NNEP 23×38 – Programa 1000

Celebrem 1000 programes del Ningú no és perfecte. Per aquesta efemèride irrepetible fem una retrotertúlia en què repassem les pel·lícules i sèries que han estat importants per a nosaltres i que formen part de l’imaginari del “Ningú no és perfecte”. Tot això combinat amb un repàs d’alguns moments històrics del programa que hem volgut recordar amb un grapat d’anècdotes, de les moltes que podríem explicar, vinculades al programa i a les experiències personals fent-lo.
També compten amb una xerrada amb l’Arnau Tordera d’Obeses que ens presenta el videoclip “Amor artificial”. Parlem del futur pròxim amb el VI disc a la vista i els records que tenim amb Obeses.
En la part final fem un revival de dos espais. Per una banda, les “Xafarderies de Hollywood” amb un especial sobre Pamela Anderson, i per l’altra, les “Notícies calentes” amb les anades i vingudes del remake de Highlander (Els immortals) de 1986. No us perdeu aquest programa tan especial.
Us acompanyen l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Bernat Costa, en Francesc Morales i en David Callahan Ruiz.
Programa enregistrat als estudis de Ràdio Capital amb el control tècnic d’en Martí Saguer.

Descàrrega directa

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search