Podcasts

EPISODIS

Stream Edition: Vermut de tràilers

Versió en format podcast de la transmissió en el canal de Twitch en què comentem els tràilers d’Indiana Jones and the Dial of Destiny, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Cocaine Bear, Transformers: Rise of the Beasts, Super Mario Bros: The Movie, Babylon i una sorpresa d’una galàxia més propera.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Jacint Casademont.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 22×12 – House of the Dragon Temporada 1

Tornem a Port Reial i al món cerat per George R- R. Matin. Analitzem la primera temporada de House of the Dragon, basada en part de la novel·la Foc i sang.
Comencem amb tota la part de producció, des de la sintonia i els crèdits inicials, passant per les sèries derivades que no van ser i les que seran en el futur. Parlem del llibre i dels showrunners Ryan Condal i Miguel Sapochnik.
A continuació la part més extensa del programa, les trames. Ho hem separat en dues parts, entre el 97 AC i el 117 AC, que són els primers cinc episodis, i entre el 127 AC i el 133 AC, que són els restants, en especial en els dos darrers, el novè dels Verds i el desè dels negres. I vosaltres de qui sou, dels verds o dels negres?
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i en Jordi Camps d’El Punt-Avui.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×11 – Black Panther: Wakanda Forever i Barbarian

Tanquem la fase 4 de Marvel Studios amb un especial de Black Panther: Wakanda Forever. Comencem sense espòilers, amb les impressions generals i tota la complicada producció, el rodatge de la pel·lícula i la part musical.
A partir del minut 32 la desgranem amb espòilers. Parlem de l’homenatge de Chadwick Boseman i el tractament de Shuri, Ramonda, Everett Ross i M’Baku. També sobre Namor, la seva funció i els grans canvis respecte al còmic. Els millors i pitjors moments i un grapat d’opinions positives i negatives.
A partir d’1 hora 15 minuts, comentem sense espòilers, la pel·lícula de terror de la qual més se n’ha parlat aquest any, Barbarian, de la qual li busquem totes les lectures possibles. Comencem sense espòilers amb la nostra opinió i sobre la producció.
A partir d’1 hora 36 minuts, pels més valents o per aquells que ja l’han vista, Barbarian amb espòilers. No expliquem res més, haureu d’escoltar-ho.
Al crit de Wakanda Forever us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga, en Jep Soler i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×10 – El Senyor dels Anells: Els anells de poder

Monogràfic El Senyor dels Anells: Els anells de poder. Analitzem una de les sèries de l’any amb espòilers. Donem la nostra opinió de la sèrie i a continuació intentem desfer la troca dels drets de l’obra de Tolkien. Ens endinsem en la producció explicant qui són els creadors i guionistes i comentar el rodatge, música i disseny de producció.
A continuació analitzem les trames per localitzacions i personatges. Comencem per Galàdriel i Númenor, seguim per les Terres del Sud, ens trobem amb Elnor a Khazad- dûm, ens posem branques al cap per seguir els peupilosos i acabem amb els elfs a Eregion.
Seguiu el vostre olfacte i escolteu aquest programa.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×09 – Cobra Kai V

Monogràfic de Cobra Kai V. No ha trigat ni un any en estrenar-se la cinquena temporada de la sèrie que continua la saga de Karate Kid.
Començarem amb les impressions generals de la temporada, la producció i les noves incorporacions de càsting. A continuació analitzem les trames i curiositats de la sèrie. Parlem del viatge a Mèxic, el joc de Terry Silver, el pas de Kreese a la presó, les relacions sentimentals i les de pares i fills, els entrenaments de Chozen, la tossuderia de Daniel i les animalades de Chozen. Acabarem amb l’enfrontament final a Cobra Kai i una inquietant reflexió de les edats dels personatges en la ficció.
Entrem en el dojo i ens preparem per fer l’atac de la grua. Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Paco Cavero, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×08 – She-Hulk i Ms. Marvel

Programa doble de sèries Marvel. Comencem amb She-Hulk. Comentem els projectes anteriors, l’equip format per Jessica Gao i Kat Coiro, les referències als còmics de Byrne i Slott, les trames principals, els personatges i estrelles convidades com Hulk o Daredevil. Parlem de la comèdia, del repartiment encapçalat per Tatiana Maslany i del que més ens ha agradat, l’últim capítol.
A partir d’1 hora 7 minuts ens traslladem a New Jersey. Comentem el descobriment d’Iman Vellani i les molt diferents visions dels equips de direcció. Ha quallat el coming-of-age adolescent amb el drama històric?
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×07 – Werewolf by Night, Smile i Halloween Kills i Ends

Especial de Halloween. Comencem amb l’anàlisi de l’especial de Halloween de Marvel Studios, Werewolf by night dirigit per Michael Giacchino i protagonitzat per Gael García Bernal. Un relat de terror de l’home llop de Marvel que comentem sense grans espòilers i sense descobrir res fonamental.
Seguim en el minut 49 i fem la ressenya sense espòilers de Smile, la pel·lícula de terror de més èxit de la tardor cinematogràfica. La comentem sense espòilers.
A partir d’1 hora 26 minuts i ja completada la nova trilogia de Halloween, reprenem l’especial de la saga que trobareu en el programa 18×08. Ho vam deixar amb la nova continuïtat de Blumhouse del 2018, avui toca parlar de les dues seqüeles, Kills (2021) i Ends (2022).
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Francesc Morales, en David Callahan Ruiz i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

 

videoclubers 10 – Star Trek II: The Warth of Khan

En el desè videoclubers seguim el repàs desordenat a les pel·lícules de Star Trek. Avui toca parlar de The Warth of Khan (La còlera del Khan) en el 40 aniversari de la seva estrena cinematogràfica.
Una pel·lícula que va costar molts guions a fer-se i que va tenir la fortuna de trobar a Nicholas Meyer que es va creuar en el seu camí. Parlarem de la figura de Harve Bennett, del poc paper de Gene Roddenberry a la pel·lícula, de com es va rodar la mort de Spock, de la música de James Horner, de la rivalitat entre Kirk i Khan, dels elements icònics que va deixar en la cultura popular i moltíssimes coses més. Ho vols saber tot? Puja a bord!

En aquest viatge a l’última frontera, us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Sergi Toboso.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 22×06 – Sitges 2022

Monogràfic Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – SITGES 2022. Parlem del Palmarès, concretament de la guanyadora, Sisu. Parlarem de pel·lícules destacades com Pearl, Deadstream, Piove, Emily, Sissy, The Stranger, Blaze, Unwelcome i Bones and All. De Corea comentem Project Wolf Hunting i The Roundup i de produccions espanyoles, catalanes i basques parlem d’Irati i Cerdita. També tenim temps per documentals com 1982: Greatest Geek Year Ever!, Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story, King on Screen i Lynch/Oz.
Tot això i molt més amb l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz i l’Agus Izquierdo.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 22×05 – The Boys Temporada 3

Ha trigat, però no podia faltar el monogràfic d’una de les millors sèries que hem vist aquest any, la tercera temporada de The Boys amb espòilers des del començament. La sèrie puja l’aposta de la violència, el sexe i la sàtira.
Fem les impressions generals, us expliquem com s’ha fet la temporada i ens endinsem en la producció. A continuació, repassem les trames i personatges i posem el focus en Homelander, Butcher, Soldier Boy i la resta dels Set i els “Boys”.
Us acompanyen els nois del Ningú, l’Ignasi Arbat, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa