lost City

Comèdia romàntica d’aventures amb un repartiment de luxe format per Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Brad Pitt en què el principal contra de la proposta és la seva irrellevància. Malgrat que comença molt bé, es perd molt aviat.

The Lost City és la història de Loretta Sage, una escriptora de novel·les romàntiques d’aventures que són extremadament populars per Alan, el model masculí de les portades. Farta i desgastada d’escriure sempre el mateix, és segrestada per un multimilionari durant la promoció del darrer llibre. Aquest pretén que Loretta l’indiqui la localització de l’antiga ciutat que descriu en la novel·la. Alan, que creu poder ser un heroi d’acció com el que descriu Loretta en els llibres, decideix rescatar-la.

Els papers de Bullock i Tatum estan molts pensats en ells i els intèrprets fan sàtira dels rols que els han fet populars en les pel·lícules. El de reina de la comèdia romàntica de Bullock i els papers amb molt múscul i poc cervell de Tatum. Pel que fa a Daniel Radcliffe fent de dolent, no he entès la broma.

El primer terç és el millor. És paròdic, satíric, divertit i apareix Brad Pitt. Però la presència de Pitt només és un cameo una mica llarg i poca cosa més. Quan el seu personatge desapareix de la pel·lícula, aquesta es desinfla, cau en els tòpics de la comèdia romàntica i mai més és capaç de recuperar els bons moments del principi, ja que la sàtira s’esfuma perquè el romanticisme clàssic guanyi terreny.

A partir del segon terç, la pel·lícula perd qualsevol personalitat i sembla feta a partir d’algoritmes i estudis de mercat. The Lost City porta els personatges en terreny conegut amb l’objectiu de satisfer el públic massiu que busqui una cosa lleugera.

En certa manera la pel·lícula intenta recuperar l’esperit de la comèdia d’aventures com Tras el corazón verde amb la parella Michael Douglas i Kathleen Turner. El guió d’aquesta no està escrit amb la mateixa gràcia d’aquell. El de The Lost City sembla fet per un ordinador programat per un grup d’executius de màrqueting.

The Lost City és una pel·lícula que s’aguanta pels dos intèrprets principals, Sandra Bullock i Channing Tatum. Malgrat que el seu carisma, no poden evitar la sensació de repetició constant arribada a un punt, ja que a la pel·lícula li sobra mitja hora.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Últimes ressenyes

Fresh

Començo explicant que faré la crítica sense parlar massa de la pel·lícula sense parlar del gir que arriba cap a la mitja hora i amb

X

Ti West dirigeix aquesta pel·lícula de terror que vol ser un homenatge al gènere de terror dels setanta i en especial a pel·lícules com La

Chip’n’Dale: Rescue Rangers

Akiva Schaffer, guionista del Saturday Night Live i membre del grup de comèdia The Lonely Island, dirigeix aquesta pel·lícula protagonitza pels esquirols més populars de

Top Gun: Maverick

Tom Cruise recupera el paper de Maverick, el personatge principal de Top Gun, trenta-sis anys després, malgrat que el més acurat hauria estat dir de

Alcarràs

Guanyadora de l’Ós d’Or de Berlín, arriba en terres catalanes la darrera pel·lícula de Carla Simón, Alcarràs, que va captivar al jurat, presidit per M.