Ningú no és perfecte 20×44 – Black Widow (Viuda Negra), entrevista Natacha Bustos, Eternals, F9, Oxygen i Peter Rabbit 2

Últim programa de la temporada. Comencem amb un especial Black Widow (Viuda Negra) amb espòilers. Comença fase 4 de Marvel Studios en format preqüela i epíleg. Analitzem la pel·lícula protagonitzada per Scarlett Johansson i comentem les impressions generals, el desenvolupament de la pel·lícula, el rodatge, la trama, els personatges i les escenes d’acció.
Entremig una ressenya de còmic, Eternals de Kieron Gillen i Esad Ribic. Seguim amb el còmic i Marvel. A partir d’una hora 45 minuts, entrevistem a l’artista Natacha Bustos, creadora, juntament amb Brandon Montclare i Amy Reedeer, i dibuixant de la sèrie Moon Girl y Dinosaurio Diabólico. Parlem de com és treballar per Marvel, de la seva participació en el documental Marvel 616, de les sèries de Marvel Studios, de la seva feina actual, de manga i molt més.
A partir de dues hores 29 minuts, tanquem la temporada amb la ressenya de tres pel·lícules: Fast & Furious 9, Oxygen i Peter Rabbit 2: L’escapada.
Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

Descàrrega directa

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search