Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 20×39 – Especial Cruella, tràilers: Eternals, Let Him Go i còmics: Spider-man (Last Remains)

Comencem amb un especial sobre Cruella, el live-action de Disney protagonitzat per la dolenta de 101 dàlmates i interpretada per Emma Stone. Ho fem sense espòilers fins al minut 27 amb les impressions generals, música, actrius i producció. A continuació l’analitzem amb espòilers amb un repàs a les millors escenes.
A partir del minut 55 tornen les notícies amb les crítiques dels tràilers d’Eternals, Old, Jungle Cruise i Last Night in Soho. A partir d’1 hora 17 minuts, ressenyem Let Him Go (Uno de nosotros) amb Kevin Costner i Diane Lane. Tanquem a partir d’1 hora 36 minuts amb ressenyes de còmic amb els darrers números de Daredevil de Chip Zdarsky, la saga Last Remains de l’etapa de Nick Spencer a The Amazing Spider-Man i el còmic independent, Hay algo matando niños de James Tynion IV.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×38 – Invincible Temporada 1

Especial Invincible, primera temporada. Comentem la sèrie animada d’Amazon basada en el còmic de Robert Kirkman, Corey Walker i Ryan Ottley. Expliquem la premissa, en donem l’opinió general, curiositats, la producció i el repartiment de veus, sense espòilers.
A partir del minut 45, entrem en espòilers. Comentem les escenes, personatges, moments i trames més destacades i impactants.
Per completar l’especial, a partir d’1 hora 40 minuts, entrevistem en Joseba Basalo, editor d’Aleta. Parlarem amb ell de com va descobrir el còmic i com va aconseguir publicar-lo.
Aquesta setmana amb els viltrumites Ignasi Arbat, Pau Garriga i Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×37 – Army of the Dead, La família Mitchell contra les màquines, Freaky i The Bad Batch

En la primera part del programa parlem de Zack Snyder i els zombis. Comencem amb l’aportació d’Amanecer de los muertos en el gènere zombi i seguim amb un debat sobre Army of the Dead, la nova pel·lícula sobre morts vivents de Snyder, estrenada a Netflix.
En la segona part, dues ressenyes de cinema, la pel·lícula d’animació La família Mitchell contra les màquines i la comèdia de terror, Este cuerpo me sienta de muerte (Freaky). Acabem amb les primeres impressions dels primers capítols de Star Wars: The Bad Batch.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Pau Garriga, l’Agus Izquierdo, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×36 – Especial Terry Pratchett, Nobody, Yes, God, Yes

Programa dividit en dues parts. En la primera fem un especial de Terry Pratchett. Aprofitem que Mai Més Llibres ha editat en català tres de les seves obres, Igualtat de ritus, Guàrdies! Guàrdies!, i Morth, per parlar d’obra de l’autor britànic i les noves publicacions amb els editors Judit Terradelles i Sergio Pérez, el traductor Ernest Riera i dos irreductibles incondicionals de l’obra l’escriptor anglès, com són l’Aram Bonmatí i en Bernat Costa.
Tancarem amb dues ressenyes de cinema. Primer, Nobody (Nadie) de Bob Odenkirk i després de Yes, God, Yes (Sí, Dios mío, sí) protagonitzada per Natalie Dyer de Stranger Things.
També us acompanyaran l’Ignasi Arbat, en David Callahan Ruiz, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×35 – Entrevista Dani Lagi, Love and monsters, Mortal Kombat i Druk

Programa dividit en dues parts. En la primera entrevistem el Dani Lagi, responsable del canal de YouTube, Strip Marvel i autor de Como conocí a vuestra Marvel. Parlem en una conversa distesa de les seves d’experiències personals, del fenomen de Marvel Studios i de com parlar de les pel·lícules Marvel i de còmics a través de les plataformes actuals.
En la segona part del programa fem les ressenyes d’un grapat d’estrenes de cinema. Comencem per Love and monsters (Amor i monstruos) una divertidíssima pel·lícula protagonitzada per Dylan O’Brien, seguim per Mortal Kombat, nova adaptació del videojoc i tanquem amb Druk (Otra ronda). A més de la crítica comentarem la part psicològica i què hi ha del cert en la teoria que planteja la pel·lícula.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, la Marta Sanz, en Jep Soler i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×34 – The Falcon and the Winter Soldier

Arriba el moment d’analitzar la segona sèrie del Marvel Cinematic Universe: The Falcon and the Winter Soldier. Comencem amb un primer bloc en què donem una opinió general de la sèrie i com tracta els diferents temes. Comentem la producció, el rodatge i els noms principals que hi ha darrere el projecte com el guionista Malcolm Spellman i la directora Kari Skogland.
En el segon bloc, a partir del minut 49 parlem de les trames totes les trames a partir dels arcs de cada personatge i dels actors i actrius que els interpreten, amb un repàs a les millors escenes amb espòilers.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×33 – Servant Temporada 2

Un any després tornem amb M. Night Shyamalan en una casa d’un barri ric de Philadelphia on viu una família que ha patit una tragèdia. Analitzem la segona temporada de Servant, la sèrie d’Apple TV+. Comencem amb una primera part sense espòilers en què comentem les nostres impressions generals, repassem el que ha comentat Shyamalan, sobre la sèrie, com la pandèmia ha afectat la producció i curiositats de rodatge com la casa en què es roda.
A partir del minut 36 comencem una anàlisi per capítols del deu que té la temporada. Repassem les trames, els personatges, els canvis de to, les referències, el simbolisme, els referents i els directors i directores i guionistes de cadascun dels capítols.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×32 – Promising Young Woman, Judas and the Black Messiah, The Father, Éramos el enemigo

Programa dividit en dos blocs. En el segon fem la segona part de ressenyes de pel·lícules nominades dels Òscars en la categoria de millor pel·lícula. Només ens queda ressenyar The Father amb Anthony Hopkins i Olivia Colman, Judas and the Black Messiah amb Daniel Kaluuya i Lakeith Stanfield i Promising Youg Woman amb Carey Mulligan.
En la segona part del programa, còmic i imatges. Comencem amb la ressenya del còmic Éramos el enemigo sobre la vida de George Takei, en Sulu de Star Trek i la seva infantesa en els camps de concentració nord-americans. Tanquem amb una ressenya del llibre d’art de The Mandalorian, El arte en imágenes.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, l’Agus Izquierdo, la Marta Sanz i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×31 – Minari, Sound of Metal, Nomadland, Godzilla vs. Kong i Cherry

Programa dividit en dos blocs. El primer portem la primera part de ressenyes de pel·lícules nominades dels Òscars en la categoria de millor pel·lícula que completarem la setmana que ve. Hem deixat de banda els títols comentats en programes anteriors, així que en aquesta primera part parlarem de Minari de Lee Isaac Chung, Sound of Metal amb Riz Ahmed i Nomadland amb Francesc McDormand.
En la segona part del programa tirem pel cinema més comercial i comentem Godzilla vs. Kong, la culminació del Monsterverse. Tanquem amb la ressenya de Cherry, la nova pel·lícula dels germans Russo, directors de Vengadores: Endgame, protagonitzada per Tom Holland.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

videoclubers 04 – Golpe en la pequeña China

Quart programa en què analitzem Golpe en la pequeña China. Pel·lícula del 1986 dirigida per John Carpenter i protagonitzada per Kurt Rusell. Golpe en la pequeña China es va convertir en una pel·lícula de culte amb el pas dels anys, ja que la primera incursió de Carpenter en el cinema comercial, es va saldar en un fracàs en aquella època. T’expliquem l’origen del projecte, el càsting, la reacció dels directius de FOX, repassem les millors escenes de la pel·lícula, els efectes especials, el càsting i la figura de l’antiheroi.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en David Lo-Pan Ruiz.

Escolta’l o descarrega’l