Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 21×42 – Obi-Wan Kenobi

Avui monogràfic amb espòilers des del primer minut d’Obi-Wan Kenobi. Comencem amb les impressions generals de la sèrie i us expliquem la pel·lícula i les sèries que no varen ser. A continuació, parlem de la producció de la sèrie que finalment ha estat. Comentem el guió i com van decidir fer tornar a Vader, la música, el cast, el disseny de producció i el rodatge.
En la segona part de l’especial, fem un repàs de tots els capítols i comentem els millors moments i escenes, el que més ens ha agradat i el que menys, així com les referències a la saga en imatge real o animació, que hi podem trobar ocultes.
Hola a tothom.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Agus Izquierdo, la Marta Sanz i en Darth Segador, del canal de YouTube Star Wars en català.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×41 – Fear Street, Massive Talent, Pig, Cha Cha Real Smooth, Radiant Black i Strange Adventures

Amb una Sadie Sink fantàstica a la quarta temporada de Stranger Things i amb una sèrie anunciada de Fear Street, analitzem la trilogia de pel·lícules de terror, Fear Street, que Netflix va estrenar l’estiu passat. Analitzem les tres parts, 1994, 1978 i 1666, sense espòilers, i a partir del minut 28 amb espòilers.
A continuació, especial Nicolas Cage en sessió doble. Comentem les seves últimes pel·lícules sense espòilers. En el minut 52, El insoportable peso de un talento descomunal i a 1 hora 12 minuts, Pig.
A 1 hora 26 minuts, ressenyem Cha Cha Real Smooth, la pel·lícula indie que va triomfar a Sundance que acaba d’aterrar a Apple TV +.
Acabem a 1 hora 43 minuts amb ressenyes de còmics: Radiant Black, una mescla entre Power Rangers i Invincible que acaba de publicar Norma i Strange Adventures de Tom King per a DC.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en David Callahan Ruiz, en Jep Soler i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×40 – Jurassic World: Dominion, Apollo 10 ½ i Everything Everywhere All at Once

Benvinguts al Parc Juràssic! Aquesta setmana obrim el programa a dinosaures de tota mena per analitzar Jurassic World: Dominion, la pel·lícula que tanca la segona trilogia de la saga Jurassic Park. Començarem amb una part sense espòilers en què us expliquem què ens ha semblat, la incorporació dels personatges clàssics interpretats per Sam Neill, Laura Dern i Jeff Goldblum i la producció, efectes especials i rodatge.
A continuació, a partir del minut 54, amb espòilers, repassem alguns moments i les semblances amb l’original.
A continuació, a 1 hora 24 minuts, fem ressenya de la pel·lícula Apollo 10 ½: A Space Age Childhood, un retrat nostàlgic sobre infantesa dirigit per Richard Linklater que trobareu a Netflix.
Tanquem a 1 hora 48 minuts, amb la ressenya del fenomen cinematogràfic Everything Everywhere All at Once protagonitzada per Michelle Yeoh i dirigida pels Daniels.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×39 – For All Mankind Temporades 1 i 2

Aquesta setmana serem el primer podcast que trepitja la Lluna i complim la primera d’analitzar les dues primeres temporades de la sèrie d’Apple TV +, For All Mankind, la setmana que s’estrena la tercera.
Comencem amb una part sense espòilers en què fem les impressions generals de la sèrie i parlem del creador, Ronald D. Moore i aspectes de producció i repartiment.
A partir del minut 22, comentem la primera temporada amb espòilers. Parlem de la figura de Wernher von Braun, la recuperació del projecte Mercury 13, els canvis respecte a la nostra línia temporal, la salut mental dels astronautes, la discriminació a la NASA i les trames familiars de les famílies Baldwin i Stevens.
A partir del d’1 hora 17 minuts, tractem la segona temporada amb espòilers. Analitzem la guerra freda a la Terra i la Lluna i la missió Apollo-Soiuz, les erupcions solars i les trames familiars i dramàtiques d’Ed i Karen Baldwin.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×38 – Top Gun: Maverick, Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, Crossover

Aquesta setmana pugem a un F-18 i per analitzar Ton Gun: Maverick amb Tom Cruise. Començarem amb una part sense espòilers en què recordarem l’original i fem les impressions generals de la seqüela. Seguirem amb la producció parlant de la creació del projecte, càsting, rodatge i música.
A partir del minut 33 la comentem amb espòilers en què desgranem els millors moments i escenes d’acció de la pel·lícula protagonitzada per Tom Cruise.
Tancarem amb un parell de ressenyes de propostes meta. Primer, en 1 hora 29 minuts una pel·lícula, Chip ‘n Dale: Rescue Rangers i a 1 hora 49 minuts de còmic, Crossover de Donny Cates.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Paco Cavero i la Marta Sanz amb l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i en Marcel González.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×37 – Star Trek: Picard Temporada 2

Ens teletransportem al 2401 per analitzar la segona temporada de Star Trek: Picard. Comencem amb les impressions generals amb espòilers menors, parlem de la producció, les interpretacions de Patrick Stewart i John DeLancie, el guió, la direcció dels blocs d’episodis i el disseny de la temporada. Seguim els comentaris del showrunner, Terry Matalas, i les entrevistes de l’espai The Ready Room presentat per Will Wheaton.
Tot seguit, viatgem al 2024 amb espòilers a dojo. Comentem els capítols The Star Gazer i Peneance, seguim amb les trames per personatges començant per la principal de Picard i el misteri de Q amb Soong i Guinan, la de Jurati i la reina borg, la de Ríos i Teresa i la de Seven i Raffi. Acabem amb el desenllaç de les trames i us expliquem tot el que sabem de la temporada 3. Engage!
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Sergi Toboso i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Stream Edition: Nit de tràilers: Amor i tro

Versió en format podcast de la transmissió en el canal de Twitch en què comentem els tràilers de Thor: Love and Thunder, Jurassic World: Dominion, Mission Impossible: Dead Reckoning, Three Thousand Years of Longing, Crimes of the Future, Elvis i molts més. A més, celebrem els 45 anys de l’estrena de Star Wars.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Jacint Casademont.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

 

Ningú no és perfecte 21×36 – Moon Knight

Avui ens podeu escoltar a la llum de la lluna i ja ho tindríem, ja que toca parlar de la sèrie de Marvel Studios, Moon Knight. Però abans de començar, una prèvia dels còmics, en què ressenyem l’etapa de Doug Moench i Bill Sienkiewicz.
A partir del minut 19, comencem la part sense espòilers en què comentem què ens ha semblat la sèrie i expliquem com s’ha fet. Tractem la producció, el showrunner i els directors escollits, l’elaboració del guió i el rodatge.
A partir d’1 hora 3 minuts, comença la part amb espòilers en què parlem dels personatges i els actors: Oscar Isaac (Marc Spector/Steven Grant), May Calamawy (Layla) i Ethan Hawke (Arthur Harrow). A continuació fem el repàs dels capítols i els moments més destacats d’acció i la trama.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×35 – Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Monogràfic Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Comencem amb una primera part sense espòilers en què comenten les impressions generals de la pel·lícula, ens endinsem en el procés de creació, la preproducció, l’entrada de Sam Raimi, la influència de les sèries de televisió i de quina manera l’ha afectada la pandèmia.
A partir del minut 43, entrem directament en la part amb espòilers. Comentem les trames dels personatges, les interpretacions, sobretot d’Elizabeth Olsen i Benedict Cumberbatch, expliquem qui són els Illuminati, els cameos, els moments més Sam Raimi, analitzem les millors escenes i les postcrèdits.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz. Fes un encanteri amb el dit i escolta’ns.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 21×34 – Arcane, The Northman i Comic Barcelona

Aquesta setmana arrenquem amb un especial Arcane: League of Legends. Comentem la fantasia steampunk basada en el videojoc multijugador League of Legends (LoL). Cometem les trames, personatges i animació amb una convidada especial, Escarrufa del canal de You Tube, Escarrufa Animation.
A partir del minut 43 comentem alguns dels moments, escenes i arcs de personatges d’Arcane amb espòilers.
A partir d’1 hora 4 minuts, entrevistem a la Meritxell Puig, la directora de Ficomic, amb qui parlem del 40 Comic Barcelona. Comentem les novetats del Saló i el nou model amb còmic, audiovisual, xerrades i el retorn a l’edició presencial.
Tanquem amb un altre especial, The Northman. A partir d’1 hora 23 minuts, comentem la pel·lícula de Robert Eggers sense espòilers i deixem els darrers minuts, a partir d’1 hora 47 minuts, per comentar algunes de les escenes amb espòilers.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, l’Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

Descàrrega directa