Gravació tertúlia Zack Snyder’s Justice League

Ja sabeu que de tant ens tant ens agrada fer algun programa sencer o part del mateix amb públic en directe. Ho hem fet en algunes estrenes i cada any a les Jornades de Ciència-Ficció, Fantasia i Terror de Girona. Just abans del confinament, a finals de febrer, vàrem gravar un especial Game of Thrones, però des d’aleshores no hem pogut fer cap més altre acte presencial. Les V Jornades de Ciència-Ficció, Fantasia i Terror de Girona i la III Trobada de Trekkies, esperem que es puguin celebrar en algun moment d’aquest any, ja que ni el gener, ni el febrer, que eren les dates previstes per aquests esdeveniments, s’han pogut fer.

Per aquest motiu hem buscat alternatives a compartir alguna mena d’experiència amb els oients. Hem agafat d’excusa l’estrena de Zack Snyder’s Justice League per obrir un canal a Twitch i fer el mateix, però en streaming. La gravació la podreu seguir des de twitch.tv/ningunoesperfecte el dissabte 27 de març a les 12 del migdia. La idea és fer una cosa similar al que fem quan gravem les tertúlies que podeu escoltar en el programa amb la diferència que ara ens podreu veure.

En la tertúlia hi escoltareu opinions diferents, no podia ser de cap altra manera amb aquesta pel·lícula. Cadascú des del seu punt de vista, però amb respecte a l’opinió diferent. Volem parlar del que ens ha agradat i del que no, com ho faríem amb qualsevol pel·lícula, apartant-nos de les actituds d’extrems de les xarxes.

Si us ve de gust, ja podeu començar a seguir-nos al Twitch perquè anirem fent més coses en aquet canal. La tertúlia serà part del programa 20×29, que anirà acompanyat d’altres continguts. La gravació només estarà disponible pocs minuts després de la seva finalització, que es retirarà. Si no podeu ser-hi en el directe, la tindreu disponible al cap d’uns dies quan estrenem el programa 20×29 en el podcast i a les emissores de ràdio.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Últimes ressenyes

The Night House

David Bruckner, és un director sempre vinculat al terror. Després de fer episodis per V/H/S i Southbound, va demostrar que en solitari podia fer coses

Eternals

L’arrencada de la fase 4 de Marvel Studios està essent curiosa. Està plena de sèries i pel·lícules de personatges que si l’any 2008 ens haguessin

Antlers: Criatura oscura

Nick Antosca (Channel Zero, Chucky) ha escrit el guió d’aquesta pel·lícula, basada en un relat curt escrit per ell mateix, The Quiet Boy. Alguns dels

Tres

Juanjo Giménez, responsable de Timecode, curt que va estar nominat a l’Òscar, debuta en el llarg amb Tres, que protagonitzen Marta Nieto i Miki Esparbé.