Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 20×17 – Soul i el millor de 2020

La part principal aquesta setmana la dediquem a parlar de Soul, l’última pel·lícula de Pixar estrenada a Disney +. Comentem què ens ha semblat la pel·lícula dirigida per Pete Docter i Kemp Powers. Ens fixem en les tècniques d’animació, en el procés creatiu, en la banda sonora i ens preguntem sobre les reflexions filosòfiques que planteja Soul.
Acabarem amb un repàs ràpid de recomanacions i del més destacable de l’any 2020 en pel·lícules, sèries, còmics, novel·les, jocs i el que faci falta.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Bernat Costa, en Pau Garriga i la Marta Sanz. En l’apartat del millor del 2020 s’afegeixen l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×16 – The Mandalorian Temporada 2 Part 2

Segon de dos dels monogràfics dedicats a la segona temporada de The Mandalorian, la sèrie de l’univers Star Wars de Disney +. Els capítols que analitzem són els quatre últims de la temporada: el Capítol 13: The Jedi, el Capítol 14: The Tragedy, el Capítol 15: The Believer i el Capítol 16: The Rescue.
Comentem la presentació i translació d’Ahsoka Tano en imatge real interpretada per Rosario Dawson. Comentem el retorn de Boba Fett amb el retorn de Temuera Morrison a la saga. Parlem de la presència de Grogu en el tram final, la profunditat i cura en tractar el personatge de Mando en els darrers dos episodis. Finalment comentem el capítol final i la seva enorme sorpresa i emotivitat.
Acabarem amb un repàs al futur de la saga i als nous projectes derivats o no de The Mandalorian que veurem en els anys que venen.
L’equip de caça-recompenses que us acompanya està format per l’Ignasi Arbat, l’Agus Izquierdo, la Marta Sanz i en Sergi Toboso. This is the way.

Descàrrega directa

videoclubers 03 – GREMLINS

En aquest tercer programa analitzarem Gremlins. Pel·lícula del 1984 dirigida per Joe Dante. Unes de les millors pel·lícules nadalenques en una mescla molt original d’horror i comèdia. En aquest programa us explicarem l’origen del terme gremlin, tota la producció, el càsting les anècdotes de rodatge, el primer guió, les escenes eliminades, la música, el llegat i un repàs als millors moments de la pel·lícula.

Us acompanyem l’Ignasi Arbat i en Francesc Morales, als quals no heu d’apropar a la llum, ni mullar-los amb aigua, ni donar-los menjar després de la mitjanit.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 20×15 – The Mandalorian Temporada 2 Part 1

Primer de dos dels monogràfics dedicats a The Mandalorian, la sèrie de l’univers Star Wars de Disney +. Comencem amb unes impressions generals de la temporada, comentem la producció en temps de pandèmia, el rodatge en el Volum, la música de Ludwig Göransson, el repartiment principal, la presència de Grogu i l’equip format per Dave Filoni i Jon Favreau en la confecció de la sèrie.
Seguim amb una anàlisi capítol a capítol de la temporada en què comentem les trames, els directors, els actors i actrius i les ramificacions de la història en l’univers Star Wars i de la mateixa sèrie. Els capítols que analitzem són els quatre primers de la temporada: el Capítol 9: The Marshall, el Capítol 10: The Passenger, el Capítol 11: The Heiress i el Capítol 12: The Siege.
L’equip de caça-recompenses que us acompanya està format per l’Ignasi Arbat, l’Agus Izquierdo, la Marta Sanz i en Sergi Toboso. This is the way.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×14 – The Queen’s Gambit i Disney

Especial monogràfic The Queen’s Gambit (Gambito de dama), la sèrie limitada de Netflix protagonitzada per Anya Taylor-Joy. Comentem els referents reals que trobem a la sèrie, persones i jugades, i quines són les parts més verídiques del món dels escacs. També us expliquen qui són els seus creadors, la producció i coneixem una mica més a Anya Taylor-Joy i a la resta del repartiment. La segona part de l’especial la destinem a desgranar les diferents trames argumentals de la sèrie, les millors escenes i els personatges. Un especial d’escac i mat.
Tanquem amb un extra Notícies calentes de darrera hora perquè l’actualitat ho demana. Fem un repàs ràpid a totes les novetats anunciades de Disney per les seves plataformes i cinema amb en Jacint Casademont.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×13 – Entrevista Salvador Macip, Mank i còmic: Simon Spurrier

Programa en dos blocs. En el primer entrevistem al metge, investigador i escriptor Salvador Macip en què parlem de la seva faceta com a escriptor i dels mons de ficció, els propis i els aliens, de referents literaris i cinematogràfics i també descobrirem què passaria amb la humanitat en cap de l’arribada d’un virus zombi. De tot això i moltes més coses amb el metge de capçalera de gènere fantàstic.
En la segona part fem la crítica de la pel·lícula Mank dirigida per David Fincher i tancarem amb còmics. Avui repassem la trajectòria de Simon Spurrier en còmics com Coda, The Dreaming i Hellblazer.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×12 – The Boys 2 i còmic: Die

Especial The Boys, segona temporada. Comentem les impressions generals de la temporada i anem ràpids a la part amb espòilers en què comentem les crítiques socials a les armes de foc, les xarxes socials i a la indústria de Hollywood entre d’altres. Repassem les trames principals de la sèrie a través dels personatges, us expliquem curiositats del rodatge i analitzem el final de temporada i els seus descobriments. Acompanya’ns i passa una estona amb Billy Butcher, Hughie, Homelander, Stormfront, Starlight i la resta de protagonistes de The Boys d’Amazon Prime.
Tancarem amb l’espai dedicat als còmics. Aquesta setmana ressenyem Die de Kieron Gillen i Stephenie Hans. Quin tipus de vida tindrien d’adults els protagonistes de la sèrie animada de Dungeons & Dragons? Rol i còmic, una combinació guanyadora.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

videoclubers 02 – THE GOONIES

Segona entrega de videoclubers. En aquest segon programa analitzarem The Goonies. Pel·lícula del 1985 dirigida per Richard Donner i venerada per tota una generació que va créixer amb aquets personatges. En aquest programa us explicarem tota la producció, les anècdotes de rodatge, els millors moments de la pel·lícula i quin va ser el seu impacte aleshores i ara amb el pas dels anys.

Us acompanyen els goonies Ignasi Arbat i Pau Garriga.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 20×11 – 50 States of Fright, The Lego Star Wars Holiday Special i The Witches

Quibi està a punt de desaparèixer, però abans no volem deixar de parlar de la seva sèrie de terror més destacada, 50 States of Fright. Ens endinsem en les llegendes dels estats dels Estats Units per conèixer quines històries adapten aquesta sèrie de curts produïda pel gran Sam Raimi. Repassem els noms darrere de cada història i us proposem una llegenda alternativa.
Tanquem amb dues ressenyes The Lego Star Wars Holiday Special, el nou especial de Nadal de Star Wars, i The Witches (Las brujas) dirigida per Robert Zemeckis i basada en el conte de Roald Dahl.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Agus Izquierdo, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×10 – Especial Defending Jacob i Get Duked!

Defending Jacob és un drama judicial en format de minisèrie de vuit capítols estrenada a Apple TV +. Avui en fem un especial en què fins al minut 35 en fem una ressenya i crítica sense espòilers i també comentem els detalls de producció i el cast encapçalat per Chris Evans. A partir de llavors desgranem les trames amb espòilers. Comentem la base real sobre el gen assassí que parla la sèrie i comparem el final de la sèrie amb el que ens ofereix el llibre.
Tanquem el programa, a partir d’una hora i 41 minuts amb una ressenya sense espòilers de la pel·lícula Get Duked! d’Amazon Prime. Una bretolada britànica amb crítica social del debutant Ninian Doff.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Jep Soler i la Marta Sanz.

Descàrrega directa