Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 21×19 – Tick, Tick, Boom!, Old, entrevista Ivan García i Under the Helmet

Programa molt variat el d’aquesta setmana. Comencem amb una ressenya de Tick, Tick, Boom!, l’aposta musical de Netflix protagonitzada per un Andrew Garfield immens.
A partir del minut 34 torna l’espai de Star Wars, per ressenyar el documental Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett, sobre la creació del personatge.
En el minut 50 entrevistem el dibuixant i guionista de còmics, Ivan García, que ens parla de la seva obra, Por un puñado de dracmas, publicat per Grafito.
A partir d’1 hora 21 minuts, fem un especial d’Old (Tiempo), la pel·lícula de M. Night Shyamalam, un habitual del programa. Primer en parlem sense espòilers, i a partir d’1 hora 45 minuts amb espòilers. Si no l’heu vista, poder acabar uns minuts abans el programa.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, l’Agus Izquierdo, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

videoclubers 07 – Quatre bodes i un funeral

El setè videoclubers el dediquem a Quatre bodes i un funeral. Una comèdia romàntica britànica de baix pressupost que va convertir a Hugh Grant en una estrella i va esdevenir un dels èxits més grans del gènere. Quatre bodes i un funeral va influenciar a moltes altres pel·lícules que van venir després i marcaria la manera correcta de tractar els personatges secundaris. Parlarem de la producció, de l’equip creatiu, del càsting, comentarem algunes curiositats del rodatge, recordarem els millors moments de la pel·lícula i acabarem amb el seu llegat.

Avui amb l’Ignasi Arbat i la Marta Sanz que es vesteixen de gala amb esmòquing i pamela.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 21×18 – Hawkeye (Ojo de Halcón)

Monogràfic Hawkeye, la sèrie de Marvel Studios protagonitzada per Jeremy Renner i Hailee Steinfield. Comencem amb una ressenya de la col·lecció de còmics de Matt Fraction i David Aja, que ha estat la font d’inspiració de la sèrie.
A partir del minut 17 anem per la sèrie amb una primera part sense espòilers, en què comentem les impressions generals, la producció, el rodatge i la música.
A partir del minut 45, comença la part amb espòilers. Comentem la sèrie a través dels personatges i a partir d’1 hora 24 minuts, repassem els millors moments de cada capítol.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×17 – Matrix Resurrections, Encanto, Ron dona error, Don’t Look Up i Sweet Tooth

Aquesta setmana un programa variat amb un especial, crítiques de pel·lícules i una ressenya de còmic.
En el minut 3 comencem amb l’especial Matrix Resurrections, amb espòilers menors, sense revelar res important, comentem la quarta entrega de la saga i de les repercussions culturals i cinematogràfiques que va implicar la pel·lícula de 1999.
En el minut 48 comentem dues pel·lícules d’animació. Comencem amb Encanto de Disney i a 1 hora i 3 minuts, Ron dona error (Ron’s Gone Wrong), una divertida història protagonitzada per un nen i el seu amic robòtic.
A partir d’1 hora i 23 minuts, fem la crítica de Don’t Look Up (No mires arriba), aquesta sàtira que ha estat el fenomen de Netflix d’aquestes festes.
Tanquem a 1 hora 47 minuts amb la ressenya del còmic Sweet Tooth: El regreso, minisèrie de sis números, escrita i dibuixada per Jeff Lemire.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga i en Jep Soler.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×16 – What If…? i el millor del 2021

Amb el multivers desencadenat, en aquest darrer programa de l’any, per començar, comentem la sèrie d’animació de Marvel Studios, What If…?, sense espòilers. Fem unes impressions generals de la sèrie, comentem el procés de creació i animació i us expliquem quins capítols ens han agradat i els que no.
A partir del minut 49, repassem el que més ens ha agradat el 2021 en pel·lícules, sèries, còmics i llibres. En les nostres llistes no hi faltaran Spider-Man No Way Home, Dune, Last Night in Soho, La família Mitchell contra les màquines, Coda, Old, Lamb, Petite Maman, Star Trek: Lower Decks, Midnight Mass, For All Mankind, Ted Lasso, Get Back, els còmics del Dr. Who, les obres de James Tynion IV i les edicions en català de Terry Pratchett.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Francesc Morales i la Marta Sanz i en la bateria de recomanacions, en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en Marcel González, l’Agus Izquierdo i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×15 – Spider-Man: No Way Home

Monogràfic Spider-Man: No Way Home. Aquesta setmana arriba un dels programes que hem fet amb més amor. Estimem a Spider-Man i estimem aquesta pel·lícula. Comencem amb una petita part sense espòilers en què comentem les impressions generals i la producció.
Ben d’hora, a partir del minut 25, comencem a parlar-ne amb espòilers. Primer, fem un repàs al càsting i a continuació comentem i analitzem les escenes de la pel·lícula, els millors moments i les múltiples referències i aclucades d’ull. L’homenatge de vint anys de pel·lícules de Spider-Man comença aquí. Aquest programa també té una escena postcrèdits.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×14 – Ghostbusters: Afterlife

Avui ens posem a l’espatlla les motxilles de protons i convidem uns cineastes amb un humor molt dels vuitanta per analitzar Ghostbusters: Afterlife de Jason Reitman. Comencem amb una primera part sense espòilers en què comentem les impressions generals i tot el que va passar des del 1989 fins a arribar aquesta tercera part. També repassem la producció i el càsting, un dels encerts indiscutibles de la pel·lícula.
A partir del minut 59, comentem la pel·lícula amb espòilers. Els moments més emotius, els més divertits, l’estructura de la pel•lícula i els diferents homenatges als clàssics i especialment a Harold Ramis.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Paco Cavero, en David Ruiz i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×13 – Sex Education 3 i Last Night in Soho

Programa doble de cinema i sèrie. En la primera part, analitzem la tercera temporada de la sèrie de Netflix, Sex Education. Comencem amb les impressions generals i la producció. A partir del minut 16, ho fem amb espòilers i comentem les trames per arcs de personatges. A part de les històries d’Otis i Maeve, aquest any, la sèrie ha sigut més coral i diversa que mai i tenim un munt d’històries per parlar.
A partir d’1 hora 24 minuts, analitzem sense espòilers la pel·lícula Last Night in Soho d’Edgar Wright. Parlem de les actrius principals, la direcció, la música, la història i donem curiosos detalls de producció.
Els darrers minuts del programa, a 1 hora 54 minuts, parlem de final de Last Night in Soho amb espòilers. Així que aquests últims minuts us recomanem que els escolteu només si heu vist la pel·lícula.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga i la Marta Sanz.
Trobareu l’anàlisi de les dues primeres temporades de Sex Education en el programa 19×27.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×12 – Midnight Mass

Monogràfic Midnight Mass (Misa de medianoche) la sèrie dirigida i escrita per Mike Flanagan per Netflix. Comencem amb una primera part sense espòilers en què fem les nostres impressions generals, la producció, la direcció de Flanagan, la música i repassem el càsting complet de la sèrie.
A partir d’1 hora, comencem la part amb espòilers en què comentem de quina manera aborda el gènere i com ho relaciona amb la religió. Parlem de les llargues converses, el maquillatge, del capítol sisè i de què ens ha semblat el final.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa