Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 11×02 – 19 a 25 setembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Con derecho a roce amb Justin Timberlake i Mila Kunis. A les notícies, Kevin Costner abandona la pel·lícula de Tarantino. Fem la crítica d’El árbol de la vida. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan expulsada d’una festa. Als 40 minuts, fem de Fringe, Trending topic a Twitter. I, finalment, en els còmics, repassem les noves sèries de DC.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×01 – 12 a 18 setembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’El árbol de la vida de Terrence Malick i Cómo acabar con tu jefe. A les notícies, J.J. Abrams anuncia que dirigirà la propera pel·lícula d’Star Trek. Repassem les millors estrenes de l’estiu com Super 8, Capitán América: El primer vengador i El origen del planeta de los simios, i també les de la setmana com Noche de miedo. A les xafarderies de Hollywood, us descobrim una web on veure a totes les vostres actrius preferides en bikini. Als 40 minuts, els creadors de Gossip girl s’encarregaran de la preqüela de Sexo en Nueva York. I, finalment, presentem una nova secció, Back to the eighties.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×45 – 18-24 juliol

Últim programa de la temporada. Repassem les millors estrenes de l’estiu: Capitán América: El primer Vengador, Super 8, Conan, el bárbaro, El origen del planeta de los simios  i moltes altres. Fem un especial Harry Potter: 10 anys, 8 pel·lícules. Comentem les millors sèries per fer maratons d’estiu. Fem la llista dels personatges de Hollywood que no cal perdre de vista aquest estiu i i, finalment, us recomanem una sèrie de lectures de còmics imprescindibles per a les vacances.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×44 – 11 a 17 juliol

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Harry Potter i les relíquies de la mort: Part II. A les notícies, Javier Bardem i Ralph Fiennes sortiran a la propera pel·lícula de James Bond. Entrevistem a Andrew Robinson, protagonista de Harry el sucio, Hellraiser i famós pel paper de Garak a Star Trek: Deep Space Nine. Als 40 minuts, continuem el repàs de les noves sèries de la temporada 2011-2012, i finalment, a les Xafarderies de Hollywood, David Hasselhoff feliç per interpretar una ex-estrella porno a Sons of Anarchy.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×43 – 4 a 10 juliol

Aquesta setmana, intercanvi de papers entre els membres de l’equip. Comencem parlant de l’estrena de Cars 2 i Bad teacher. A les notícies, hi haurà Piratas del Caribe 5 amb Johnny Depp. Fem la crítica de Transformers: El lado oscuro de la luna i Win Win ganamos todos. A les xafarderies de Hollywood, Zac Efron s’embolica amb Ashley Tisdale, una altra companya de High School. En els còmics, IDW publicarà una sèrie d’Star Trek centrada en la realitat alternativa de J.J. Abrams, i finalment, als 40 minuts, repassem les millors sèries de la temporada 2011-2012.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×42 – 27 juny a 3 juliol

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Transformers: El lado oscuro de la luna i Win Win ganamos todos. Fem la crítica de Resacón 2  ¡Ahora en Tailandia! Als 40 minuts, Fringe i True blood els guanyadors del Saturn Awards. A les xafarderies de Hollywood, David Duchovny i Téa Leoni es separen. En els còmics parlem de novel·les gràfiques, i finalment, a les notícies, Tom Hanks parla sobre la possibilitat d’un Toy Story 4.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×41 – 20 a 26 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Resacón 2  ¡Ahora en Tailandia!. Fem la crítica de Kung Fu Panda 2. A les xafarderies de Hollywood, la veritat sobre l’acomiadament de Megan Fox de Transformers 3. Als 40 minuts, Mad Men arrasa en els Critic Choice TV Awards. En els còmics, els X-Men es divideixen el dos grups, i finalment, a les notícies, Evangeline Lilly de Lost fitxa per El hobbit.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×40 – 13 a 19 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Kung Fu Panda 2. Fem les crítiques d’Insidious i Almas condenadas i escoltem què opina el públic d’X-Men: Primera generación. A les xafarderies de Hollywood, rànquing dels menors de 30 anys més rics. Entrevistem en Galceran Orriols que ens parla de la convenció de ciència ficció WeekendTrek. Als 40 minuts, parlem de l’spin-off de The closer, i finalment, a les notícies, les darreres notícies de Django, la nova pel·lícula de Tarantino.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×39 – 6 a 12 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’Insidious i Almas condenadas. Fem tertúlia i crítica d’X-Men: Pimera generación. A les xafarderies de Hollywood, el fill de Nicolas Cage és hospitalitzat després d’un altercat. Als 40 minuts, Lawrence Fishburne abandona CSI. En els còmics, comentem la reestructuració total de DC Comics, i finalment, a les notícies, J.J. Abrams parla del seu segon Star Trek durant la promoció de Super 8.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×38 – 30 maig a 5 juny

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’X-Men: Primera generación. Fem la crítica d’El castor i escoltem el que ens pensa el públic. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen arrestat per fer una trucada anònima a la cadena WPIX. Entrevistem Manuel Palos, responsable de comunicació del departament de vídeo d’Avalon que ens parla del DVD i Blu-ray de The walking dead. Als 40 minuts, parlem de la segona temporada de Danys i perjudicis, i finalment, a les notícies, desvetllem el títol de les dues pel·lícules d’El hobbit.

Descàrrega directa