Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 11×31- 9 a 15 abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Battleship i Cairo Time. A les notícies, Ben Kingsley serà el dolent d’Iron Man 3. Fem la crítica de Take Shelter. Parlem d’Els jocs de la fam amb Patrizia Campana del Grup62. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan en un nou altercat. I, finalment, als còmics, repassem les nominacions als premis Eisner.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×30 – 2 a 8 d’abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La fría luz del dia i Take Shelter. A les notícies, Los gemelos golpean 2 veces tindrà segona part amb un tercer germà. Entrevistem Emilio Oliete, distribuïdor de la pel·lícula Cairo Time, protagonitzada per Alexander Siddig (entrevista completa amb l’actor d’Star Trek i Syrianna en el canal), que s’estrena la setmana que ve. A les xafarderies de Hollywood, Jennifer Love Hewitt ensenyarà carn a The client List. Fem la crítica de Lorax: a la recerca de la trúfula perduda i Rec 3. I, finalment, als 40 minuts, torna Game of Thrones amb rècord d’audiència.

Descàrrega directa

Entrevista Alexander Siddig

Entrevista a l’actor Alexander Siddig protagonista de Cairo Time, Star Trek: Deep Space Nine, Syrianna i El reino de los cielos amb Ridley Scott.
Parlem sobre els seus anys a Los Ángeles mentre formava part del repartiment d’Star Trek, les seves experiències en el cinema i el que significa ser actor.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×29 – 26 març a 1 abril

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Lorax: a la recerca de la trúfula perduda i Rec 3. A les notícies, remake de Carrie amb Cloë Grace Moretz. Fem la crítica de Blancanieves. A les xafarderies de Hollywood, la maternitat segons Alicia Silverstone. Als 40 minuts, Mad Men torna amb gran èxit d’audiència. I, finalment, als còmics, la banda sonora de Los Vengadores.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×28 – 19 a 25 març

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Blancanieves i Al borde del abismo. A les notícies, Stallone aconsegueix la classificació R per Los mercenarios 2. Fem la crítica de Tan fuerte, tan cera i Los idus de marzo. Al Back to the eighties recuperem Star Trek II: La ira de Khan. A les xafarderies de Hollywood, el gos de The artist soparà amb Barack Obama. I, finalment, als 40 minuts, tenim dels dates d’estrena de Dallas i Major Crimes.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×27 – 12 a 18 març

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Tan fuerte, tan cera i Contraband. A les notícies, desvetllem la durada de Los Vengadores. Entrevistem l’Alejandro Martínez Viturtia, el director editorial de Panini Còmics amb el que parlem de la nova pel·lícula d’Spider-Man i Los Vengadores. A les xafarderies de Hollywood, Lindsay Lohan pateix un altercat amb el cotxe. I, finalment, fem la crítica de John Carter i Luces rojas.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×26 – 5 a 11 març

Aquesta setmana parlem de les estrenes de John Carter i Los idus de marzo. A les notícies, Sony prepara una pel·lícula del personatge Venom de Marvel. Fem la crítica de Chronicle. A les xafarderies de Hollywood, les fotos robades de Christina Hendricks porten cua. Als 40 minuts, Leonard Nimoy (Spock) participarà a The Big Bang Theory. I, finalment, als còmics, es troben còmics valorats en dos milions de dòlars en un armari.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×25 – 27 febrer a 4 març

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Chronicle i Luces rojas. A les notícies, tenim el nom de l’actor que serà el fill de Bruce Willis a la Jungla de cristal 5. Fem la crítica de La invención de Hugo i Ghost Rider: Espíritu de venganza. Tornem als 80 i parlem de Regreso al futuro. I, finalment, un especial de xafarderies sobre els Oscar, festes i vestits, i els comentaris sobre el més destacable de la cerimònia dels Oscar 2012.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×24 – 20 a 26 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La invención de Hugo i Ghost Rider: Espíritu de venganza. A les notícies, Perry Mason tindrà versió cinematogràfica. Fem la crítica de La dona de negre. A les xafarderies de Hollywood, les dones més espectaculars a la festa pre-Oscars, les fotos aquí. Als 40 minuts, la polèmica del Sherlock de la CBS. I, finalment, als còmics, Tony Moore denuncia a Robert Kirkman pels drets de The walking dead.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 11×23 – 13 a 19 febrer

Aquesta setmana parlem de les estrenes de La dona de negre, Shame i Young adult. A les notícies, hi haurà continuació de Jackie Brown sense Tarantino. Fem la crítica de War Horse (Caballo de batalla). A les xafarderies de Hollywood, la notícia de la setmana, la mort de Whitney Houston. I, finalment, als 40 minuts, el retorn de The walking dead i el comiat de House.

Descàrrega directa