Avís legal

Ningú no és perfecte és un podcast en català format per un grup de persones i sense ànim de lucre que va començar com a programa de ràdio el setembre de 2001 i va començar a enregistrar episodis el setembre de 2007. No som cap societat comercial.

Ens trobaràs els dimecres a Ràdio Salt, carrer Major, 163, 17190, Salt.

Ens pots contactar a ningunoes@outlook.com.

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a Ningú no és perfecte o a tercers que han autoritzat el seu ús. El contingut del podcast Ningú no és perfecte és de distribució lliure i no comercial. Qualsevol menció parcial o total del contingut, ja sigui escrit o dels àudios del programa estan subjectes  a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseDerivats 4.0 Internacional de Creative Commons.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes serà la estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

Les despeses de Ningú no és perfecte es financen mitjançant un programa de mecenatge amb Patreon amb aportacions puntuals o periòdiques dels oients.

Cada autor o locutor és responsable únic del text dels seus articles o locucions i cada usuari ho és dels seus comentaris. A tal efecte es conserven les dades d’identificació per possibles derivacions legals.

Tots els comentaris d’aquesta publicació estan moderats i s’esborraran, a criteri de l’administrador, si es consideren ofensius, propagandístics o no relacionats amb el tema o article on es facin.

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de Girona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.