Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 21×11 – Ted Lasso Temporada 2, Finch, The Dry i tràiler #SpiderMan

Programa esportiu aquesta setmana. Analitzem la segona temporada de Ted Lasso, la sèrie d’Apple TV +. En la part sense espòilers comentem les impressions generals i els detalls de producció de la temporada.
A partir del minut 18 ho fem amb espòilers. Comentem la temporada a través dels arcs de personatges i comentem els capítols especials: Carol of the Bells i Beard After Hours, quasi dues mini pel·lícules. Si us interessa recuperar el programa en què analitzem la primera temporada, heu de buscar el 20×30.
A partir 1 hora 25 minuts, en la segona part del programa, ressenyem sense espòilers un parell de títols, Finch amb Tom Hanks d’Apple TV + i The Dry (Años de sequía) amb Eric Bana.
A 1 hora 49 minuts, tancarem amb la crítica del segon tràiler de Spider-Man: No Way Home.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×10 – The Last Duel, American Horror Stories, Nightwing, Son of Kal-El i tràilers

Aquesta setmana portem un amb espais diferents. Començarem amb cinema, fem la crítica sense espòilers de The Last Duel (El último duelo) de Ridley Scott.
En el minut 29, l’espai de còmics en què ressenyen les dues sèries regulars que Tom Taylor fa per DC: Nightwing i Superman: Son of Kal-El.
En el minut 41 tornem les notícies calentes i la crítica del tràiler. Comentem Morbius, Lightyear, The Batman, Uncharted i Scream 5.
Finalment, a partir d’1 hora 6 minuts, una sèrie. Fem un especial amb espòilers menors, quasi sense, de l’spin-off d’American Horror Story que porta per nom, American Horror Stories.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×09 – Eternals

Marvel Studios torna amb una de les seves pel·lícules més diferents. Avui analitzarem Eternals. Començarem explicant-vos l’origen dels personatges en el còmic de Jack Kirby i les diferents col·leccions que han tingut fins avui.
Tot seguit, a partir del minut 21 passem a comentar la pel·lícula, sense espòilers. Fem les nostres impressions personals, parlem de la polèmica, la crítica, la producció i el càsting.
A partir d’1 hora 14 minuts, comencem la part amb espòilers. Desgranem la trama, parlem dels flashbacks, del retrobament dels personatges, les sorpreses, la batalla final i les escenes postcrèdits.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×08 – Star Trek: Lower Decks Temporada 2 i The Night House

La part principal del programa d’aquesta setmana la dediquem a analitzar la segona temporada de Star Trek: Lower Decks. Començarem amb unes impressions generals sense espòilers, la música i les curiositats de la producció i doblatge. A continuació, comentem què ens han semblat cadascun dels deu capítols de la temporada, les estrelles convidades, les referències principals, el tractament de personatges i les trames.
Tanquem amb una ressenya de cinema, comentem i recomanem sense espòilers, The Night House, que la teniu disponible a Disney +.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jep Soler i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×07 – Venom: Let There Be Carnage, Candyman, còmics: Picard Countdown, Power Pack i Folklords

Aquesta setmana un contingut molt variat. La part principal del programa la dedicarem a Venom: Let There Be Carnage. Analitzarem la pel·lícula en una primera part sense espòilers en què comentem les impressions generals, la producció i els personatges. A partir del minut 34, comentem amb espòilers les principals escenes i el que veiem en la postcrèdits. Intervenen en Pau Garriga i la Marta Sanz.
A 1 hora 3 minuts, una recomanació de Halloween, ressenyem Candyman sense espòilers amb en Jacint Casademont. A 1 hora 25 minuts, seguim amb un espai de ressenyes de còmics. Amb en Sergi Toboso parlem de Star Trek Picard Countdown i amb l’Aram Bonmatí de Power Pack de Marvel i Folklords de Boom Studios.
En els diferents espais us acompanya l’Ignasi Arbat.

Descàrrega directa

videoclubers 06 – Els caçafantasmes

El sisè videoclubers el dediquem a Els caçafantasmes (Ghostbusters). Ho farem coincidir unes setmanes abans de l’estrena de Ghostbusters: Afterlife per anar escalfant. Ghostbusters és una pel·lícula icònica i generacional que ha sabut atrapar també a altres generacions. Una de les pel·lícules més representatives de la dècada dels vuitanta i en particular del gloriós 1984. Parlarem de la producció, el càsting, el guió, el rodatge, la música, les seqüeles i les millors escenes.

Avui amb l’Ignasi Arbat i en Paco Cavero que prometen no creuar els rajos.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 21×06 – Sitges 2021

Aquesta setmana us hem preparat un monogràfic integral dedicat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – SITGES 2021. Parlarem de la guanyadora, Lamb i també farem ressenyes ràpides sense espòilers de títols com The Innocents, Silent Night, Censor, Mad God, Last Night in Soho, Belle, Halloween Kills, La abuela, Antlers, The Medium, The Boy Behind the Door, The Feast, The Trip, La abuela, Antlers i moltes més.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat i la Marta Sanz amb la crònica de l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×05 – Loki

Monogràfic de Loki! Us pensàveu que ens havíem oblidat d’aquesta sèrie? Mentre estem a Sitges veient pel·lícules, un grup de les nostres variants ha fet aquest programa per parlar de la sèrie de Marvel Studios protagonitzada per Tom Hiddleston.
Comencem amb un primer bloc sense espòilers en què comentem les impressions generals, la creació i direcció, l’equip de guionistes, les influències dels còmics, el disseny de producció, el rodatge, el càsting i la música.
En el segon bloc, a partir d’1 hora i 8 minuts, analitzem la sèrie amb espòilers. Comentem els capítols en diferents blocs i parem especial atenció a Journey into Mystery i For All Time. Always. Acabem amb els fils oberts que deixa el final de la temporada.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa