The Lost City

Comèdia romàntica d’aventures amb un repartiment de luxe format per Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Brad Pitt en què el principal contra de la proposta és la seva irrellevància. Malgrat que comença molt bé, es perd molt aviat.

The Lost City és la història de Loretta Sage, una escriptora de novel·les romàntiques d’aventures que són extremadament populars per Alan, el model masculí de les portades. Farta i desgastada d’escriure sempre el mateix, és segrestada per un multimilionari durant la promoció del darrer llibre. Aquest pretén que Loretta l’indiqui la localització de l’antiga ciutat que descriu en la novel·la. Alan, que creu poder ser un heroi d’acció com el que descriu Loretta en els llibres, decideix rescatar-la.

Els papers de Bullock i Tatum estan molts pensats en ells i els intèrprets fan sàtira dels rols que els han fet populars en les pel·lícules. El de reina de la comèdia romàntica de Bullock i els papers amb molt múscul i poc cervell de Tatum. Pel que fa a Daniel Radcliffe fent de dolent, no he entès la broma.

El primer terç és el millor. És paròdic, satíric, divertit i apareix Brad Pitt. Però la presència de Pitt només és un cameo una mica llarg i poca cosa més. Quan el seu personatge desapareix de la pel·lícula, aquesta es desinfla, cau en els tòpics de la comèdia romàntica i mai més és capaç de recuperar els bons moments del principi, ja que la sàtira s’esfuma perquè el romanticisme clàssic guanyi terreny.

A partir del segon terç, la pel·lícula perd qualsevol personalitat i sembla feta a partir d’algoritmes i estudis de mercat. The Lost City porta els personatges en terreny conegut amb l’objectiu de satisfer el públic massiu que busqui una cosa lleugera.

En certa manera la pel·lícula intenta recuperar l’esperit de la comèdia d’aventures com Tras el corazón verde amb la parella Michael Douglas i Kathleen Turner. El guió d’aquesta no està escrit amb la mateixa gràcia d’aquell. El de The Lost City sembla fet per un ordinador programat per un grup d’executius de màrqueting.

The Lost City és una pel·lícula que s’aguanta pels dos intèrprets principals, Sandra Bullock i Channing Tatum. Malgrat que el seu carisma, no poden evitar la sensació de repetició constant arribada a un punt, ja que a la pel·lícula li sobra mitja hora.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

Tetris

El Tetris és un dels millors videojocs de la història. No només és entretingut, encaixar les peces i fer Tetris és tremendament addictiu. Quan aquest

John Wick 4

Chad Stahelski i Keanu Reeves tanquen la saga John Wick en aquesta quarta entrega que havien de ser dues pel·lícules i que s’ha quedat en

The Sea Beast (El monstre marí)

Bonica pel·lícula d’aventures que barreja conceptes de Pirates del Carib, Master and Commander, Moby Dick i Com ensinistrar un drac, amb una animació espectacular i

To Leslie

Pel·lícula independent americana dirigida pel debutant Michael Morris en la que és la seva primera pel·lícula després de rodar molts anys capítols de sèries de