NNEP 23×43 – Gerard Puigmal: Fantastic Friends, Superdetectiu a Hollywood: Axel F i A Quiet Place: Day 1

Últim programa de la temporada. Obrim amb una entrevista amb en Gerard Puigmal, operador de càmera de la sèrie de viatges, Fantastic Friends que podeu veure a MAX, presentada pels germans Phelps, els bessons Weasley de Harry Potter, en què hi participen il·lustres intèrprets de la saga com a convidats. En Gerard ens explica com és rodar i gravar una sèrie d’aquestes característiques i es explica un grapat d’anècdotes divertides amb els Phelps i les estrelles convidades, fora de càmera. Expecto Patronum!
Continuem a 1 hora i 10 minuts carregats d’esperit “vuitantero”, amb Superdetectiu a Hollywood d’Eddie Murphy, en aquesta ocasió analitzem la quarta entrega, Beverly Hills Cop: Axel F, acabada d’aterrar a Netflix. La retropel·lícula de l’estiu que necessitàvem. Amb espòilers a partir d’1 hora i 49 minuts.
Tancarem a 2 hores i 24 minuts, amb un especial A Quiet Place: Day One. Analitzem la tercera pel·lícula de la saga, que és una preqüela, primer, sense espòilers, i a partir de 3 hores i 11 minuts, amb espòilers. Escolteu-lo baixet si no voleu ser devorats pels alienígenes.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jep Soler i en David Callahan Ruiz. Gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge. Tornem al setembre. Que passeu un estiu fantàstic!

Descàrrega directa

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search