The Lost City

Comèdia romàntica d’aventures amb un repartiment de luxe format per Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Brad Pitt en què el principal contra de la proposta és la seva irrellevància. Malgrat que comença molt bé, es perd molt aviat.

The Lost City és la història de Loretta Sage, una escriptora de novel·les romàntiques d’aventures que són extremadament populars per Alan, el model masculí de les portades. Farta i desgastada d’escriure sempre el mateix, és segrestada per un multimilionari durant la promoció del darrer llibre. Aquest pretén que Loretta l’indiqui la localització de l’antiga ciutat que descriu en la novel·la. Alan, que creu poder ser un heroi d’acció com el que descriu Loretta en els llibres, decideix rescatar-la.

Els papers de Bullock i Tatum estan molts pensats en ells i els intèrprets fan sàtira dels rols que els han fet populars en les pel·lícules. El de reina de la comèdia romàntica de Bullock i els papers amb molt múscul i poc cervell de Tatum. Pel que fa a Daniel Radcliffe fent de dolent, no he entès la broma.

El primer terç és el millor. És paròdic, satíric, divertit i apareix Brad Pitt. Però la presència de Pitt només és un cameo una mica llarg i poca cosa més. Quan el seu personatge desapareix de la pel·lícula, aquesta es desinfla, cau en els tòpics de la comèdia romàntica i mai més és capaç de recuperar els bons moments del principi, ja que la sàtira s’esfuma perquè el romanticisme clàssic guanyi terreny.

A partir del segon terç, la pel·lícula perd qualsevol personalitat i sembla feta a partir d’algoritmes i estudis de mercat. The Lost City porta els personatges en terreny conegut amb l’objectiu de satisfer el públic massiu que busqui una cosa lleugera.

En certa manera la pel·lícula intenta recuperar l’esperit de la comèdia d’aventures com Tras el corazón verde amb la parella Michael Douglas i Kathleen Turner. El guió d’aquesta no està escrit amb la mateixa gràcia d’aquell. El de The Lost City sembla fet per un ordinador programat per un grup d’executius de màrqueting.

The Lost City és una pel·lícula que s’aguanta pels dos intèrprets principals, Sandra Bullock i Channing Tatum. Malgrat que el seu carisma, no poden evitar la sensació de repetició constant arribada a un punt, ja que a la pel·lícula li sobra mitja hora.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

Pinotxo de Guillermo del Toro

Guillermo del Toro no és un acabat d’arribar en l’animació. Ell ha estat un dels creadors de sèries com Trollhunters, Tales of Arcadia i ha

The Menu

Mark Mylod dirigeix aquesta comèdia negra satírica sobre l’alta cuina que més que pel director, crida l’atenció pels productors, l’humorista Will Ferrel i el director

Violent Night

Després de l’esbojarrada i divertidíssima El viatge (The Trip), el noruec Tommy Wirkola va rebre el guió de Violent Night de la productora 87North i

Christmas Bloody Christmas

Aprofito que s’han acabat les festes per escriure sobre Christmas Bloody Christmas, que vam poder veure al darrer Festival de Sitges i que acaba d’estrenar-se