Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 21×26 – The Batman i especial programa 900

Avui celebrem 900 programes amb un megaespecial que són dos programes en un.
Analitzem The Batman de Matt Reeves, protagonitzada per Robert Pattinson, només començar. Comencem sense espòilers amb les impressions generals, expliquem com era el projecte en un inici, quan l’havia de dirigir i protagonitzar Ben Affleck, i l’entrada de Reeves. Parlem del guió i les inspiracions del director, els dissenys de producció com el Batmòbil i el rodatge.
A partir del minut 49 comença la part amb espòilers. Comentem els personatges i el repartiment. També ens aturem a analitzar les millors escenes, l’acció i l’aspecte visual. Un debat divers amb pros i contres.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz. Com a convidat l’Albert Tarrés de La Batcova.
A partir d’1 hora 55 minuts, comencem l’especial 900 programes en què parlarem individualment amb tot l’equip, sobre coses internes del programa, l’actualitat cinematogràfica i moltes altres coses.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×25 – Especial Peacemaker i ressenya Licorice Pizza

Aquesta setmana, especial Peacemaker, la sèrie d’HBO Max que continua la història del personatge que protagonitzava John Cena a The Suicide Squad, que és una carta d’amor al cineasta James Gunn.
Comencem amb una part sense espòilers en què comentem com s’ha fet la seqüència dels títols de crèdit, els temes musicals i la banda sonora, tota la producció, elaboració del guió i rodatge amb un grapat d’anècdotes.
A partir del minut 44 comença la part amb espòilers. Parlem del càsting, els millors moments dels personatges i com es van rodar els cameos. Finalment, parlem de l’humor i els millors moments i escenes d’acció de la sèrie. Ho vols provar?
Tanquem a partir d’1 hora 44 minuts amb la ressenya sense espòilers de Licorice Pizza, la pel·lícula de Paul Thomas Anderson nominada a l’Òscar.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en David Callahan Ruiz, l’Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×24 – Uncharted, Coda, Belfast, The Power of the Dog, Drive My Car

Aquesta setmana les pel·lícules són les protagonistes. En parlem de totes elles sense espòilers. Comencem amb Uncharted protagonitzada per Tom Holland i basada en el videojoc de Playstation.
A partir del minut 27, una bateria de ressenyes de títols nominats als Òscars en la categoria de millor pel·lícula. Obrim amb Coda, la cinta d’Apple protagonitzada per Emilia Jones. En el minut 53, Belfast, la pel·lícula més personal de Kenneth Brannagh. A 1 hora 16 minuts, The Power of the Dog, Jane Champion en un western atípic amb Benedict Cumberbath. Tanquem a 1 hora 43 minuts per parlar de Drive My Car, dirigida per Hamaguchi i basada en un relat de Murakami.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga, la Marta Sanz i en Jep Soler.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×23 – The Book of Boba Fett

Monogràfic The Book of Boba Feet (El llibre de Boba Fett). Comentem amb espòilers des del principi la sèrie creada per Jon Favreau. Comencem amb les impressions generals de la sèrie, el repartiment, el desenvolupament de la sèrie, el rodatge i la música.
A continuació desgranem les trames cronològicament. Analitzem què passa amb el personatge des d’El retorn del Jedi fins a la seva aparició a The Mandalorian i les aventures que viu en el present de la sèrie. Comentem la direcció dels capítols, les aparicions sorpresa i el desenllaç. Ens endinsem en l’univers Star Wars a la vora del foc i amb un grapat de melons negres.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Agus Izquierdo, la Marta Sanz i la nostra estrella convidada, en Darth Segador.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×22 – Masters of the Universe: Revelation, The Tender Bar i entrevista: Big Bang Comics

Aquesta setmana portem un grapat de nostàlgia. Parlem de Masters of the Universe: Revelation, la sèrie d’animació produïda per Kevin Smith, que continua la sèrie de Filmation dels anys vuitanta. Comentarem la producció, el doblatge, el tractament de He-Man, Skeletor, Teela, Evil-Lyn i la resta de personatges, la banda sonora, els millors moments i també de la línia de joguines de Mattel. Avui obrim les portes d’Eternia.
A 1 hora 17 minuts, ressenyem sense espòilers The Tender Bar, la darrera pel·lícula de George Clooney que protagonitza Ben Affeck.
Tanquem a 1 hora 35 minuts amb més nostàlgia. Parlem Big Bang Comics, la línia de còmics que s’emmiralla en clàssics del gènere de superherois. En parlem amb el guionista de Knights of Justice i Whiz Kids, Pedro Angosto.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Paco Cavero, en David Callahan Ruiz i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú Podpanel 03 – Universos fantàstics: De Pratchett a Dune amb Mai Més Llibres

Recull en format àudio de la xerrada que va tenir lloc el dijous 27 de gener a la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona en el marc de les V Jornades de Ciència-ficció, Fantasia i terror de Girona.
Intervenen Judit Terradellas, editora de Mai Més Llibres i el traductor de Pratchett en català, Ernest Riera. Condueix la xerrada la periodista Marta Sanz.
Per un problema de micròfon el primer minut se sent molt baix. Pel que fa a preguntes del públic en la part final, en fer-se en viva veu, gairebé no s’escolten, però per la resposta es dedueix el contingut d’aquesta.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×21 – American Horror Story: Red Tide i Death Valley, Scream (2022) i Come Play

Avui doble sessió doble de terror. Comencem amb el repàs a la temporada 10 d’American Horror Story: Double Feature. Una temporada dividida en dues històries. Fem les impressions generals, rodatge i càsting. A partir del minut 28 analitzem la primera part, Red Tide amb alguns espòilers. A partir del minut 52 fem el mateix amb la segona part de la temporada, Death Valley.
A 1 hora 14 minuts, fem una ressenya breu de la pel·lícula terror i tecnologia, Come Play.
A partir d’1 hora 17 minuts, analitzem, Scream (2022). Ho fem sense espòilers, amb l’opinió de la pel·lícula, el desenvolupament del guió, els directors i el repartiment. A 1 hora 48 minuts, cometem el final i alguns detalls de Scream (2022) amb espòilers.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×20 – Cobra Kai IV

Monogràfic de Cobra Kai IV. Comentem la quarta temporada de la sèrie que continua la història dels personatges de Karate Kid, Daniel LaRusso i Johnny Lawrence. Començarem amb les impressions generals de la temporada, la producció, l’entrada de Thomas Ian Griffith com a Terry Silver, la música i el rodatge.
A partir del minut 20 comencen comentant els 10 capítols de la temporada en què comentarem les principals curiositats, les animalades de Johnny Lawrence, els traumes de familiars de Robby i Miguel, la set de venjança de Sam contra Tori, la difícil convivència de les tècniques Miyagi-Do i Eagle Fang, l’adaptació de Hawk, el pla de Kreese, el de Silver, el protagonisme d’Antony LaRusso i òbviament el Torneig de Karate d’All-Valley en els darrers dos capítols. Tot això amb espòilers.
Esteu convidats a trepitjar el nostre dojo, Miyagi Fang, i plantar cara a Cobra Kai. Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Paco Cavero, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×19 – Tick, Tick, Boom!, Old, entrevista Ivan García i Under the Helmet

Programa molt variat el d’aquesta setmana. Comencem amb una ressenya de Tick, Tick, Boom!, l’aposta musical de Netflix protagonitzada per un Andrew Garfield immens.
A partir del minut 34 torna l’espai de Star Wars, per ressenyar el documental Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett, sobre la creació del personatge.
En el minut 50 entrevistem el dibuixant i guionista de còmics, Ivan García, que ens parla de la seva obra, Por un puñado de dracmas, publicat per Grafito.
A partir d’1 hora 21 minuts, fem un especial d’Old (Tiempo), la pel·lícula de M. Night Shyamalam, un habitual del programa. Primer en parlem sense espòilers, i a partir d’1 hora 45 minuts amb espòilers. Si no l’heu vista, poder acabar uns minuts abans el programa.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, l’Agus Izquierdo, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa