American Horror Story T1 a 8: Special Edition

Espai per a subscriptors de Patreon. Segon recopilatori de continguts que tenim escampats en diferents programes que formaran un espai monogràfic. En aquest programa hem recopilat els continguts escampats en diferents espais sobre la sèrie American Horror Story, amb excepció de la darrera temporada, la novena, 1984, que trobareu en el Ningú no és perfecte 20×23.

El contingut que trobareu són les ressenyes breus de les temporades Murder House, Asylum i Freakshow. A continuació un anàlisi de les cançons de la banda sonora de la sèrie: Gods and monsters (de Lana del Rey que canta Jessica Lange) de Freakshow, The name game (de Shirley Ellis que canta Jessica Lange) d’Asylum, Rhiannon (de Fletwood Mac que canta la mateixa Stevie Nicks) de Coven i Come as you are (de Nirvana que canta Evan Peters) de Freakshow. El plat fort arriba amb l’anàlisi de referències en quatre blocs, primer el de Murder House, Asylum i Coven, segon, el de Freakshow, Hotel i Roanoke, tercer, el de Cult, i quart, el de Apocalypse.

Amb la presentació i direcció de l’Ignasi Arbat i amb la col·laboració d’en Jacint Casademont, en Bernat Costa i en Francesc Morales.

Escolta’l o descarrega’l

 

 

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Search