Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 20×26 – Especial Raya i l’últim drac i Wolfwalkers

El plat principal d’aquesta setmana és un especial sobre la pel·lícula animada de Disney, Raya i l’últim drac, estrenada simultàniament en cinemes i Disney +. Fins al minut 47 sense espòilers amb les impressions generals, la producció en pandèmia, la inspiració del guió i la taquilla. A continuació comencem amb la part amb espòilers en què desgranem la trama, els personatges principals, l’animació digital, la música i els millors moments de la pel·lícula.
A partir del minut 95, ressenyem Wolfwalkers, una altra pel·lícula animada, en aquest cas tradicional sobre la mitologia irlandesa i els llops. Una meravella de què no volem deixar de recomanar-vos.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Bernat Costa, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×25 – Star Trek: Lower Decks

Monogràfic Star Trek: Lower Decks, la sèrie d’animació de Star Trek d’Amazon Prime. Ambientada un any després de Star Trek: Nemesis, segueix els tripulants de les cobertes inferiors de la Cerritos, una de les naus menys importants de la Federació. Mike McMahan (Rick & Morty) és el showrunner d’aquesta comèdia ciència-ficció canònica dins l’univers Star Trek.
Comentem les nostres impressions generals de la sèrie, us expliquem el seu origen i un grapat de curiositats i dades de producció. Desgranem els personatges principals i els actors i actrius de doblatge: Beckett Mariner (Tawny Newsome), Brad Boimler (Jack Quaid), Tendi (Noël Wells) i Sam Rutherford (Eugene Cordero). Seguim amb comentaris capítol a capítol i les seves picades d’ullet. Una anàlisi profunda de la primera temporada de Star Trek: Lower Decks.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Sergi Toboso i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

American Horror Story T1 a 8: Special Edition

Espai per a subscriptors de Patreon. Segon recopilatori de continguts que tenim escampats en diferents programes que formaran un espai monogràfic. En aquest programa hem recopilat els continguts escampats en diferents espais sobre la sèrie American Horror Story, amb excepció de la darrera temporada, la novena, 1984, que trobareu en el Ningú no és perfecte 20×23.

El contingut que trobareu són les ressenyes breus de les temporades Murder House, Asylum i Freakshow. A continuació un anàlisi de les cançons de la banda sonora de la sèrie: Gods and monsters (de Lana del Rey que canta Jessica Lange) de Freakshow, The name game (de Shirley Ellis que canta Jessica Lange) d’Asylum, Rhiannon (de Fletwood Mac que canta la mateixa Stevie Nicks) de Coven i Come as you are (de Nirvana que canta Evan Peters) de Freakshow. El plat fort arriba amb l’anàlisi de referències en quatre blocs, primer el de Murder House, Asylum i Coven, segon, el de Freakshow, Hotel i Roanoke, tercer, el de Cult, i quart, el de Apocalypse.

Amb la presentació i direcció de l’Ignasi Arbat i amb la col·laboració d’en Jacint Casademont, en Bernat Costa i en Francesc Morales.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

Ningú no és perfecte 20×24 – News of the World, Uncle Frank, I’m Your Woman, Run, The Dig

Quines pel·lícules noves podem veure en les cinemes o en plataformes? Moltes més de les que ens podem pensar. Avui fem un grapat de recomanacions de pel·lícules per veure i fer-ne tertúlia i crítica.
Comencem amb el western News of the World (Notícias del gran mundo), protagonitzat per Tom Hanks. Seguim amb Uncle Frank (Mi tío Frank) amb Paul Bettany i Sophia Lillis i I’m Your Woman (Soy tu mujer) amb Rachel Brosnahan, Run (Mamá de quiere) amb Sarah Paulson, The Dig (La excavación) amb Ralph Fiennes i dues pel·lícules animades de DreamWorks, Els Croods 2: Una nova era i Trolls 2 Gira Mundial.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×23 – American Horror Story: 1984, tràilers i Un plan irresistible

La part principal del programa la dediquem a analitzar la novena temporada d’American Horror Story: 1984. Una temporada que és un homenatge al gènere slasher dels vuitanta, però que va més enllà. Referents reals i cinèfils amb sorpreses, girs de guió marca de la casa i un dolent per emmarcar, Mr. Jingles.
En la segona part del programa fem la crítica dels tràilers que hem vist a la Superbowl: Old, The Falcon and The Winter Soldier, Nobody, Raya and the last Dragon, F9 i Coming 2 America. Tanquem en la setmana d’eleccions amb la ressenya d’Un plan irresistible, protagonitzada per Steve Carell i Rose Byrne.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×22 – Entrevista Bernat Dedéu, Palm Springs i còmic: Iron Man

Aquesta setmana entrevistem al filòsof, músic i escriptor Bernat Dedéu amb qui parlem de podcasts, supera el nostre un test de pel·lícules i sèries, comentem la situació de la llengua en les plataformes, filmoteques novaiorqueses i un grapat de coses més.
En la segona part del programa, ressenyem la comèdia romàntica amb elements de ciència-ficció, Palm Springs. Tanquem amb l’espai de còmics en què ressenyem els primers números de la nova etapa d’Iron Man, amb Christopher Cantwell i Cafu, i els especials Marvels Snapshots, supervisats per Kurt Busiek.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×21 – Cobra Kai III

Monogràfic de Cobra Kai Temporada 3. Comentem amb espòilers la sèrie que continua la història de Daniel LaRusso i Johnny Lawrence de Karate Kid. Repassem els millors moments de la temporada, les principals cançons, les lluites i els arcs de personatges. Comentem les localitzacions, tot el que passa a Okinawa i l’homenatge a Miyagi. També repassem les curiositats que enllacen amb les pel·lícules i el creixement de John Kreese. La química entre Johnny i Miguel, el passat desconegut de Miyagi, el trauma de Samantha, el moment difícil de Robby i el màgic retorn dels dos darrers capítols de la temporada. I clar, de la festa que és el capítol final. Esteu convidats a trepitjar el nostre dojo, sigueu de Cobra Kai, Miyagi-Do o Eagle Fang Karate.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Bernat Costa, la Marta Sanz i la nostra estrella convidada, en Paco Cavero.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×20 – Especial The Haunting of Bly Manor i Bill & Ted Face de Music

Especial The Haunting of Bly Manor, la sèrie de terror de Netflix, que continua l’antologia de cases encantades iniciada amb The Haunting of Hill House, les dues creades per Mike Flanagan. Busquem els seus referents en la novel·la i la resta d’obres de Henry James i en les adaptacions cinematogràfiques anteriors. Comentem la producció i el càsting d’aquesta proposta gòtica romàntica i de terror, com Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen i el repartiment infantil. Desgranem les trames a través dels diferents moments del temps i busquem la lectura final a allò que vam veure al principi. També opinem i en fem la crítica de la sèrie en què tindrem una mica de tot.
Tanquem amb la ressenya sense espòilers de Bill & Ted Face the Music (Bill y Ted salvan el universo), la tercera entrega d’aquesta saga protagonitzada per Keanu Reeves i Alex Winter.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×19 – Star Trek: Discovery Temporada 3

Especial tercera temporada de Star Trek: Discovery AMB ESPÒILERS.
Fem un repàs a les trames principals dels personatges: el viatge personal de Michael, el capità Saru, l’apoderament de Tilly, l’encaix de Georgiou i els nous personatges: Book, Adira, Grey i Osyraa. Parlem de la nova Federació i la Cadena Esmaragda, els millors moments de la temporada i el final en tres parts: Su’Kal, There Is a Tide… i That Hope Is You, Part 2. Tractem sobre les metàfores actuals que ens planteja la sèrie, la seva producció i direcció amb l’entrada de la showrunner Michelle Paradise i la importància de la darrera escena.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Sergi Toboso i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×18 – Wonder Woman 1984 i videoclubers

Obrim amb un especial sobre Wonder Woman 1984. Comenten què ens ha semblat la pel·lícula, analitzem les escenes d’acció i la inclusió dels dos enemics, Maxwell Lord i Cheetah. Comentem el repartiment encapçalat per Gal Gadot, el guió, la música i la direcció de Patty Jenkins. Acabarem amb un comentari sobre les circumstàncies en què s’ha estrenat.
Tanquem amb una mostra de videoclubers, el nostre spin-off per a mecenes. Podreu escoltar els primers 15 minuts dels programes dedicats a Pulp Fiction, The Goonies i Gremlins.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz. També escoltareu en Jacint Casademont i en Francesc Morales.

Descàrrega directa