Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 22×04 – Prey, entrevista Àngel Sala #Sitges2022 i Andor

Comencem el mes de terror amb un especial de la preqüela de Predator, Prey, que es va estrenar l’estiu a Disney +. L’analitzem amb espòilers des del començament fent-ne la crítica, explicant-vos la producció i comentar el paper de la dona, els indígenes comanxe i el que juguen els caçadors de pell francesos. Acabem destacant les escenes més destacades.
En la segona part, a 1 hora 18 minuts, entrevistem a l’Àngel Sala, el director del Festival de Sitges per parlar-nos del més destacat de la programació, les activitats, els premis i les presències.
Tanquem a 1 hora 45 minuts, amb una ressenya breu d’Andor sense espòilers. Un donem una píndola ràpida de la nostra opinió de la sèrie.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Francesc Morales i l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×03 – Heartstopper, Tretze vides i Elvis

Obrim amb un especial de la sèrie de Netflix, Heartstopper. Parlem de com sorgeix la idea de portar-ho a Netflix, el cast principal, el guió, la direcció i curiositats de la producció. Analitzem les trames i seguim els personatges principals i secundaris a través de la història d’amor entre Charlie i Nick.
La segona part la dediquem al cinema. Fem la ressenya de dues de les millors pel·lícules que hem vist aquest estiu. Comencen per Tretze vides dirigida per Ron Howard, la història de supervivència dels nens atrapats en una cova de Tailàndia. Tanquem amb Elvis, el biopic que ha dirigit Baz Luhrmann amb molt de brilli i un Austin Butler pletòric.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, l’Escarrufa (Escarrufa Animation) i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×02 – Dragon Ball Super: Super Hero amb Oriol Estrada, Nope i Wynd

Segon programa de la temporada en sessió doble. Comencem amb un especial sobre Dragon Ball Super: Super Hero en què comentem la pel·lícula protagonitzada per en Son Gohan i en Satanàs Cor Petit. La comentem amb el divulgador de manga i anime, Oriol Estrada.
Entre especials, dues ressenyes de còmic: The Nice House on the Lake i Wynd de James Tynion IV.
En la segona part, a 1 hora 15 minuts, un altre especial, parlem de Nope de Jordan Peele. L’analitzem sense espòilers. En el tram final, a partir d’1 hora 44 minuts, al vostre risc, en parlem amb espòilers.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×01 – Stranger Things 4

Nova temporada! Arrenquem amb un especial monogràfic de Stranger Things 4. Comencem explicant-vos com s’ha fet la quarta temporada amb els detalls de producció, el guió, curiositats de càsting, la música i el rodatge.
A continuació analitzem la sèrie a través de les quatre trames: la de Califòrnia amb Mike, Will, Jonathan i Argyle, la de Nevada amb Eleven, la de Hawkins amb Dustin, Lucas, Max, Nancy, Steve, Robin, Eddie i Erica i la de Rússia amb Joyce, Murray i Hooper. No us deixeu espantar per Vecna, si ens escolteu amb els auriculars posats, estareu protegits.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Paco Cavero i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Stream Edition: D23

Versió en format podcast de la transmissió en el canal de Twitch en què comentem les novetats de cinema i sèries de la D23 de Disney dividit en quatre blocs: Marvel, Lucasfilm, Disney i Pixar.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Jacint Casademont.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Entrevista: Nicholas Meyer

En el marc del SITGES 2008 vam tenir l’oportunitat d’entrevistar al director Nicholas Meyer, responsable de Star Trek II: The Warth of Khan i Star Trek VI: The Undiscovered Country. Aquell any, Meyer va rebre La màquina del temps del Festival i va presentar el muntatge del director de Star Trek II. En l’entrevista, Meyer analitza la pel·lícula i la mort d’Spock a Star Trek II i ens parla de política nord-americana.

Com que el més vinent estrenarem el videoclubers sobre Star Trek II i aquest any és el 40 aniversari de la pel·lícula, aquesta entrevista és un avançament perfecte i tot el que es recull aquí és encara vigent.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Daredevil T1 a 3: Special Edition

Tercer recopilatori de continguts que tenim escampats en diferents programes que formaran un espai monogràfic. En aquest programa hem recopilat els continguts sobre la sèrie Daredevil emesa originalment a Netflix.
El que trobareu aquí seran ressenyes de les temporades 1 i 2 i The Defenders en diferents espais i una de més extensa de la temporada 3. Serveixi aquest àudio per saber com percebíem la sèrie en el moment de la seva estrena.
Presentat per Ignasi Arbat amb l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Stream Edition: San Diego Comic-Con 2022

Versió en format podcast de la transmissió en el canal de Twitch en què comentem les novetats de cinema i sèries de la San Diego Comic-Con 2022. Molt de Marvel Studios en la presentació de la fase 4 i part de la 5 i altres com Chucky, Star Trek, Shazam! Fury of the Gods, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, The Sandman, House of the Dragon i Lord of the Rings: The Rings of Power.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Jacint Casademont.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

videoclubers 09 – True Romance

En el novè videoclubers tornem amb Quentin Tarantino. Seguim la nostra aventura de refer els primers anys de Tarantino i avui toca fer-ho per una pel·lícula que no va dirigir, però que en va escriure el guió. Parlem de True Romance (Amor a boca de canó). Si vosaltres també us vàreu enamorar de Patricia Arquette, també us enamorareu d’aquest programa. Descobrirem com va arribar el projecte en mans de Tony Scott, recordarem els diàlegs de la pel·lícula i el càsting d’una pel·lícula en què amb els anys serien grans estrelles. Us convidem a seguir-nos des d’una botiga de còmics de Detroit fins a una platja de Cancun amb música de Hans Zimmer.

En aquest road-podcast, us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Jacint Casademont.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 21×44 – Thor: Love and Thunder, entrevista Maria Picassó i Black Phone

Últim programa de la temporada. Comencem amb un especial Thor: Love and Thunder amb espòilers. Taika Waititi torna a Thor per posar-ho tot de cap per avall. Comentem les impressions generals de la pel·lícula, la producció, els personatges, intèrprets i fem un repàs als moments més destacats i als més ridículs.
A 1 hora 44 minuts, entrevistem la il·lustradora Maria Picassó, amb qui parlem de dibuix, de la portada de Dune, les caricatures geomètriques i de la seva feina a Star Trek en el videojoc Star Trek: Timelines.
A 2 hores 30 minuts, tanquem amb un especial de por. Analitzem la pel·lícula Black Phone de Scott Derrickson amb opinions ben variades.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en David Callahan Ruiz i la Marta Sanz. Ens retrobem al setembre. Bon estiu!

Descàrrega directa