Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 20×08 – Especial Dark

Especial monogràfic de Dark. Analitzem les tres temporades de la sèrie de la sèrie alemanya de Netflix amb espòilers des del primer minut. Comentem detalls de producció i curiositats de la sèrie, els referents científics, els llocs de rodatge, la trama general, les nostres teories i en fem la crítica. A continuació desglossem els personatges principals a través de les famílies Kahnwald, Nielsen, Doppler i Tiedemann. En el darrer tram del programa comentem què ens ha semblat el final, les alternatives i les lectures del desenllaç.
Des de diferents línies temporals i universos, aquest especial de Dark està presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×07 – A Nightmare on Elm Street, El juicio de los 7 de Chicago, Borat: Subsequent Moviefilm

Especial setmana de Halloween. Parlem d’un clàssic del gènere slasher, A Nightmare on Elm Street. Expliquem el canvi que es va produir en l’slasher, la inspiració de Wes Craven en la seva creació, el simbolisme de Freddy Krueger, el carisma de Robert Englund i fem un repàs a totes les seqüeles fins a Freddy contra Jason i altres aparicions del personatge com la sèrie i el remake. Tota la saga de Freddy i Elm Street en la primera part del programa.
En la segona fem un parell de crítiques de cinema. Primer comencen amb El juicio de los 7 de Chicago d’Aaron Sorkin, sense espòilers, i pel final, amb espòilers, Borat: Subsequent Moviefilm de Sacha Baron Cohen.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×06 – Festival de #Sitges2020 Part 2, Un poco de odio, Star Trek: Discovery S03E01

Segon especial SITGES 2020 – 53 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. En aquesta segona part, ressenyem les pel·lícules vistes en el darrer terç de Festival. Ressenyem títols com The Education of Frederick Fitzell, La Nuée, Cosmogonie, Come True, Archive, My Heart Can’t Beat Until You Tell It To, Black Bear, Meandre i moltes més.
A continuació la ressenya del llibre Un poco de odio de Joe Abercrombie. Coneixerem una mica l’autor i la seva obra anterior. Tancarem amb el comentari sense espòilers del primer capítol de la tercera temporada de Star Trek: Discovery.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí, la Marta Sanz i en Sergi Toboso.

Descàrrega directa

Cobra Kai T1 i 2: Special Edition

Espai per a subscriptors de Patreon. Primer recopilatori de continguts que tenim escampats en diferents programes que formaran un espai monogràfic. Estrenem amb Cobra Kai 1 i 2  que recull tant l’espai de bandes sonores de Karate Kid, abans que Cobra Kai existís, la ressenya del primer capítol de Cobra Kai, l’especial que vam fer sobre la primera temporada i l’especial musical de la segona. Més de dues hores de Cobra Kai que serveixen per escalfar els motors per la tercera temporada que s’estrenarà al gener a Netflix i per l’especial monogràfic que farem unes setmanes després.
Amb la presentació i direcció de l’Ignasi Arbat i amb la col·laboració de l’Aram Bonmatí, en Bernat Costa, en David Callahan Ruiz i la Marta Sanz.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

Ningú no és perfecte 20×05 – Festival de #Sitges2020 Part 1

Especial SITGES 2020 – 53 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Una edició molt diferent, en un format híbrid presencial i virtual. En aquesta primera part , ressenyem les pel·lícules vistes en els primers sis dies de Festival. Et comentem títols com The Dark and the Wicked, La vampira de Barcelona, Relic, Teddy, The Stylist, The Show, Vicious Fun, Boys From County Hell, Host, Psycho Goreman, Spree, Slaxx, The Mortuary Collection i moltes més.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la col·laboració de la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×04 – Enola Holmes: pel·lícula i llibres i entrevista #Sitges2020

Enola Holmes, la germana adolescent de Sherlock Holmes és la protagonista d’aquest programa. Comentem la pel·lícula estrenada a Netflix protagonitzada per Millie Bobby Brown. Repassem la trama, el repartiment i els detalls de producció de la pel·lícula de la jove detectiu. Per altra banda, comentem la trajectòria literària del personatge en les novel·les de Nancy Springer.
Tanquem amb una entrevista a la Mònica Garcia, directora de la Fundació Sitges amb la qual parlem de l’edició de 2020 que comença el 8 d’octubre. Us expliquem com es farà el Festival aquest any i comentem alguns dels títols més destacats.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×03 – Mulan, The Devil All the Time, Antebellum, tràilers: The Batman i Dune

Pel·lícules de cinema i on-line en el programa d’aquesta setmana. Començarem amb Mulan, el nou live-action de Disney basat en el clàssic de 1998. Comentem les novetats de l’adaptació, els efectes especials, la trama i l’apoderament de la protagonista d’aquesta pel·lícula de Disney +. Seguim amb The Devil All the Time (El diablo a todas horas) la pel·lícula de Netflix protagonitzada per Tom Holland i Robert Pattinson. Una història de violència crua en l’Amèrica profunda i rural. Tanquem aquest espai amb Antebellum, una pel·lícula de no-terror que s’emmiralla en el cinema de Jordan Peele.
En la segona part del programa tornen les noves notícies calentes. Un nou espai mensual per parlar de l’actualitat com repassar què ha donat el DC-Fandome, repassar els resultats econòmics de Mulan i Tenet i comentar els tràilers de The Batman i Dune.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Jep Soler i en Jacint Casademont.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×02 – The Big Bang Theory i Tenet

The Big Bang Theory va ser la sèrie que va convertir els friquis en els protagonistes de la història. Després de dotze temporades i amb la sèrie ja acabada, toca repassar què han representat per a nosaltres Sheldon, Leonard, Penny i companyia. Comencem amb un especial sobre The Big Bang Theory en què repassem el gènere de les sitcoms, els personatges protagonistes de la sèrie, el capítol pilot fallit que no es va emetre mai, així com els temes recurrents de la sèrie, els moments més rellevants, la seva evolució i llegat.
Tanquem amb Tenet, pel·lícula que desperta amors i odis. Avui debat a favor i en contra de la pel·lícula de Christopher Nolan. Amb espòilers o sense, aquesta vegada no té importància.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí, en Pau Garriga i en Francesc Morales.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 20×01 – The New Mutants (Los nuevos mutantes)

Nova temporada! Comença la temporada 20 del Ningú no és perfecte. Arranquem amb un especial The New Mutants: pel·lícula i còmics. Comencem amb una primera part sense espòilers. Comentem les nostres impressions generals de la pel·lícula, analitzem el càsting i t’expliquem tota la veritat al voltant dels cinc anys de producció de The New Mutants de Josh Boone. En la part final l’analitzem amb espòilers i comentem els millors moments i escenes. Tanquem amb la sèrie de còmics, Los nuevos mutantes de Marvel, concretament comentem les històries de l’etapa de Chris Claremont i Bill Sienkiewicz: Demon Bear, Legion, etcètera.
Presentat i dirigit per l’Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l’Aram Bonmatí i en Marcel González.

Descàrrega directa

videoclubers 01 – PULP FICTION

Primer programa per a mecenes. Estrenem aquest del spin-off del Ningú no és perfecte amb una periodicitat aproximadament trimestral en què repassarem pel·lícules que ens varen marcar com a clients dels videoclubs. Ens anomenem a nosaltres mateixos, “videoclubers”. El primer espai el dediquem a parlar de Pulp Fiction de Quentin Tarantino. Comentem la figura de Tarantino, el pas de Reservoir Dogs a Pulp Fiction, la producció i rodatge, la repercussió de la pel·lícula i comenten els millors moments de la pel·lícula.

Us acompanyen l’Ignasi Arbat i en Jacint Casademont.

Escolta’l o descarrega’l