Ningú no és perfecte 21×32 – Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore, Red i The King’s Man

Dos especials de pel·lícula i una ressenya animada. Comencem endinsant-nos en el Wizarding World perquè analitzem Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore, la tercera entrega de la saga amb una estrella convidada, la Mononokkeee del canal de YouTube, Harry Potter en català. Primer de tot amb una part sense espòilers en què comentem com sorgeix aquesta nova saga, les impressions generals, la substitució de Johnny Depp, la implicació de l’escriptora J.K. Rowling i el director David Yates, les xifres i els detalls de producció.
A partir del minut 33 la desgranem amb tots els espòilers. Comentem les escenes més destacades, el nou enfocament de Grindelwald, el tractament de Dumbledore i els efectes visuals.
A 1 hora 10 minuts, fem una ressenya breu de Red, la nova pel·lícula de Pixar, centrada en l’adolescència i un panda vermell.
Tanquem a 1 hora 30 minuts amb un especial de The King’s Man, preqüela de la saga que també ha dirigit Matthew Vaughn, basada en el còmic de Mark Millar. Comencem amb una part sense espòilers en què comentem les impressions generals, l’estrena, el cast i la producció.
A 1 hora 49 minuts, The King’s Man amb espòilers en què repassem les escenes més impactants, el gir, la trama de Rasputín i el trepidant terç final. Us acompanyen l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, en Marcel González i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search