Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 10×21 – 31 gener a 6 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de The fighter, 127 horas i Enredados. Fem la crítica de Red. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen ingressa, per fi, en una clínica de rehabilitació. Entrevistem a Fernando Cabrera, el doblador de Sheldon de la sèrie The Big Bang Theory. I també parla amb nosaltres Sheldon Cooper! Als 40 minuts, analitzem les audiències de Fringe. I, finalment, a les notícies, repassem els darrers fitxatges de The Dark Knight Rises.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×20 – 24 a 30 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Red i ¿Como sabes si…?. Fem la crítica de Mas allá de la vida i El demonio bajo la piel. Entrevistem al dibuixant, recent jubilat, Òscar Nebreda. A les xafarderies de Hollywood, Macaulay Culkin nega un romanç amb una actriu porno. Als còmics, donem la notícia de la mort d’un dels protagonistes d’Els 4 fantàstics. I, finalment, comentem les nominacions als Oscar.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×19 – 17-23 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Mas allá de la vida i Morning glory. Fem la crítica d’Amor y otras drogas i Twelve. A les xafarderies de Hollywood, Charlie Sheen es pren amb humor el rumor que el donava per mort a internet. Als 40 minuts, un munt d’actors es presten voluntaris per sortir a Glee. Als còmics fem una repassada als llibres teòrics publicats aquest any. I finalment, a les notícies, comentem la foto filtrada dels protagonistes d’X-Men: First Class.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 10×18 – 10 a 16 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’Amor y otras drogas i Twelve. Fem la crítica de Camino a la libertad i Tron Legacy. A les notícies us posem al dia dels darrers fitxatges de The hobbit.

Descàrrega directa

Arxiu de programes anteriors

Anteriorment a l’any 2011, fèiem servir primerenques plataformes d’emmagatzematge que han desaparegut.

Durant el gener de 2011 vàrem crear el canal de podcast a iVoox, però tots aquells àudios que vam penjar entre el setembre de 2007 fins a gener de 2011, s’han perdut. Entre el 2001 i el 2007, no disposàvem de mitjans informàtics per gravar-los.

Hem habilitat un espai en el lloc web Internet Archive que agrupa tots els programes de les temporades set, vuit, nou i part de la deu, que van desaparèixer de la xarxa, fins a enganxar amb l’època ja disponible a iVoox. Hi podeu accedir si cliqueu l’enllaç de sota.

Internet Archive