Podcasts

EPISODIS

NNEP 22×38 – Still: La vida de Michael J. Fox, Fast & Furious X i Clerks III

Especial Michael J. Fox. Arran de l’estrena del documental Still, volem parlar d’un dels nostres ídols dels vuitanta i noranta. Comentem el documental i en fem la crítica, repassem alguns dels moments més destacats que ens explica Fox de la seva vida i fem un repàs a la seva filmografia amb les nostres pel·lícules favorites.
A partir d’1 hora i 27 minuts, ressenyem sense espòilers Fast & Furious X. Tenim debat sobre l’entrega més desmesurada amb un Jason Momoa que és un capítol a part.
Tanquem a 1 hora i 53 minuts amb una ressenya breu de Clerks III. Analitzem la darrera pel·lícula de Kevin Smith que ha arribat directament a Netflix i tornem als anys noranta.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Paco Cavero, en Jacint Casademont i l’Aram Bonmatí.

Descàrrega directa

NNEP 22×37 – Air, Star Wars: Tales of the Jedi i Renfield

Obrim amb Air, la pel·lícula que trobareu a Prime Video dirigida per Ben Affleck i protagonitzada per Matt Damon. Fem la crítica de la pel·lícula, comentarem la producció, personatges, millors moments i analitzem la història del fitxatge de Michael Jordan per Nike. També us explicarem els fets reals i la història de Nike.
A 1 hora i 13 minuts, fem una ressenya breu de Renfield, pel·lícula en què Nicolas Cage interpreta a Dràcula.
Finalment, a 1 hora i 20 minuts, tornem a una galàxia molt llunyana. Teníem pendent d’analitzar la minisèrie de curts Star Wars: Tales of the Jedi, amb històries de Dooku i Ahsoka, i avui arriba el dia. Ens ha agradat molt i no la podíem deixar de costat.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, en Jacint Casademont i l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

NNEP 22×36 – Guardians of the Galaxy Vol. 3

Monogràfic Guardians of the Galaxy Vol. 3. Acompanyem a James Gunn en el tancament de la trilogia dels Guardians de la Galàxia de Marvel. Comencem amb les impressions generals de la pel·lícula que són molt positives i seguim amb la producció, el rodatge, la selecció de cançons i la taquilla.
En el darrer bloc, a partir del minut 56, repassem els millors moments amb espòilers. Comentem la trama del passat de Rocket, coneixem els nous personatges com l’Alt Evolucionador i Warlock, l’escena a l’Ogosphere, la trama de Contra-Terra, el desenllaç de la pel·lícula i el futur dels personatges.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i en David Callahan Ruiz.

Descàrrega directa

NNEP 22×35 – Saga Evil Dead (Possessió infernal)

Voleu passar un cap de setmana en una cabana en el bosc? Amb l’excusa de la nova pel·lícula, aprofitem per fer un monogràfic dedicat a la saga Evil Dead (Posessió infernal).
Comencem explicant-vos com neix el projecte col·laboratiu entre Sam Raimi, Robert Tapert i Bruce Campbell per a continuació fer un repàs a totes les entregues de la saga.
Començarem per l’original The Evid Dead de 1981, seguirem per Evil Dead II de 1987 i en tancament de la trilogia a Army of Darkness de 1992 amb els seus dos finals. Saltarem en el temps fins al 2013 per parlar del remake o no, Evil Dead i de la sèrie de televisió Ash vs. Evil Dead, emesa entre el 2015 i el 2018. Tancarem amb una ressenya de la darrera pel·lícula Evil Dead Rise de 2023, sense espòilers.
Aquesta setmana prenen una serra elèctrica l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Francesc Morales.

Descàrrega directa

videoclubers 12 – Indiana Jones a la recerca de l’arca perduda

En aquest dotzè programa analitzarem Indiana Jones a la recerca de l’arca peduda. Pel·lícula del 1981 feta per Steven Spielberg, George Lucas i Harrison Ford. Una de les millors pel·lícules d’aventures de la història que es convertiria en una saga de cinc pel·lícules. Us explicarem un munt de curiositats del rodatge i de la producció, així com un repàs a les nostres escenes favorites.

Us acompanyem l’Ignasi Arbat i en David Callahan Ruiz. Viatjarem fins a Perú, Washington, Nepal i El Caire.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

NNEP 22×34 – Star Trek: Picard Temporada final

Aquest és un programa molt especial, ja que el viatge de 35 anys amb la nova generació de Star Trek finalitza a la tercera temporada de Star Trek: Picard.
Hem dividit aquest monogràfic en tres blocs. Conté espòilers. En el primer fem la crítica de la temporada, parlem de la producció, del disseny, de Terry Matalas, de la música i del càsting.
En el segon bloc analitzem el més destacat dels capítols u a cinc. La part més de submarins. Tanquem amb el tercer bloc, amb la reunió dels personatges i l’espectacular final d’aquesta pel·lícula de 10 hores.
Aquesta setmana juguen al pòquer l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Sergi Toboso.
Entre els blocs comptem amb les píndoles que ens parlen de la sèrie d’en Nèstor Company, editor d’El cinema de Hollywood, l’escriptor Miguel Ángel Parra, autor de Mujeres de Star Trek i en Jordi No-Wan, llibreter i comunicador, i dels oients, amb en Marc.
Atenció que també tenim una aparició sorpresa abans dels crèdits finals.

Descàrrega directa

NNEP 22×33 – Star Wars: The Mandalorian Temporada 3

Tornem sobre l’univers Star Wars amb una anàlisi en profunditat de la tercera temporada de la sèrie de la galàxia llunyana de més èxit, The Mandalorian. Comencem amb una crítica de la temporada i seguim en la producció acompanyats de Jon Favreau en els aspectes de direcció, guió, repartiment i banda sonora.
A continuació ens endinsem en les trames. Comencem per les trames secundàries i els episodis autoconclusius i el gruix principal el dediquem a parlar de la trama de Mandalore coprotagonitzada per Din Djarin, Bo-Katan i Grogu.
Us acompanyen a la Forja, l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Agus Izquierdo i en Darth Segador (https://www.youtube.com/c/DarthSegador). This is the way, aquest és el camí.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×32 – Super Mario Bros: La pel·lícula, Tetris i Tarantino Barcelona

Programa sobre cinema en una sessió doble de videojocs de Nintendo. Comencem amb Super Mario Bros: La pel·lícula. Fem la crítica, repassem la producció, comentem l’animació i expliquem què és el que més ens ha agradat de la pel·lícula amb petits espòilers.
A 1 hora, en Jacint ens explica el més destacat de la visita de Quentin Tarantino a Barcelona en la presentació del llibre i allò que no hem escoltat en els mitjans.
A 1 hora i 18 minuts, ressenyem Tetris, la pel·lícula sobre la comercialització del videojoc que trobareu a Apple TV+. Comencem explicant-vos la història real del Tetris i quines parts són reals i quines de ficció. Analitzem la pel·lícula, parlem de la música, l’aspecte visual i en fem la crítica. Vosaltres també us vàreu enganxar al Tetris?
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Escarrufa (youtube.com/@EscarrufaAnimation) i en Jacint Casademont.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×31 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves i John Wick 4

Sessió doble de cinema. Comencem amb Dungeons & Dragons. Obrim amb primera part sobre la presentació del món, els diferents jocs de rol, productes derivats, sèries animades i pel·lícules.
A partir del minut 22, analitzem Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. En fem la crítica, comentem la producció i com hi arriben els directors i guionistes.
A partir del minut 43 comentem Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves amb espòilers: els millors moments, personatges i curiositats de la pel·lícula
A 1 hora i 11 minuts, analitzem John Wick 4. En fem la crítica, repassem el cast, personatges i comentem la producció.
A partir d’1 hora i 41 minuts, comentem John Wick 4, amb espòilers. Repassem les escenes, coreografies d’acció i el futur d’aquest univers.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i en Jacint Casademont.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×30 – Servant Temporada 4, 41 Còmic Barcelona, Ice Cream Man, Punisher de Jason Aaron

Aquesta setmana comencem amb una prèvia del que ha donat el 41 Còmic Barcelona. Us expliquem el que més ens ha agradat, les signatures i les exposicions.
En el minut 22 seguim amb còmic, que ja tocava. Us portem les ressenyes de la terrorífica Ice Cream Man i de la nova etapa de Punisher escrita per Jason Aaron.
A partir del minut 39, comencem amb l’especial que ens ocupa aquesta setmana, sobre la temporada final de Servant, la sèrie d’Apple TV de M. Night Shyamalan. Comencem amb una part amb les impressions generals de la sèrie i a continuació analitzem els seus episodis i el final, juntament amb les reflexions de Shyamalan sobre la conclusió de la sèrie.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí i en Francesc Morales.

Descàrrega directa