Bob Esponja: Un héroe al rescate

Tercera aventura cinematogràfica d’aquest personatge d’animació creat per Stephen Hillenburg el 1999 pel canal Nickelodeon. Després de la mort del creador el 2018, Tim Hill, que fa anys que està vinculat a la franquícia, ha fet en aquesta pel·lícula un homenatge a l’obra de Hillenburg. Aquesta pel·lícula havia d’arribar als cinemes i finalment ho ha fet a Netflix.

La pel·lícula està estructurada en tres parts. La primera és un dia qualsevol en la vida dels personatges, com si es tractés d’un episodi més, que serveix als nouvinguts com a presentació d’aquest aclaparador univers. La segona, la que combina animació i imatge real, que és tota la part que suposa el viatge. I finalment, la de la Ciutat Perduda d’Atlantic City, que és la que proporciona més aventura.

Un dels recursos del personatge és la integració amb el món real. En les pel·lícules anteriors això havia suposat la participació en l’aventura en qüestió de David Hasselhoff i Antonio Banderas, en aquesta ocasió el famós que hi apareix és Keanu Reeves amb una intervenció que és més que un cameo.

El surrealisme, la irreverència i la bogeria infantil que caracteritza el personatge hi són presents i entusiasmarà a tothom que encara se senti com el nen o nena que en va gaudir per primera vegada.

L’escena de western amb els zombis segurament serà la cosa més estranya que haureu vist aquest any. Pel que fa a la trama és senzilla i se sustenta en la relació i dinàmiques entre els personatges. Pel que fa al que s’havia dit que era una pel·lícula d’origen, no ho és. Però sí que en uns flashbacks bastant ràpids ens explica de manera molt tendra com es van conèixer els personatges.

Pel que fa a l’animació, és un dels seus punts forts. Bob Esponja salta de l’animació tradicional a la digital amb l’afegit que per mantenir una sensació d’animació artesanal, els personatges es mouen imitant els moviments dels dibuixos en stop-motion. La veritat és que el resultat queda molt bé i ajuda que tingui una sensació de realisme.

Bob Esponja: Un héroe al rescate és una pel·lícula ideal per veure en família i perquè els grans aprenguin una mica dels més petits.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

John Wick 4

Chad Stahelski i Keanu Reeves tanquen la saga John Wick en aquesta quarta entrega que havien de ser dues pel·lícules i que s’ha quedat en

The Sea Beast (El monstre marí)

Bonica pel·lícula d’aventures que barreja conceptes de Pirates del Carib, Master and Commander, Moby Dick i Com ensinistrar un drac, amb una animació espectacular i

To Leslie

Pel·lícula independent americana dirigida pel debutant Michael Morris en la que és la seva primera pel·lícula després de rodar molts anys capítols de sèries de

Scream VI

Seqüela de Scream (2022) que es treu la rèmora d’oblidar-se del número, per posar un número sis ben gran amb números romans, com antigament. Repeteixen