Home: Llar dolça llar

Tim Johnson (Antz i Veïns invasors) dirigeix aquesta comèdia d’animació de DreamWorks Animation, basada en el llibre infantil, The true meaning of Smekday d’Adam Rex.

Els Boov són una raça d’alienígenes ineptes, però optimistes, liderats pel capità Smek. Els Boov envaeixen la Terra per ocultar-se dels seus enemics més mortals, així que s’emporten a tots els habitants de la Terra a un enorme parc temàtic anomenat Ciutat dels humans feliços. No obstant, una adolescent plena de recursos, Tip, evitar ésser capturada, i mentre escapa, es troba amb un Boov menyspreat pels seus companys, Oh, que l’acompanyarà en el seu camí.

Amb Home, Dreamworks ens proposa una història original, enlloc de les seqüeles que té establertes. Desafortunadament es queda molt lluny dels productes més aclamats de la productora com la franquícia Madagascar, i encara més lluny de  Com ensinistrar un drac, que és en tots els aspectes la millor saga de pel·lícules de DreamWorks.

Quin és el principal problema de Home? Bàsicament que no emociona i que és extremadament tòpica. El personatge de l’extraterrestre i el de la nena no deixen de ser els arquetípics i les situacions les esperades. A la pel·lícula no hi ha res innovador i tot sembla repetit fins a l’infinit. És d’aquelles pel·lícules en les quals saps què passarà a continuació.

Home està pensada exclusivament per a nens, en la que els adults només s’espera que facin d’acompanyants i als que no dediquen ni un sol fragment de guió. Dels més grans només s’espera que facin de convidat de pedra o que, com a mínim, aprofitin per fer la migdiada una estoneta.

Els petits tindran missatges força obvis sobre la diversitat i que no s’ha de rebutjar a ningú només pel fet de ser diferent. Una pena que el que vol transmetre no s’hagi vestit amb un millor guió i tot plegat fos més subtil i menys evident. Malgrat les seves mancances, farà les delícies dels més menuts.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

El peor vecino del mundo

Remake de la pel·lícula sueca del 2015, Un hombre llamado Ove protagonitzada per Tom Hanks en el paper d’Otto, un vidu rondinaire que pateix una

Nimona

Que s’hagi arribat a fer i a estrenar aquesta pel·lícula, no es pot qualificar d’altra manera que de miracle. Nimona està basada en un webcòmic