Podcasts

EPISODIS

Ningú no és perfecte 12×20 – 21 a 27 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes d’El lado bueno de las cosas i Flight. Fem la crítica de Django desencadenado. Comencem un espacial Fringe on parlem del capítol final i entrevistem a Javier Gijón, webmaster de Zona Fringe. I finalment, a les xafarderies de Hollywood, Arnold Schwarzenegger confessa que encara està enamorat.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×19 – 14 a 20 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Django desencadenado i Lincoln. Fem la crítica de Jack Reacher i Amor. A les xafarderies de Hollywood, Edward Furlong detingut tres vegades en un mes. Fem un repàs a les nominacions dels Oscar i als premiats als Globus d’Or. Als còmics, Planeta publicarà un col·leccionable de còmics d’Star Wars. I finalment al Back to the eighties, recordem La mosca.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×18 – 7 a 13 gener

Aquesta setmana parlem de les estrenes de Jack Reacher i Amor. A les notícies, Michael Bay prepara una nova trilogia de Transformers. Fem la crítica de La noche más oscura. A les xafarderies de Hollywood, Ashley Judd vol fer carrera política. Als 40 minuts, descobrim les sèries més descarregades del 2012. I finalment als còmics, desvetllem com les editorials nord-americanes treballen amb els dibuixants d’aquí.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×17 – 31 desembre a 6 gener

Aquesta setmana parlem de l’estrena de La noche mas oscura i The master. A les notícies, la darrera hora de la pel·lícula de la JLA. Fem la crítica de Los miserables i El alucinante mundo de Norman. Entrevistem en David Ruiz, el showrunner de la websèrie Scalletti: Girona Connection. I finalment, a les xafarderies de Hollywood, el cap d’any de Sofia Vergara i Lindsay Lohan.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×16 – 24 a 30 desembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Los miserables i En Ralph, el destructor. Fem la llista de les millors pel·lícules i sèries de 2012. Recordem els millors moments de les entrevistes d’aquest any: Marc Zanni, Raül Llorens, Julian Glover, Mike Hostench, Francesc Morales i Sergi Lara. I acomiadem l’any amb les darreres novetats en còmics Marvel Now! i DC i fem un repàs a les millors col·leccions del 2012.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×15 – 17 a 23 desembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’El alucinante mundo de Norman. A les notícies, Vin Diesel serà Kojak al cinema. Fem la crítica d’El Hòbbit: un viatge inesperat, ens acompanya l’expert de l’obra de Tolkien, Pedro Angosto. A les xafarderies de Hollywood, Linsay Lohan acusada d’embossar de vàters. I, finalment, als Back to the eighties, recordem Juegos de guerra.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×14 – 10 a 16 desembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena d’El Hòbbit: un viatge inesperat. A les notícies, comentem els tràilers de Man of Steel i Star Trek Into Darkness. Fem la crítica de Sin tregua i L’origen dels guardians. Entrevistem Eduardo Moreno, el doblador d’Alf. I, finalment, a les xafarderies de Hollywood, Kim Kardashian posa amb llenceria vintage.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×13 – 2 a 9 desembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Sin tregua. A les notícies, desvetllem l’actor que farà de Harry Osborn a The Amazing Spider-man 2. Fem la crítica de La vida de Pi. A les xafarderies de Hollywood, Anne Hathaway insegura del seu cos. Als 40 minuts, The Walking Dead arriba a la mid-season amb rècord d’audiència. I, finalment, als còmics, descobrim les adaptacions en còmic i animades de l’El hobbit i El senyor dels anells.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×12 – 26 novembre a 2 desembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de La vida de Pi i L’origen dels guardians. A les notícies, Paramount desvetlla l’argument d’Star Trek Into Darkness. Fem la crítica de Golpe de efecto. Als 40 minuts, fem un homenatge a Larry Hagman, en J.R. de Dallas. A les xafarderies de Hollywood, Angus T. Jones, de 2 hombres y medio, la torna a embolicar. I, finalment, als còmics, repassem les novetats de Marvel Now! de novembre.

Descàrrega directa

Ningú no és perfecte 12×11 – 19 a 25 novembre

Aquesta setmana parlem de l’estrena de Golpe de efecto. A les notícies, Sam Mendes continuarà treballant a James Bond. Als Back to the eighties, recordem La princesa prometida. A les xafarderies de Hollywood, un lèmur anomenat Christian Grey. Als còmics, parlem de Katsuhiro Otomo i Akira. I, finalment, als 40 minuts el final de Gossip Girl i el principi de The Carrie Diaries.

Descàrrega directa