Bloodthristy

Les dones licantropes és d’aquells subgèneres que els queda molt terreny per recórrer. La pena és que aquesta pel·lícula no li sap treure gens de suc i se’n va per altres camins.

Bloodthristy ens explica la història d’una cantant que després de triomfar amb un primer disc, està sota pressió perquè el segon mantingui el nivell. Per això, accepta l’oferta d’un famós productor musical amb un passat tèrbol que viu en una gran casa en el bosc. Aquest l’ajudarà a preparar els temes del nou disc, al mateix temps que els instints de la cantant deriven cap a l’animal.

Aquesta pel·lícula de licantrops serveix a la directora Amelia Moses per parlar-nos  de la inseguretat artística i la creativitat. En el cas de la protagonista, aquesta es manifesta quan deixa anar a la seva bèstia interior, una lloba assedegada de sang.

El més interessant de la proposta és la música. La protagonista, Lauren Beatty és també música i segurament serà per això que l’aspecte de les melodies i les lletres sobresurten per sobre una història de licantrops que toca tots els tòpics del gènere en un relat extremadament previsible, que fa que Bloodthristy no expliqui res de nou.

La direcció d’Amelia Moses és bona, però a la pel·lícula li falta ritme. La falta de pressupost i que llueixi com un telefilm, tampoc ajuda que les coses bones que té la pel·lícula sobresurtin el que haurien de fer-ho.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search

Últimes ressenyes

Night Swim (La piscina)

Bryce McQuire debuta en la direcció amb l’adaptació cinematogràfica del seu curt de cinc minuts de 2014 del mateix títol. Compta amb la producció de

Godzilla x Kong: New Empire

Cinquena entrega del Monsterverse de Legendary que continua la pel·lícula anterior, Godzilla vs. Kong. Repeteix el director d’aquella, Adam Wingard, que no aconsegueix repetir-ne els

Chicken Run: L’albada dels nuggets

Segona part de Chicken Run, la magnífica pel·lícula d’Aardman de l’any 2000 que parodiava el clàssic del cinema bèl·lic, La gran evasió, en un galliner.

Ghostbusters: Frozen Empire

Cinquena entrega de la saga Caçafantasmes, la quarta dintre de la continuïtat de la pel·lícula de 1984. Dirigeix Gil Kenan, basat en un guió de

Perfect Days

Wim Wenders torna al Japó amb Perfect Days en què ens explica la vida quotidiana d’Hirayama, un home que es dedica a netejar els lavabos