De vacances i amb contingut estiuenc

Foto de Erik Mclean de Pexels

Com sempre en arribar l’estiu, el Ningú no és perfecte es pren unes setmanes de vacances del programa setmanal.

A part de descansar i aprofitar l’estiu per gravar material per la temporada que ve, torna el Ningú Summer Edition, en una edició única per a Twitch. El format serà diferent del que havíem fet en format podcast i consistirà en una tertúlia distesa sobre pel·lícules i sèries que estiguem veient aquest estiu, així com posar-nos al dia de notícies i tràilers.

Pel que fa a la tornada del Ningú no és perfecte, la idea és fer-ho el 15 de setembre, tot i que a última hora podríem decidir tornar una setmana abans, però de moment la data és dimecres 15 de setembre. Segurament amb Sang-Chi de Marvel, El escuadrón suicida de James Gunn i alguns títols més sota el braç.

També continuarem actius a Facebook, Twitter, Instagram i en la web, espai que actualitzarem a base de crítiques de cinema i de les novetats del Ningú no és perfecte de la temporada que ve.

Si voleu més contingut nou i encara no us heu fet mecenes, podeu visitar el nostre espai a Patreon o l’espai Fes-te mecenes d’aquesta web i podeu recuperar algunes de les nostres edicions especials i els cinc programes que hem fet del nostre spin-off videoclubers, dedicats a Pulp Fiction, Els Goonies, Gremlins, Golpe en la pequeña ChinaStar Trek IV: Misión salvar la Tierra.

Bon estiu, seguiu-nos a les xarxes socials per estar al cas de les novetats i continuem acompanyant-vos.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes ressenyes

El peor vecino del mundo

Remake de la pel·lícula sueca del 2015, Un hombre llamado Ove protagonitzada per Tom Hanks en el paper d’Otto, un vidu rondinaire que pateix una

Nimona

Que s’hagi arribat a fer i a estrenar aquesta pel·lícula, no es pot qualificar d’altra manera que de miracle. Nimona està basada en un webcòmic